Želim je osušiti na pravilan način + čudna sorta [SLIKE]

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
17.02.2011
34
10
0
33
Pozz ekipi, one love! Imam par jednostavnih pitanja u nadi da će moji prijatelji i kolege potheadi znati odgovor.

Dobio sam nedavno jednu domaćicu po dobroj cijeni. Ovako za pušiti je ok, solidna. Slike su tu pa možete komentirati, dosta je zelena, nema baš puno sjemenki, ali ima na dijelovima crne obrise budući da se radi o nekakvoj hibridnoj sjemenci, ali slobodno napišite što mislite.

http://i.imgur.com/2Sgu3.jpg
http://i.imgur.com/OBR0R.jpg

Stvar je u tome što je trava malo previše "vlažna". Izgleda da bi je trebalo još osušiti iako je i ovako dosta ljepljiva i nije TOLIKO mekana. Na travi se vidi bijeli odsjaj "kristala".

Zanima me kako mogu na kvalitetan način posušiti travu i tako dobiti više potencije. Inače ona dobro gori, ne gasi se, ali stvarno izgleda da bi je se moglo posušiti.

Otvoren za prijedloge, aj. plz prije nego li je popušim ;) hehe ...
 

crunkisi

Aktivan Član
29.11.2012
307
914
143
63
Sorry ali meni to nimalo dobro ne izgleda - moguce da se varam

cisto me zanima sto ce drugi reci...


edit: power je bio brzi haha
 
17.02.2011
34
10
0
33
OK, hvala. Sad me zanima što ekipa misli kakva je ovo sorta (osobno volim s ljudima popričati o raznim "strainovima" i tragovima kvalitete i nekvalitete) jer - znanje moć. Isto tako me zanima da li je netko radio "fore" s brzim sušenjem npr. ispod nekog ventilatora itd. (dan, dva). Ova trava nije tek ubrana, već se ona i nešto osušila, ali trebalo bi to još eto, malo.

EDIT:

Thx crunkisi. A šta da ti kažem, ovako iz prve ruke mogu reći da puca, bio sam čak i prpu stavio pa je pralo. Ništa posebno, ali za 150 kn 7 grama. I tip nije tvrdio da je loša ili dobra, napravio je to što je i to je to. Uzgaja već nekoliko godina, ali mi je rekao da bi to trebalo posušiti još ipak malo.
 

not smoke

Aktivan Član
26.12.2011
766
126
63
41
drug dabe ti hiljadu metoda ako ti je seme smece snaga i njen pun efekat se ocekuje od brenda, a od domaje kolko tolko ne mnogo uglavnom.

ja sam pokusavao i curing i odma skinem hedic pa uporedim od recimo jeck herera neme tu neke razlike otkida u obe varijante jednako ja nisam osetio mozda neko drugi oseti.

pozz
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.