Što sa osjemenjenom biljkom ??!!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

kocka66

Aktivan Član
29.01.2008
52
0
6
46
Nakon 2 mjeseca napornog rada u mom rajskom vrtu čovjek dođe do nepotrebnog saznanja da sav trud koji se uloži da bi se dobilo malo veselja i sreće iz njega može nestati kao iluzija u obliku dima ........ drugim rječima 10 se curki može iznenada i bez upozorenja pretvorit u koštice :icon_frown::icon_frown: i time mi zadati smrtonosan udarac od kojeg se čovjek teško oporavi :eek:hno::eek:hno::eek:hno:

no šta je tu je odlučio sam sve to podjeliti s Vama prijatelji da mi barem malo bude lakše :sick:

ono što me zanima da li neko ima iskustva S OSJEMENJENIM BILJČICAMA -u šestom su tjednu, omjer pistila - bjele - smeđe - 60-40, vidi se poprilično mladih sjemenki, smrde ko vrag, ljepljive su pod prstima kao oho ljepilo :icon_lol: ...

ne želim više trošit vrijeme , svjetlo, vodu i svoje živce pa vas pitam ako ih sada otpilim i stavim na curing hoče li u njima bit što THC-a ili ne ??
Da li da ih ostavim još malo (1-2 tjedna) da sazriju do kraja i pri tome skupe još kolko tolko THC-a i dobijem maximu i iz ovakvih osjemenjenih ???

drugim rječima što bi ste vi u mom slučaju, unaprjed hvala na odgovorima .........

BTW. 13 dana sam pazio na njih i to 2 puta dnevno kada sam ih stavio na 12/12 ali ni to nije bilo dovoljno da se negdje na nekoj od njih ne zavuče jaje koje če mi pojebat cjelokupnu koncepciju - pa ti brate i dalje koristi domaču sjemnku i nemoj naručiti fimale sjemenke :eek:hno::eek:hno::eek:hno:

Poz......
 

Spawn_of_Uamenti

Aktivan Član
15.03.2010
131
57
28
41
Pa dobro ajde nije tako strašno. Bez brige bit će thc-a i radit će. pretpostavljam da su u šestom tjednu cvjetanja jel? Ja bi pustio da završe, a ostalo dalje standarno kao i sa svakom drugom... Nemoj se previše bedirat bit će dobro. Cuj niti fem sjeme ti nije baš 100% garantirano da nećeš dobiti hermy-a, ali sigurno rijeđe nego kod domaji.
 

kocka66

Aktivan Član
29.01.2008
52
0
6
46
Da, šesti su tjedan cvjetanja, znači ti bi oh ostavio još tjedan dva pa da se osjemene do kraja, ne znam jedino šta ću s toliko sjemenki na kraju :sun2:

i da neću se bedirati više, imam rješenje i za ovaj problem, od sada samo jedna biljčica pa da vidim koliko mogu izvuči iz samo jedne :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
 

Spawn_of_Uamenti

Aktivan Član
15.03.2010
131
57
28
41
Jel ih ima puno ili se jedva primjete? kažeš da su ljepljive, to je od trichoma(iliti thc-a), ne od sjemena. Ako imaš sreće i kasno su se oprašile možda ih ne bude puno. Aj javi kako je prošlo... i neka slika nebi bila na odmet:thumb:
 
19.05.2010
1
0
0
38
e ovako.. predpostavljam da ih drzis unutra..ja bi ih ostavio ali smanjio svetlost za koji sat..mislim da bi brze sazrele...
i opet,znas da ne bude svaka ista..a sad jbg,moras paziti..ja svoje drzim odvojeno...
 

Meskalito

Panamamama
Urednik
Moderator
08.10.2008
955
1.439
163
omjer pistila - bjele - smeđe - 60-40, vidi se poprilično mladih sjemenki, smrde ko vrag, ljepljive su pod prstima kao oho ljepilo
icon_lol.gif
...
To biljoza smrducka i lepljucka ,haha, a ne menke . Ja bi ih pustio da zavrse a ti saznaj odakle su oprashene , cisto da znamo krivca :)
 

Kreso1988

Aktivan Član
04.07.2009
143
23
0
33
ma daj, sigurno si par puta od lerdija dobio los dim sa sjemenkama, radi iako ne tak dobro ali radi, potrudi se jos nemoze biti lose, ak bude dobar onda uzmi sjembe pa zasadi nove i pazi da nedode do incidenta^^
 

kocka66

Aktivan Član
29.01.2008
52
0
6
46
Mala obavijest, našao sam recimo dva krivca unutar box-a, jedna je na sebi doslovce imala šest jaja svi otvoreni, na drugoj jedno jaje više, zar to nije ironično, priroda se pobrinula čak i u ekstemnim uvjetima da ovoj našoj biljčici da moć oprašivnja čak i kada nema muškog - samo priroda mora razumjeti i mene - JA ŽELIM ŽEEEEEENKEEEEEEEEE i to punokrvne nabrijane i smrtonosne curke koje će me doći glave kada uživam u njima, no kako god da stvari stoje ova dva hermija odlaze nočas pod nož nakon dva dana mraka, njih stavljam u posebnu staklenku tako da imam njihovo sjeme za kasnije (mislim da sam pročitao da je omjer ženskih sjemenki na biljci koja sama sebe opraši preko 95%)
Što se tiče ostalih još koji dan i onda topove skidam i ostavljam niže grane da se napunpaju - barem će one možda biti beti s manje sjemnki, a da samo znate koji je to miris , uđeš doma a doma sve miriše na NJIHHHHHH - neka neka bit će slađe kada ih opet posadim i dobijem to što želim ........

POZ......