2011 ispod sunca

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

bozga

Ninja poljoprivrednik
Poznanik Foruma
08.07.2007
906
550
113
Ne sjećam se
High svima, evo otvaram dnevnik za ovogodišnji guerilla growing. :sun2:
Ovogodišnji growing je interesantan zbog velikog broja različitih sorti marihuane. Htio bih neku priču ispričati o svakoj sortici i napraviti malo istraživanje.
Dosta sam istraživao i čitao o raznim strainovima pa zato mi je izazov raditi s toliko raznih weedj sorti :)
Raditi ću oprašivanje ove godine, tražiti ću najbolje od svih sorti i ukrižavati ih tako da imam vlastitih strainova koje ću usavršavati s godinama koje dolaze. Cilj je u narednih pet godina dobiti stabilan domaći hibrid. :icon_mrgreen:

Radi se o 7 različitih vrsta, trenutno imam dvije G13/NYC Diesel x Amnesia Haze/Arne u čašama od pol litre , polihibrid star oko mjesec dana i počele su ubrzano rasti. Već sada imaju vrlo intenzivan miris i mesnate su.

Priča ide ovako...
Arne je novija sorta koju je stvorio Esbe (Hybrids From Hell) , to je križanac između B3N7xErdpurt X RoyalDane . B3N7 je "East Coast medical indica" , Erdpurt je ljubičasta alpska švicarska indica, a Royal Dane je danska domaćica. Arne je spremna za berbu već sredinom 9. mjeseca. Raste čak na 60 stupnjeva sjeverno!

Amnesia Haze je mirišljava, parfemasta sativa hibrid i probao sam u Nizozemskoj i bila je najbolja wutra koju sam probao tamo. Fantastična, a miris je savršen, poput egzotičnog parfema i posebno svjež. :icon_mrgreen: Ova verzija Amnesia Haze je Hy Pro verzija, ne ona od Some.

Te dvije sorte su ukrižane i dobivena je Amnesiated Arne.
Amnesiated Arne je ukrižan sa G13 NYC Diesel da dobije extra jaku aromu i potenciju.

Priča za G13 kaže kako je G13 poseban hibrid uzgajan od strane američke vlade, to je bio tajni projekt u kojem su htjeli uzgojiti vutru s najvišim postotkom THC-a. Naposljetku je netko tko je radio na projektu G13 prošvercao klon i tako je G13 "pobjegla" izvan tajnog američkog laboratorija.
G13 je dostupna samo kao klon. G13 se spominje također u filmu American Beauty. Navodno ima 30% THC-a.

"This shit is top of the line. It's called G-13. It's genetically engineered by the U.S. Government. It's extremely potent, but a completely mellow high. No paranoia."

New York City Diesel je mirišljava voćno egzotična sativa hibrid koju je isfuro Soma. Od NYC Diesela boje postaju intenzivnije i sve izgleda svjetlije, daje high bez ikakvog ubrzavanja i ima ekstremo jak miris. Jedan vrhić se osjeti na cijelom katu hotela kad se otvori iz vrećice. :icon_lol:

Tako da ovaj polihibrid može ispasti svakako jer ima dosta različitih gena unutra, ali za sad izgleda moćno. Fotke će stići uskoro :D

Očekujem da će ovaj strain biti bomba, to ćemo vidjeti za cca 6-7 mjeseci!! :icon_lol:

Ovo je samo uvod, pisati ću o svakom strainu posebno i popratiti slikicama kad ću biti u mogućnosti.
Ostali strainovi su :

Snowdog x Amnesia Haze / Arne (HFH)
Cinderella 99 (Mosca)
Triangle x Amnesia Haze / Arne (HFH)
Uzbeki Chunk x Amnesia Haze / Arne (HFH)
C4 x Amnesia Haze / Arne (HFH)
Domachica Bo (Bozga)

I zadnji strain je moj prošlogodišnji križanac između rano cvatuće blueberry i nepoznatog ranog danskog hibrida, nazvat ćemo ju - domachica Bo. :sun2:
Još uopće ne znam kako će rasti niti kako djeluje tako da je to pokus hehee :D

Sjeme ide na klijanje ovih dana, većina ide na pun mjesec 18. 4. sve do 20.4. :thumb:
Biti će u čašama od pol litre dok ne razviju jak korijen i listove.
Rupe su iskopane,nisu baš velike, treba još dodati neke kerefeke i to je to.
Negdje će biti po dvije biljke u rupi jer ipak sjeme nije feminizirano.
Cilj nije dobiti neka čudovišta, već lijepe biljkice koje će se uklopiti u okoliš i bitno je da od svake sorte uspije bar jedna jer imam jako malo sjemenki od svake tako da je svaka sjemenka bitna.

To je to za sad... Ostanite na liniji :vb_wave:
peace
boz :sun2:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: SiD and Z&N

WEEDetix

₴Ⱨ₳₥₳₦ - VⱤ₳Č - ĐⱤɄłĐ - ⱧɆⱤ฿₳Ⱡł₴₮
Urednik
Grow Support
11.10.2010
3.186
21.085
1.098
35
คภ๔г๏๓є๔ค
go boz go boz veri najs samo pici jedva cekam slike a moram ici i na sajt svoje blubarry kush x dane royal provjeriti a cindirellle 99 rastu ko blesave bice i skoro update u dnevnicic pa ces vidi hehe nis frend samo rokaj pratim ....
 
  • Sviđa mi se
Reactions: bozga

neo

Aktivan Član
06.12.2010
77
6
0
45
Bozga cestitam na izboru sorti,kod tebe uvek neka egzotika,sretno...pratim te...
e da jos je rano a da naglasim, znas da se od tebe ocekuje pored dobre vutre i kvalitetan smoke report...
 
  • Sviđa mi se
Reactions: bozga

bozga

Ninja poljoprivrednik
Poznanik Foruma
08.07.2007
906
550
113
Ne sjećam se
Hvala svima na feedbacku i komentarima :icon_mrgreen: :thumb:

@ He-Man kaj ima, kako je? Zanimljivo uvijek, omiljen hobi, zabranjen, ali zato i je uzbudljivo! Šteta što država ne prepoznaje potencijal ove biljke. Sve je to iluzija, zabraniti nešto što je priroda dala, što je bogom dano da liječi bol , opušta i stavlja osmjeh na lice je uvrnuto. To nije istina niti je pravedno. Legalizacija!

@ Zlo&Napako hvala na rep+ what goes around comes around ;)

@ SimasZg kako je burke, kaj ima? Nemoj ništa da se plašiš! :icon_mrgreen: Oprašivanje će bit pod kontrolom hehehe.:icon_biggrin:

@WEEDetix zdravo drugar! Drago mi je čuti da sve ide kak' treba ;) Kad idu na cvjeting pepeljuge? Javi se ovih dana kad imaš vremena :cool:

@Putnik11 kako je burke? Jel' se putuje? Hvala na pozitivi, ove godine brinem za sigurnost i sam sebi želim puno sreće. A i tebi ako ideš u outdoor!! :thumb: Budem apdejto redovno tak' da ostani na frekvenciji ;)

@neo kako je druže? Hvala što si navratio! Jesi uspio nabaviti sjemenke, kaj je kod tebe na meniju ove godine? Smok reportova će bit' i vjeruj, jedva čekam da ih počnem pisati hehehehe ;) Ove male biljčice tek sad imaju prve prave veće listove a već toliko jako smrde da je to još do sad nisam doživio tako da biti će zanimljivo. :icon_mrgreen:
 

herb-o-logist

Aktivan Član
05.04.2011
177
25
0
33
Puno srece u ovom growu. Pratim dnevnik sigurno. Bas me zanima kako ce se ponasat taj super-hibrid.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: bozga

xxrobixx

Aktivan Član
18.09.2009
384
317
63
Underground
Ide sve kako treba. Pa kakav bi ja to bio putnik da ne putujem? Biljke već posađene, nema tu neke dobre genetike kao kod tebe, ali što je tu je. Doći će nešto, nadam se. Aktivan sam, pa ću ti malo SPAMAT dnevnik, hehe :)
 
06.04.2011
16
17
3
Uuu koliko vidim ovo će biti odličan dnevnik...samo nastavi tako i puno sreće u uzgoju svima nam drage biljke.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: bozga

Tarki

Aktivan Član
11.01.2008
1.184
139
0
37
Joj boz, al si nasro gluposti :icon_lol:
Al sretno, budeš ti to odradio dobro ko i sve do sad ;)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: bozga

SimasZg

Aktivan Član
27.10.2008
500
57
0
38
Priča za G13 kaže kako je G13 poseban hibrid uzgajan od strane američke vlade, to je bio tajni projekt u kojem su htjeli uzgojiti vutru s najvišim postotkom THC-a. Naposljetku je netko tko je radio na projektu G13 prošvercao klon i tako je G13 "pobjegla" izvan tajnog američkog laboratorija.
G13 je dostupna samo kao klon. G13 se spominje također u filmu American Beauty. Navodno ima 30% THC-a.

Djelo Iluminata da zavadi velikog Hašišara masonske lože i Princa od Amsterdama, tako da ovaj pokrene svoj coffe shop u Buckingham palači da kraljičetina može da spava na miru neopterečena devalvacijom funte, 100%
 
  • Sviđa mi se
Reactions: bozga

Meskalito

Panamamama
Urednik
Moderator
08.10.2008
955
1.439
163
Ojha Boz , velik i zanimljiv poso si sebi zadao ove godine , pratim :thumb:
 

bozga

Ninja poljoprivrednik
Poznanik Foruma
08.07.2007
906
550
113
Ne sjećam se
@ VenloNL pozdrav tebra, kako je? Hvala na podršci, travanj je sunčan za sad što kaže da bi godina mogla bit sunčana hehe :icon_mrgreen:

@herb-o-logist bok herbolog, vidim da si novi a još te ne vidjeh na forumu tako da ti želim dobrodošlicu :wave: ako imaš nekih pitanja, slobodno pucaj!

@putnik11 pa onda će da budu neke malo veće biljčoze ak su već u zemlji :) kako si pripremio zemlju? ja sam kupio Plantellu balkonia i pomješao sa zemljom, ali mislim da balkonia nije baš dobra pa sam kupio dodatnu vreću Potground H i još malo dodatnog perlita, stajskog i kokošjeg drekeca. :D

@FunkFreak pozdrav man, hvala na dobrim željama potrudit ću se da sve bude kak spada :D stay tuned

@Tarki vozdra tebra hvala na podršci! manje ću da serem, a više da radim hehehe :icon_mrgreen:

@SimasZg uvijek se istripam kad počnem razmišljat o teorijama zavjera, al' ova tvoja o Hašišaru i Princu od Amsterdama je vrh! :icon_lol:

@Meskalito ooo pozdrav tebra kako je? posla će bit ohoho, krećem evo još danas na sajt sve pripremit'. ostani na lajni :)

@Osiris pozdrav drug, kako je? Baš mi drago da je nekome gušt za čitat, a jebiga, to mi je posao :icon_mrgreen:. Hvala što si svratio, update je uskoro!

Peace svima
Boz :sun2:
 

bozga

Ninja poljoprivrednik
Poznanik Foruma
08.07.2007
906
550
113
Ne sjećam se
High svima :wave: evo jedan mali update


Ovo su G13 Diesel x AH/Arne stare oko mjesec dana, rasle su na prozoru pa su se počele izduživat' zbog premalo svjetla, onda su premještene na krov i malo su ojačale.

@ Petar Pan pozdrav drug dobio sam ih kao testere iz Danske, raditi ću dnevnik na još jednom stranom forumu tako da bi bilo u redu da dokumentiram malo grow i tak...
@Spawn wassup bratko, kako je? Hvala kaj si navratio, duga je sezona!! Al' glavno da je počelo :icon_biggrin:

peace i dobra karma svima :respect:
Boz :sun2:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: SimasZg
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.