Što trenutno pušite?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.263
35.803
2.698
Weed California USA
Grm....Kolateralna zrtva plijesni....izolirano, ocisceno, osuseno....pa u lulicu. Po radu i mom skromnom iskustvu bi rekao neka sativa dominant. Tijelo ne dira previse, dok mozak pretjerano analizira sve sto vidi i cuje :D ...kakav glupi opis :)
pSxc0XC.jpg
 

JackDaniels

Aktivan Član
07.07.2013
251
717
93
EU
EDq80kF.jpg

Prošli tjedan pao jedan vrh sa domačice ,mogo bi sad reč da je zbog pauka ili 101 vrtlarskog razloga ,al zašto da lažem....pohlepa me primila.
Sad je to suho a ja se stopio sa kaučem.
Opet je dobro izraslo!
Hehe iz birtije pokraj mene udara iz zvučnika Celebrate good times..cmon ,baš prikladno
 

Jones_Davy

kontra mraku, kontra sili
Poznanik Foruma
23.11.2013
589
2.796
163
Sinoć da ću strvit malo ak-47 u onoj "fensi" trvilici, iskrenem istrvljeno, kad ono feder ne vraća zube.....šta je sad....pokvarila se.....ajme, ajme....ni amerikanci više nisu što su bili......
Ajmo vidit u čemu je problem......odvidam vidu (jedva) ali se ne da rastaviti....zapeklo....pa kako će se rastaviti kad se sve zalijepilo....
Turpiju za nokte u ruke, a na posao....očistiti "fancy" travilicu made in USA.
Kad sam je konačno rastavio....imao sam što i vidit...puna, ali baš ono...puna....jupuiiiiiiiii.....ajmo probat.....bit će fifač još bolji. :vb_kez:



Skupilo se materijala za dva-tri dobra.....za dvojicu (a ko fifa saam ;) )



Okus je fenomenalan....even better than the grass, a rad....pa više nemam pojma....toliko sam se upio u ak, da mi dođe ko duhan, ali okus je predivan....onako hašasti :thumb:
Baklja je obasjala lica....i fifač je mogao započeti.



Nakon početna tri poraza, morao sam zatražiti brake, i ponoviti radnju......no nije se puno promijenilo......jedna pobjeda i opet tri poraza......moram opet mijenjati sortu, nema mi druge. :bong7bp: