Želite biti radio DJ? Prijavite se!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
03.07.2009
1.740
2.317
188
SEZONA LOVA na mlade DJ nade je otvorena!

Svi koji žele sudjelovati u projektu Vutra radija, žele biti dj nek se obrate na moj PM!

Tko će biti a tko ne Dj odlučiti će trenutni dj-evi.

--------------------------------------------------------------------------------

Također molim potencijalne dj-eve da ne smaraju sa pitanjima kako pustati mjuzu, preko kojeg programa i slicno jer za takvo što već postoje tutoriali.
Ako se negdje i zapne pomoc ce uvijek doci ;)

Majkoooo ponovno sam u sedluuuuuuuu :konjo​
 

sneeky

Aktivan Član
04.11.2012
54
44
18
36
Alo! Ja sam inace dj. Nastupao sam po svom i par okolnih gradova :) Tada sam puštao drum and bass (liquid,neuro,jump up) ovisi o party-u, sada puštam uk-funky, uk-bass, garage, pa neš sporije tipa glitch hop, downtempo, chillstep... To su samo neki žanrovi. Pošto sam usred growa nebi baš davao linkove na svoj set. Ali planiram snimiti sada neki set uskoro pa cu ga uploadati pod drugim imenom. Inače puštam sa gramofona ili cd-playera ali imam Numarkov controler za po doma. Ako još uvijek tražite dj-eve rado ću vam linkati set kada ga uploadam pa ako vam se svidi da se dogovorimo oko puštanja na radiu. :) Sada nakon čitanja vidim da ne radi više radio ili da je na nekom automatskom streamu, kakvo je stanje?
 
03.07.2009
1.740
2.317
188
krivo vidiš...propucati cu ovu svoju glavurdu....lipo gore u lijevom čošku pise ima radija, ime dja, i ime pjesme.... Pa onda pise: Vutra radio - Dj Tropico - Ime pisme....ne pricam jer nemam inspiraciju....

Za dja imam zanimljiv prijedlog....posto si dj, imas mic, poznajes glazbu, vjerojatno si pricljiv :) ....gostovati ces 20.12.12 u emisiji pod nazivom 21.12.12 nas par ce te ugostiti popricat cemo...uipoznat cemo se i onda te primamo za dja ...mere bre?
 
03.07.2009
1.740
2.317
188
Pozdrav svima!

Večeras ćete imati priliku slušati mladu nadu, starog vuka, fukmonda aka Varemenga. Čovjek je ponovno s nama, jači nego ikada a također gori od nade da zaplovi dj vodama (haha) :D

Svi zainteresirani za di đeisanje a da su tu s nama neko vrijeme mogu mi se javiti putem PPa za sudjelovanje u emitiranju glazbe i svega onog sto jedan profi dj vutra radija radi (haha, pun ga a?) :D
 
28.05.2014
42
78
18
Postavio sam pitanje kao status "Je l' se pusta rege/rep na vutra radiju?" a odgovori su bili nebitni,u fazonu da imam na yt rep i rege,a drugi je bio u fazonu "Lepo si mu reko." .
Ne shvatam cemu to,pa sva muzika sa vutra radija ima na yt-u pa opet radio postoji. Razmislite malo pre nego sto napisete.
Hteo sam na neki nacin da pomognem ovoj zajednici,pa makar na taj ako zelite mogu ja pustati kvalitetan rep i deo rege scene. Da li vam treba pomoc u tom vidu?
 

mlst

EvilWeed
04.08.2009
207
206
43
35
Nis be!
Napravi ljudima playlistu i daj je nekome od moderatora . Tako sam ja video , procitao .
Ako mozes uploaduj sve to na nesto . Lako ce se skinuti i pustiti
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Tom Marli

Vutra Samotnjak

VenloNL
Poznanik Foruma
07.06.2010
8.479
43.585
2.598
tako ja radim kad skupim pjesama dovoljno za jednu play listu...u kovertu fino snjom i pošaljem urednicima :D i sve šljaka za 5
napravi i ti tako...

ima u temi vutra radija,Vutragenjo je i pozvao članove foruma da šalju linkove sa svojim odabirom...to se malo presluša pa ako prolazi,upada na radio (baš da ne bude nekih narodnjaka i sl)
napravi i ti tako
 

Superfly

Aktivan Član
20.07.2015
258
316
63
57
Ha, još jedan ambiciozni bi se prijavio :)...sad ću uskoro prvi grow imati ali čisto za ubuduće, možda , ja sam odrastao doslovice sa društvom u Francuskoj na reggae muzici, ima jako puno relativno ili potpuno nepoznatih na ovim prostorima reggae autora i sa englesoga ali i sa francuskog govornoga područja, mislim da napamet ih mogu pedestak nabrojati da imam 5 min da napišem onak iz glave, slušalo se i svašta drugo ali reggae je uvijek bio muzika koju sam 15 ak godina sa ekipom uvijek slušao kao i Ska muziku pa bih jednog dana volio na sat vremena puštati manje poznate socijalnmo angažiranje reggae autore od LKJ-a ,preko Alpha Blondy a prema puuno manje poznatima...uz kratak komentar o njihovom porijeklu i zanimljivim sitnicama iz životopisa glazbernika, jedan sat tjedno ili mjesečno toga bi mogao biti zanimljiv..:D eto znam da se rano javljam ali...da me se ima u vidu za godinu dana..ili tako..malo zike sa jamajke majke :banana_rasta:
..ay

peace...

S.
 
12.05.2015
32
20
8
33
Jamaica
Evo da se i ja prijavim :banana_rasta:Od muzike bi puštao svee baš sve...Reggae i rap/hip hop bi bili osnova i primarno šta bi najveće "puštao".Reggae slušam od 7 razreda i ima ogroomnu play listu samo reggae...A o rapu i hip hopu da ni nepričam.Bio bi dosta aktivan osobito poslije 19h.Cajke ne dolaze u obzir ni da su jedine :vozdra:.Mogao bih i davat savjete tipa problemi uz pušenje pa savjete za kupnju i sve...Cijene po RH i BiH i tako to.Čak bi i viceve možda pričao al povezano uz Marijanu i možda neki show o svojim zanimljivim iskustvima.Neke članke i ostale stvari bi isto objavljivao.Puštao bi i staro i novo znači baš dobro sve.Slušaoci bi mi mogli poslat privatnu poruku pa da im odgovorim ...kao neki Q&N....I eto to je to od mene :wave::joint2:

Peace