Što trenutno čitate?

Hesi Original Sjemenke Hempatia
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
18.04.2015
6
2
3
38
Konačno sam počeo čitat A Song of Ice and Fire. Sad sam na polovici druge knjige.

George R.R. Martin je uzeo vrijeme za pisanje i čitanje svake rečenice je užitak. Odlično opisan pulsirajući svijet. Gotovo možeš okusit pečenog prasca ili vino u peharu, uživati u sunčanom danu. Svijet koji nastavlja živjeti dalje nevezano za sudbinu pojedinih likova, bio to štalski dječak ili kralj, ali je priča ispričana kroz oči nekoliko protagonista.

Veliki je klišej napisati da je knjiga super. Kao da napšem, ne znam, The Doors su mi super bend. Ili Jimmy Hendrix je odličan gitarist. Ono - dobro jutro.

Ali knjiga je stvarno jebeno dobra. Bolja od serije 10 puta. Mislim, tko voli fantasy/gothic - ovo je drkica.

Prije toga sam ponovo pročitao sve LotR i Harry Pottera. Lud sam za J.K. Rowling. Pošaljem ja njoj ljubavni tweet koji put :D
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Zlo&Naopako

1310

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
14.04.2014
3.800
15.142
398
@Mamblbi uz duzno postovanje tvom ukusu jer se ukus ne komentira iz pristojnosti ali pridavati paznju takvom tipu čini mi se jednako dodjeli nobela za mir unaprijed baraku obami. Ništa osobno, mislim da si mlad i pod utjecajem sveopce banalizacije. Ja sam iz Hrvatske, zemlja iz koje mladost bježi zbog nametnutih nam premijera,predsjednika klike koja sebe zove elitom a zapravo su sluge globalizacije, homo sapiens u silaznoj putanji, nesto poput avangarde u sssr. To je taj izam, danas zvan drugim imenima, pad čovjeka natrag u ambis, u rudnik iz kojeg je i potekao kao rob.
Ako nije tajna, koja knjiga je bila prije ove u tvojim rukama.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Badi and xx_tani