Što trenutno pušite?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

hash9955

Banned
Banovan
09.12.2019
1
0
0
35
Evo možda je bila započeta sl. tema, ali mene baš zanima što se trenutno puši?

Jučer sam pušio neki indoor killer. Stvarno nešto tako jako dugo nisam duvao.
Nažalost ne znam sortu, ali mirisalo je gotovo kiselo, limunasto, prepuno kristala i prepotentno! :D
Smijalica i to žešća dok sam zavaljan u fotelju :)

Peace,
Boz:sun2:
Trenutno nista... vec par dana ne mogu da se iscimam i digao sam ruke od svih sto zovem i ne javljaju se... ako je neko iz bga, moze da pomogne pomagajte !
 

Badi

☼ »» 113 «« ☼
Grow Support
30.04.2016
5.102
44.014
2.598
Nevada, USA
14. Bez ponude/potražnje ilegalnih proizvoda
Marihuana u ex-YU zemljama još uvek nije legalizovana dok sloboda govora postoji, zato, da bismo ovaj sajt održali legalnim, strogo je zabranjeno nuditi i/ili tražiti prodaju ili razmenu bilo čega što je ilegalno u bar jednoj od država bivše Jugoslavije, počevši od semenki Marihuane pa do Marihuane već spremne za konzumiranje.
Skrećemo vam pažnju da je strogo zabranjeno obraćati se ljudima, a posebno administratorima sajta, kako na forumu tako i preko kontakt forme na sajtu za zahtevima za nabavkom (prodaja/poklanjanje/razmena) bilo kakvih ilegalnih sredstava (uključujući i Marihuanu ili semenke) i ukoliko tako nešto uradite možete i najverovatnije ćete biti trajno banovani.

Za kupovinu kako legalnih tako i ilegalnih sredstava se možete obratiti našim sponzorima (pogledajte reklame na sajtu i forumu) i to jedino na sopstvenu odgovornost.