2010 Outdoor Hashberry & Satori Grow

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Krejzy

Aktivan Član
22.02.2010
327
25
0
33
Evo post nakon duuuuuuuugo vremena. Berba skoro pa gotova. Pobrao sam sve HB i ostavio jednu Satori ( jedinu ).

Dvije HB sam pobrao prije tjedan, dva i one su na susenju/konzerviranju, a dvije sam ostavio duze da vidim sto ce se desit i ispalo je da sam se zajebo sto sam pobrao ove dvije tako rano jer su trebali jos dozrijeti i udebljati se hedovi kako spada tj kako su na ove dvije koje sam ostavio. Zanimljivo je ispalo posto su razliciti sajtovi. Jedna HB je narasla svega 1,5m, imao sam minimalnih problema sa pljesni i svo lisce je pozutilo. Dvije su isto tako narasle na 1,5m, jednu sam pobrao prije, jednu tjedan-dva kasnije i u oba slucaja lisce je postalo ljubicasto. Zadnja HB koju cu navesti sad je narasla na 2,5m i imala ogromne hedove jako podlozne pljesni i tu sam izgubio minimalno 40% hedova. Lisce je ostalo zeleno. Satori jos nije gotov ali hedovi su ogromni, velicine šake i nagnuli su cijelu biljku, pa cak se prelomila i jedna grana. Visina je oko 3m i debljina stabljike u bazi je u promjeru oko 3-4 cm.Lisce je zeleno, nikakva pljesan, nikakvi problemi s biljkom osim tih ogromnih hedova ( skoro sam pao u nasvjest kao sam dosao na sajt, a biljka savinuta u luk - odmah mi je palo na pamet da Dragan nije mozda krenuo u rampage :icon_lol: ).

Uploadat cu i slike neke, mada nisam bas slikao previse jer sam se pritajio ( nisam isao redovito do sajtova ) zbog pritiska policije u okolici.

Ispunit cu i smoke report, a za sad mogu reci da HB ima blag i ugodan miris i prema uzorcima koje sam na brzinu posusio i ono sto sam probao suho, prije konzerviranja je bilo prilicno ugodno, low stress high, nije jako, moze se lagano i straight pusit, samo je biljka podlozna kvarenju i pljesni ako se ne napravi provod zraka kroz vece i gusce hedove. Citao sam da je dosta otporna inace na vlagu i pljesan ali posto su ovogodisnji uslovi bili jako losi nije cudo da se ta otpornost nije previse istaknula.

E, ali Satori. To se zove strain. Nikakvi nametnici, nikakva pljesan, visina je vjerojatno problem nekima ali tko ima dobar sajt, Satori je moja preporuka. Nesto ju je grickalo ( lisce oko hedova ) ali bez posljedica. Otporna je na sve cemu je moj sajt bio izlozen ove godine i to je u najmanju ruku impresivno. Svaka cast Mandala seed co.
- Jos nisam probao jer mi je zao nezrelu biljku pusit ali nadam se da cu cim prije imat priliku.

Pozdrav:pat:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: slobodan and bozga

bozga

Ninja poljoprivrednik
Poznanik Foruma
08.07.2007
906
549
113
Ne sjećam se
Jedino što je ove godine na mom outdoor sajtu izdržalo je ljubičasta Satori, sve ostalo plijesan!
Tako da od cijelog growa ostalo par Satori budova i par New york city diesel x blueberry budova.
Ostatak sam bacio i jebiga. Godina je bila loša za uzgoj.
Čestitke na uspješnom harvestu! :sun2:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.