Kupovina semenki (bez opisa pakovanja i relevantnih podataka)

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

DiskoKobaja

Banned
Banovan
22.03.2015
879
592
113
Madelin
znaci nije ok ako napisem da sam od dinafema dobio u nokiji3310 sjembe? da mi je seedman poslo u pegli za ves? a gorilla u vekerici?

i da nije tema al super hash se nakon 95 dana rasta i par tjedana cjuranja pokazao dooobrim. :)
 

CilI

Habanero Maya Red
Banovan
24.10.2012
5.179
7.241
258
54
Texas,USA
Od danas se u ovoj temi ne stavljaju opisi pakovanja dospjele pošte i
drugih podataka koji mogu pomoć da se pošiljka zadrži. Ako se krši
pravilo, pročitaj naslov, sljeduju sankcije!

To je u interesu članova, da dobiju to sta su poručili!
Pozdrav od mene svima vama:wave:
 
16.12.2014
353
246
43
30
E nisam o tome razmisljao, stvarno nisam razmisljao....ispricavam se...:/

Vidim da sam gadno zaj** kada sam inicirao promjenu imena teme, nemojte se ljuti, vidio sam da je prije ekipa navodila kako izgleda pa sam mislio da je cijela stvar opcepoznata.
Nisam htio gore gledati sta pise jer me ni sram kakvu sam glupost napravio, tj. kako su ljudi reagirali, ja se nadam da je post izbrisan :(
Jos jednom zao mi je, stvarno.

Ispricavam se na duplom....
 
Poslednja izmena od urednika:
  • Sviđa mi se
Reactions: smileeee

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.260
35.790
2.698
Weed California USA
Pa onda treci post opalis hehhe :p
Sve ok savage, ovo nije bilo samo zbog tebe, nego i zbog drugih koji nisu u tom trenutku razmisljali. Pravila vrijede od sada, ti si samo inicairao pozitivnu promjenu :D

Nisam obrisao ali sam stavio ****, cisto da razgovor ima smisla ako ce nekoga zanimat sto, kako, zasto...
Relax and roll a joint ;)
 
15.06.2015
3
9
3
32
Pozdrav, evo samo da potvrdim svoje...naruceno preko nirvane i stiglo za 2 i pol tjedna...bez prevelikih gluposti sta se tice stealtha...platis 2 eur postarinu i sve stize uredno, bez panice i treba strpljenja...moje nije bilo otvarano vec me sve uredno docekalo :) and now let the fun begin :)
 

Superfly

Aktivan Član
20.07.2015
258
316
63
57
Čitam kako je u civiliziranim zemljama samo nekoliko stotina ( u mojem slučaju 25km ako računamo Sloveniju a mislim da možemo)
tako jednostavno menke naručivati i nema nikakvih bedova a mi tu na ovim prostorima smo baš zaostali kada se događaju lovovi na vještice zbog par menki....umjesto da čovjek uživa naručujući menke i šalje im dopis ako 2 dana kasne na pošti imamo ovo što sam čitao zadnjih 10 ak stranica....

Jedino mi je drago da sam zadnjih godinu dana dosta duvao svakojakih ganđi i skupio sjemena raznonraznoga od kojih neka djeluju odista obećavajuće po ono jako malo što ja znam...:)

Peace...

Pozdrav, evo samo da potvrdim svoje...naruceno preko nirvane i stiglo za 2 i pol tjedna...bez prevelikih gluposti sta se tice stealtha...platis 2 eur postarinu i sve stize uredno, bez panice i treba strpljenja...moje nije bilo otvarano vec me sve uredno docekalo :) and now let the fun begin :)

Good luck, od srca :banana123:

Ne bi se ni ja bunio da sam u tvojoj situaciji...dopalo mi se ovo
"let the fun begin"......sretno:gled:
 
Poslednja izmena od urednika:

baobab

vutropush
Poznanik Foruma
25.03.2014
970
2.139
188
Takav je zakon, nema tu previse filozofije. Koliko znam ni u Sloveniji vise nije legalna prodaja sjemenki ali se ipak mogu kupiti. Da se i kod nas u HR bez problema nabaviti samo se treba malo bolje informirati.
p.s. nemoj pisat post za postom
 

baobab

vutropush
Poznanik Foruma
25.03.2014
970
2.139
188
Sve 5, nije do mene, takva su pravila foruma, da ti nisam ja rekao, rekao bi ti administrator :thumb:
 
03.07.2015
58
25
8
42
Danas mi je poštar donio žuti listić, da dodjem u poštu podignut paket. Rekao mi je ima jedan paket za podignut. Malo mi je čudno što mi nije donio paket.
Na listiću piše da moram platiti 10km , znači bio je na carini . Dok sam pratio pošiljku sve je išlo uglavnom brzo kroz našu carinu.
Inače poštara znam, ali opet, malo mi je sve to sumnjivo. Paket je išao preko DHL-a. Šta učiniti?

Molim brze odgovore, da se riješim ovog listića ako smatrate da je sumnjivo!
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.456
3.198
Bekaa Valley
obicno isporuka ide do vrata, mada ne znam kako radi dhl. to da li da se resis listica (ili ne) ne resava stvar, pitanje je da li da odes ili ne. meni je postar donosio na vrata posiljke za koje je trebala da se plati carina, nikad me nisu zvali u postu po paket sem kad me ne bi nasli kuci pa ostave redovnu cedulju da imam 5 dana da preuzmem paket.
 

baobab

vutropush
Poznanik Foruma
25.03.2014
970
2.139
188
Ne moras se rjesavati listica, nije problem u listicu. Problem moze bit jedino u tome ako su na carini skuzili sta je u paketu i sad hoce da sam dodjes po njega. Moj savjet, zaboravi na novce koje si platio, zaboravi na sjemenke i pravi se da nemas pojma o nicem, da nisi ti nista narucivao.
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.456
3.198
Bekaa Valley
a sta ako ode i padne, jer treba to da nam javi i da te poljubi u celo. jesi bio u takvoj situaciji, dobijao paket preko dhl-a pa znas da je to redovna procedura ili cisto onako ga saljes da vidis sta ce biti
...a dodjem u poštu podignut paket... Na listiću piše da moram platiti 10km , znači bio je na carini
ja mislim da ne mogu da ocarine robu ako je nisu pregledali, na osnovu cega onda da ga carine. razmisli ti 3x pre nego doneses odluku. ja bih samo voleo da neko kaze iskustvo sa dhl-om. da li donose na adresu ili ides kod njih, a i ako ides kod njih, bar kod mene dhl nije lociran u posti nego ima svoje prostorije u gradu
 
  • Sviđa mi se
Reactions: corn
03.07.2015
58
25
8
42
To je weltpaket premium dhl i ima tracking number od 12 znamenki, zadnja dva su DE.
Pošto je danas subota, poštar je donio listić u 14.30, a pošta subotom radi to 15.00 Evo sjedim preko puta pošte , dobro je što ne radi, da razmislim do ponedjeljka . A Šta recimo ako mi poštar na kraju sam donese paket na vrata, opet se moram potpisati da sam primio paket, što opet može biti dokaz da je paket moj. Na kraju, možda je najbolje da ja to sve zaboravim , nisam puno platio 15€.
 

Superfly

Aktivan Član
20.07.2015
258
316
63
57
Ne znam točno za BiH ali u Hrv. je DHL od vrata do vrata.
Mislim da je trebao DHL-ov dostavljač doći zato i plaćaš shippement/transport i to nije ni jeftino.
DHL u principu nema veze sa nacionalnom poštom bilo koje zemlje.
Zato DHL i ima svoju (ogromnu) logistiku...
Nikada nisam naručivao nešto ove vrste ali se bavim i aviomodelarstvom te sam minimum 15 ak puta naručivao elektromotore, propelere, punjače, servomotore i uvijek bi mi lik iz DHL a to osobno donio.
Ako se treba nešto platiti, platio bih tipu iz DHL-a...

Po mojem mišljenju to je trebalo biti jedno od hrpe dostave DHL ovih pisama-doma si -dobar dan izvol'te, potpis hvala doviđenja....

Kao drugo, ceduljica se uručuje ako onaj na kojeg glasi paket nije doma jer bi po pravilima trebao taj paketi odmah imati sa sobom da ti ga uruči a AKO NISI doma onda se ostavlja ceduljica.....to joj je i jedina svrha..makar ponavljam DHL ne bi trebao imati veze sa nacionalnom poštom.....a i da je nekako vezano to u BiH sa poštom
morao je imati pismo/paketić sa sobom...di bi došao kada bi za svako pismo dolazio ti doma bez pisma/ paketića samo da pita jesi li kući, aha super kući si pa evo ti ceduljica koja se ostavlja kada nisi kući.....pa ti razmisli.......
ponavljam možda sam / vjerojatno sam JA TOTALNO U KRIVU
i ne želim da moj post bude povod tvojeg odlaženja ili neodlaženja u poštu.....
samo sam želio iznjeti svoju liniju razmišljanja i iskustva sa DHL om koja imam zbog avio modelarstva pa naručujem iz centralnog skladišta dotične firme (Hobby King) u Nizozemmskoj...

U svakom slučaju sve najbolje

S.

Powerseed ti isto govori ali i on i ja smo u gradovima gdje DHL ima svoje urede...možda si u manjem mjetu pa DHL ima aranžman sa lokalnom poštom pa zbog toga ali ja sam i običnom poštom naručio quadcopter na daljinsko upravljanje koji je koštao cca 60$ i ja doma, poštar donio paket, ja platio carinu nekih 125kn -preuzeo svoj quad i ciao....-da nisam bio doma E ONDA se ta ceduljica ostavlja da ti dođeš na poštu a on ne mora /poštar/ opet ga donositi ali prvi puta mora!!!

respect....
 
Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: PowerSeed