250w mh/hps CT(cooltube) idemooo

Hesi Original Sjemenke Hempatia Led Lampe
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija

Himalaya

.!. .!.
Urednik
Moderator
10.08.2012
5.168
21.954
1.098
7
Himalaya
www.vutra.org
Nemoj bro da flipas , pa videces pol u vegetaciji tamo negde 40-50 dan , nema potrebe zbog toga da se pati biljoza , ona ce pokazati sta je , doce vreme oko 40-50tog dana , kada ce svaka izbaciti pre flower , i tu vidis , mada ja vidim i pre toga samo ne 100% , obicno bude razvijenija biljoza , sto brze raste i deluje jace , ta je muska
Ja sam tako video , to kasnije i potvrdio , napravio clone box da flipam da vidim sta je zensko , medjutim nije bilo potrebe , pokazu i u vegetaciji sa preflowerom sta je sta .
Ti ces poceti dobijati poene za gluposti koje pises na forumu!!!
@Lovetogrow
Pusti ih jos par dana na 18/6 dok malo nek krenu vegetirati pa ih onda prebacis na 12/12,neke pokazu pol prije a neke malo kasnije. Nakon nekih 15tak dana bi se trebale izjasniti,izbacis muske van i onda odlucis sta i kako dalje,hoces sa jednom ili dvije cure dalje pa prebacujes opet u vege ili ides sa vise cura a onda mozes cak ostaviti na 12/12
Na tebi je da odlucis
sretno dalje :thumb:
 
OP
OP
Lovetogrow
27.08.2019
60
185
33
37
Nemoj bro da flipas , pa videces pol u vegetaciji tamo negde 40-50 dan , nema potrebe zbog toga da se pati biljoza , ona ce pokazati sta je , doce vreme oko 40-50tog dana , kada ce svaka izbaciti pre flower , i tu vidis , mada ja vidim i pre toga samo ne 100% , obicno bude razvijenija biljoza , sto brze raste i deluje jace , ta je muska
Ja sam tako video , to kasnije i potvrdio , napravio clone box da flipam da vidim sta je zensko , medjutim nije bilo potrebe , pokazu i u vegetaciji sa preflowerom sta je sta .
Dedskin,i já primečujem,kad imam "šaku sjemenja",i muških i ženskih..da se muške biljoze razvijanja brže,imaju jak miris,i uvjek sú mi najlepše,ispale na kraju muške.
Znači tak ću napravit.idu sutra pod CT,mada ču ga pustit málo visočije,
pár dana pod18/6,da ojačaju malo,sa mh lampom,a onda prebacim na12/12( hps ili mh -podpitanje?),opět otprilike 10-14 dana,u stvari,dok ne vidim pol?...i mogu dá vrátím na 18/6,za koju nedelju,dá vegetira málo.(nasvet pročito u komentarima,ne znam Vas sve napamet :cool23: ,bez zamere).probat ču sa mh lampom,pa da vidim.pozz i ✌ Svima!
Hvala Himalaya!
 
Poslednja izmena od urednika:
OP
OP
Lovetogrow
27.08.2019
60
185
33
37
POZDRAV VUTRAŠI!
Evo update growa#4, prošlo je 10dana od kad su sve izašle vani,3dana su pod mh lampom,ona u čošku(juče ubacivano 1sjeme auto,čekám dá mi dođe na "sunce"),
bebe su juče doživjele šok(prevrnule se tegle,zbog moje greške ),al se drže,vidio sam korijen-e, polako se razvijaju..sad ču zamolit za mentora(po predlogu Himalaye,al i ovaj grow mi je potreban!)sada sú u stanju,vrlo sporog rasta..zalivam sa kapnicom (sa kišom,koju skupljam,jer mi prošli grow pokazalo,da je odlična )
✌,slika: 15730318654318733436510000730030.jpg
 
OP
OP
Lovetogrow
27.08.2019
60
185
33
37
Ojla, par pitanja.
Na koliko ti je svjetlo? To su znači regular menke? Čekamo spol. Neka mrvicu još narastu pa onda na 12 12 da se izjasne. Kad bus znao sta imas radis selekciju. Ali do tada.. Malo strpljenja.
Hvala za mentorstvo!Tako je,regularne su,od prošlog growa,kad sam ih iz vana Dao unutra,a zasemenile se,od "nekog"(nikad više)
Světlo je mh250w,prigušnica mág.balast,CT.ok,strpljiv sam,po tvom ču nasvetu tako napravit,kako mi priporučuješ.jel,kad se ustanavlja spol,šalta na12/12,treba žarulja da se mjenja sa hps?hvala
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Badi
OP
OP
Lovetogrow
27.08.2019
60
185
33
37
15731640374684800316993596693612.jpg
Polako jačaju,sretan sám,što sú preživjele šok(káď sú tako mlade,po moji greški,sve bile na podu,2dana nazad)a ova je neka baš faca(kut-desno)ima tri klična lista,i dalje tri u spratu,nadam se ,dá bude žensko ,to mi je prvi put,da sam dobio tro-peresnu"detelju"!kraj posla za danas,frulaaaa se pali,✌i pozz Svima!
I tebi Zelenko63,ako si još aktivan.
 

tiki

Aktivan Član
28.09.2015
699
2.440
163
Malo ti je puno mokra zemlja ili si tek zalio al opet malo puno
Pusti nek osuši zemlja skroz par dana ne diraj ništa i presađuj
Ajd nek su krenule :) :thumb:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Lovetogrow
OP
OP
Lovetogrow
27.08.2019
60
185
33
37
U visinu sú otišle jer sám ih 7dana držao pod 2led e27žarulji,još sú "kapice"bile gore(original ),sad su pod mh250CT,i visina lampe od cviječa,je 40-45cm.i napreduju lepo,meni sasvim OK.a saksije ču mjenjat za koji dan! ,✌

Malo ti je puno mokra zemlja ili si tek zalio al opet malo puno
Pusti nek osuši zemlja skroz par dana ne diraj ništa i presađuj
Ajd nek su krenule :) :thumb:
Da,zalio sam jih prije slikanja,jer se zemlja skroz osušila

Edit
  • Nemojte pisati post za postom, probajte prvo da editujete postojeći (opcija Urediti (Edit), dole levo u vašem postu)
  • Nema potrebe da citirate post ako odgovarate odmah nakon njega. Citira se ako se između vašeg posta i posta na koji odgovarate nalaze dugi postovi ili ako vaš odgovor prelazi na drugu stanu teme u odnosu na originalni post. U suprotnom samo bespotrebno duplirate postojeći tekst i doprinosite težoj preglednosti foruma.
 
Poslednja izmena od urednika:
OP
OP
Lovetogrow
27.08.2019
60
185
33
37
Spusito sam ga juče na 40i ok jim je prvi dan
 
Poslednja izmena od urednika:
OP
OP
Lovetogrow
27.08.2019
60
185
33
37
Hvala,puno bolje!!!Nisam u blizini bio,dá jih priblizim bliže,sada su na 20cm,✌pozz :
bit će málo duži post,za koji daň,ćekam dá listové razširi preko teglica!do tad,prijat če jima blizina lampe
 
  • Sviđa mi se
Reactions: mr.dr.Smok
OP
OP
Lovetogrow
27.08.2019
60
185
33
37
Zapocela 3.nedelja veg.,temp.u growbox-u 28,5'C(u stanu,22'C),vlaga46-58,mada Bi sjelo málo više vlage,al izgledaju zdrave.samo prva,ljevo gore,ima slomljen list,al onaj prvi,koji se razvija ...slomio onaj nesretni dan,kad sam ispodvlacijo karton,da jih približim lampi.u zemlji su Blumenarde,malo perlita(nestalo mi,idem sutra dá ga kupim)treba bi jih bilo presadit u veće saksije,al sám cekam platu,danas će dá legne,pá ću nabavit perlit,zemlju,root Complex Hesijev,jer Imám već set gnojiva od prošlog growa..Evo,málİ up-date od méně, ZELENKO63,kako tebi izgledaju?i naravno,svi Vutraši,molim za savjete, kritike,bilo kakvu stvar,da sam zaboravio.pozz✌Svima .slike1(u box-u,lampa20cm iznad), slika 2na stolu,da se bolje vide 15734703908439203780948414658498.jpg 15734704811821830498253011415778.jpg