Pozdrav drustvo
meni je dosadno bez vas i vaseg drustva, a verujem i da sam vam samo ja falio

Ko nije pratio ranije, ima tu nekih starih dnevnika, a linkacu samo poslednji, dok cemo najnovije promene usput
Bese to pre nekih 12-13 god kada sam naleteo na neki Cheese na ulici. Za mene prosto nesto neverovatno, rad za tih par dana koliko je trajala 5ca ili 10ka, sta vec, svaki dan drugacije
ukus nisam mogao da verujem da ostavlja i da podseca na neki sir
a mirisa se slabije secam, al bese to dobar primer skunka
u sv sl iskustvo nezaboravno 
I tako unesem se u ovaj hobi i daj ovo, daj ono, internet, hype, ucenje, praksa, itd i od svega covek zaboravi zelju iz mladosti
dok nije naleteo slucajno na kao "novi" strain u ponudi na Nirvani. Jeste da nije njihov, tj ja verujem da je od GreenHouseSeeds, pa ga tako predstavljam, a sta ce bude ce vidimo 
Dok sam jedared razgledao u potrazi sta bih mogao jos da porucim, ostala stranica otvorena, odjednom iz druge sobe samo cujem zenski glas "Skunk i Big Bud ?
" kontam da dalje ne moram da pricam 
Tu je sada novi boxic za start, u sustini nista posebno, ko i onaj iz prethodnog, al u drugim dimenzijama, 60x45x100 i sa novom lampom e27 3x 8w 4000 ; 4x 9w 3000 i jedna 9w 6500, stim da ce start biti pod cflkom 65w par dana.
Box i prostor za meditaciju
Cim voda dobije boju prestanem da mesam
11.10. Uvece potopljene i sutradan 16 sati kasnije u wc papir i u cd
12.10. Vec to vece Cheese izbija klicu, dok je B52 cekala jutro
a kasnije je pukla ko kokica 
13.10. sam ih brze bolje tutnuo u startne potove
14.10. B52 me malo zabrinula, ali bori se (ona je pod 90*)
Cheese gleda gore vec, mislim da je unutra vlaga 30-35% garant, a ja ne merim jbg sad natapam stabljiku sa pipetom kap po kap celo vece i noc svakih malo. . .dodao sam im jos krpica pored, dok se ne ispravi B52, pa cemo kasnije lagano
Krecem sa vlaznim i PH 6.0 +-0.1 ispranim kokosom, a prethodno prosejan naravno.
Prvo zalivanje je bilo po 20tak ml sa cesme, sledece ide Hesi root 2ml/l, a posle toga ce dobiti CalMag xtra.
Temp 27-29C, za vlagu jos nemam merac
svetlo radi 24/0 za sad
A sad mi malo frka, kontam da bi ih trebao ranije switchati da se ne otmu, a to nes moci dok druge dva ne napuste veci box
al ajd videcemo 

Ko nije pratio ranije, ima tu nekih starih dnevnika, a linkacu samo poslednji, dok cemo najnovije promene usput
Bese to pre nekih 12-13 god kada sam naleteo na neki Cheese na ulici. Za mene prosto nesto neverovatno, rad za tih par dana koliko je trajala 5ca ili 10ka, sta vec, svaki dan drugacije

I tako unesem se u ovaj hobi i daj ovo, daj ono, internet, hype, ucenje, praksa, itd i od svega covek zaboravi zelju iz mladosti

EXODUS CHEESE
60% SATIVA - 40% INDICA THC: 22,45% CBD: 0,28% CBN: 0,15% GENETICS Exodus Cheese (the only original Cheese). EFFECTS Very stoned and long lasting, slow creeper. Medicinally effective in pain therapy, appetite stimulation and against insomnia. FLOWERING INDOOR 8 weeks, with a yield up to 800 gr/m2. Good for SCRoG. FLOWERING OUTDOOR Ready at the end of September (North hemisphere) with a production up to 800 gr/plant. Branchy plant with vine-like growth, needs full support. AWARDS 1stExpoGrow-Irún 2012, 2ndSpannabis 2013. |
Dok sam jedared razgledao u potrazi sta bih mogao jos da porucim, ostala stranica otvorena, odjednom iz druge sobe samo cujem zenski glas "Skunk i Big Bud ?

B-52
|
Tu je sada novi boxic za start, u sustini nista posebno, ko i onaj iz prethodnog, al u drugim dimenzijama, 60x45x100 i sa novom lampom e27 3x 8w 4000 ; 4x 9w 3000 i jedna 9w 6500, stim da ce start biti pod cflkom 65w par dana.

Box i prostor za meditaciju

Cim voda dobije boju prestanem da mesam

11.10. Uvece potopljene i sutradan 16 sati kasnije u wc papir i u cd

12.10. Vec to vece Cheese izbija klicu, dok je B52 cekala jutro

13.10. sam ih brze bolje tutnuo u startne potove

14.10. B52 me malo zabrinula, ali bori se (ona je pod 90*)

Cheese gleda gore vec, mislim da je unutra vlaga 30-35% garant, a ja ne merim jbg sad natapam stabljiku sa pipetom kap po kap celo vece i noc svakih malo. . .dodao sam im jos krpica pored, dok se ne ispravi B52, pa cemo kasnije lagano

Krecem sa vlaznim i PH 6.0 +-0.1 ispranim kokosom, a prethodno prosejan naravno.
Prvo zalivanje je bilo po 20tak ml sa cesme, sledece ide Hesi root 2ml/l, a posle toga ce dobiti CalMag xtra.
Temp 27-29C, za vlagu jos nemam merac

A sad mi malo frka, kontam da bi ih trebao ranije switchati da se ne otmu, a to nes moci dok druge dva ne napuste veci box

Poslednja izmena: