☼ Buntovnice sa stilom ☼

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
27.10.2016
63
174
33
Beograd
Kao prvo. Cao.
Veoma mi je zao sto je sve tako ispalo kako jeste. Saosecam se sa tobom.
Znam kako bi meni bilo. Ne bih preziveo!
Drugo.
Ukoliko si znao.. A vidim da jesi.
Trebalo je Uzeti u obzir sve eksterne uticaje.. Kao. Sto su, kakva je godina pred nama.. Vlaznost vazduha, nedovoljna provetrenosti mesta na kome su devojke..itdd..
Pa sada..kao sto si znao sve to.. Treba si znati i to, da bez adekvatnih preparata neces tako lako izgurati..ili uopste, ovu godinu. Sto se nazalost ispostavilo kao tacno.
Nikakav bio fugicid nece pomoci ukoliko imamo nekoliko faktora koja nisu adekvatna.. A koja su gore pomenuta..
Sta vise.. Ni uz ozbiljne preparate.. Bez adekvatne i pravovremene aplikacije, neke bolsti... Pogotovo one gljivicne, gotovo je nemoguce suzbiti ako se sama zastita ne obavi iskljucivo preventivno.
Bio stvarima..ko ih koristi.. Sama biljka mora da se kupa...stalno..i stalno. Svakog drugog treceg dana. Malo vece rosa u toku jutarnjih casova.. I cao Bio. Nema ga vise.
Puno pozdrava.
I vise srece sledeci put. :rasta:
(Nothing beats sun grow)
 
20.08.2019
4
7
3
47
Ovaj sam grow pratio sa najvise znatizelje...nisam strucnjak, daleko od toga..."uspio" sam ove godine spaliti biljku pretjeranim gnojenjem, indoor(yara kristal ne preporucujem za indoor) a mislim da i pretjerana paznja moze isto tako da bude stetna kao i neznanje...zelim vise srece iduce godine i nadam se da cu skontati kako se postavljaju slike;)
 
20.08.2019
4
7
3
47
dvije su mi biljke outdoor, amnesi k lemon i mataro blue, veoma slicne po uzgoju ovom badijevom growu zbog toga sam pazljivo pratio svaki korak jer iskustvo se stjece godinama i misim da od kolege mogu samo nesto nauciti...zelim samo vise srece iduci grow
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Badi