Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Marac, da jos cekam tegle da odrade svoje, jos se susimo. Sada bolje odrzavam vlagu, prvi dan je islo 62-58%, pa sam podigao na 64-60% 2gi i 3ci, i sad odrzavam 66-62%
Mazno sam neke male par dana pre harvesta, susio 3 dana i 3-4 dana u teglama. . . Cheese je znaci oseca se da je mastan bez dodirivanja , a isto imam osecaj da mi zamasti grlo kao maslinovo ulje da sam pusio ali ukus nmgu da opisem, slican je mirisu buda kontam da vise necu flushati biljke
Posto insistirate ja sad nekako imam rutinu, pa mi zato posaljite u poruke po koje pitanje itd, ja cu pokriti osnovno, a vi konkretno pa cemo tamo na dalje
Nego da i ja pitam vas, nisam koristio papirne vrece, pa bi sada da probam. Pretpostavljam da treba da koristim sto vise kesa i da ih ne prepunjavam. Da li cesto treba da luftiram kese ili da ih zaboram kada zatvorim?
@Jolly Joker nisam stigao po vakumirku pre, jel kasno sada ako su skoro suvi, sad je 5 dana, za dan dva bi mozda mogli u tegle
Cheese je otisao u tegle ovako ucelo kad su krckale grane. 24h kasnije bude 68-70% i grane ostavljaju onu nit kad se lome i vrati se malo svezina u budove. Tada ih odvajam na sitno i vracam u tegle za dalje
B52 sam spakovao u papirne kese misleci da to ide sporo sutra ujutru sam imao sta da vidim, ne da grane krckaju, nego kif krcka sa njih. . . Tako da sam pola vratio u box sa ovlazivacem na 60%, a drugu polovinu u tegle sa par kriski kore limuna. Naravno da sam zaboravio na hidrostone, jer sam imao dobre uslove tokom susenja. . . Kese ne bi preporucio, sem u slucaju neke ekstremne vlaznosti. . .
I sad tako malo nervozan i zivcan da ja i zapalim to kad se vec osusilo! Ukus nisam osetio, malko senasto, al ne grebe grlo niti ostavlja gorcinu mirise i vonja na skunk teski, ne osetim voce u pozadini sada. Al me zato zakasljala iz pluca par puta momacki i dok sam dosao do vazduha manje od 10min mi je trebalo da shvatim da ne mogu da napisem poruku ovde i da je bolje da zagrlim krevet. Sat vremena mi je trebalo da se resetujem
Pogadja u misice, mislim da ima opustajuci efekat, onaj osecaj kad te uhvati posle rucka sto bi rekli, al ajde videcemo jos tegle sta kazu.
PS Cheese nije koliko je mastan, nego koliko lepi prste