2xRQS (Special Kush #1+ Medical Mass) organic grow, 600W LED by Klarica

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

klarica

Hydrobitch
Poznanik Foruma
02.10.2014
186
987
93
Green Heaven
Pozdrav svima,

Preskočila sam jedan dnevnik (Auto Cheese Berry x Chill Om) ali moram priznat da rezultatima nikako nisam zadovoljna, :\

U 4 tjednu cvijetanja napala me gamad (mali crveni paukovi) a pošto nikakvi insekticidi nisu bili opcija, pokušala sam biljke prskati čajem od habanero papričica i sapunice, neem uljem itd, no šteta je već bila napravljena.

Došla sam do zaključka (a vi me pobijte ako mislite da sam u krivu) da ta gamad obožava HPS spektar, a stari se složio samnom :) Njemu napadaju isključivo growove koje radi pod HPSom dok mu niti jedan LED grow nije bio ugrožen... pa eto, vratila sam tati cijev koju sam dobila za rođendan i trampala se sa njim za 2 x 300w LED :)

A pod njega ide.... RQS Special Kush #1 i RQS Medical Mass.

rqs.jpg

Ovog RQSMM sam jedva nabavila 2 sjemenke od dečka iz kvarta koji je uzgajao za tatin rak pluća a stavila sam ga na klijanje zbog nedavno diagnosticiranog karcinoma Žučnih kanala i Glave Gušterače bližeg člana obitelji :( iako doktori kažu da je rak gušterače neizlječiv, ali nada umire zadnja.

Vjerojatno ću imati i par pitanja u podforumu Medicina... :(

U čašu vode ubacila sam 2 komada od svake a planiram Kushove ostaviti da izrastu u ženke a jednog medical massa špricati STSom dok ne pohermi i napraviti si sjeme za slijedeći grow, pa eto ako netko ima kakvog iskustva sa time - slobodno mi punite dnevnik sa tim informacijama ili inbox...

Do slijedećeg posta,

voli vas Klarica ;)
 

Prilozi

  • rqs.jpg
    37,8 KB · Pregleda: 50
Poslednja izmena od urednika:

Pedala

Aktivan Član
02.12.2013
273
428
63
Sretan grow i izrada ulja.
Moja mama je imala isti karcinom i uspjeli smo godinu dana produzit život.definitivno joj je bilo bolje od ulja ali taj oblik bolesti nije izlječiv,nažalost.vrijedi pokušati.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: klarica

cerak1000

Aktivan Član
05.11.2014
1.338
2.666
188
www.facebook.com
Ulje će sigurno do neke mere ublažiti bolove i ojačati organizam, ali koliko god da sam se trudijo naći neku informaciju o uspešnosti lečenja te vrste kancera postotak je jako mali meri se 1:10.000000. U svakom slučaju vredi pokušati, veliko sreće vam želim!
images
 
  • Sviđa mi se
Reactions: klarica

metalmaniac

Sve već piše na forumu, koristite Search. :)
16.10.2009
3.148
6.160
298
54
ne vjerujte doktorima sve što kažu. svaka bolest se može izliječiti uz vjeru u izlječenje. sjećate se Bruce Lee-a? imao je povredu kralježnice, doktori su mu rekli da nikada više neće hodati, za 6 mjeseci je opet trenirao kung-fu i bio je jači nego ikada. već sam nekoliko puta napisao, i ne ću prestati ponavljati, ne postoji "nemoguće", samo treba vjerovati. ( iako stara narodna kaže: "sve je moguće osim drvene peći i gumenog žarača!" ;))
ako vam doktori kažu da nema nade i vi u to povjerujete, već ste se predali, a svi daljnji pokušaji liječenja su samo zavaravanje sebe jer ste u glavi već odavno odustali...

edit:
bolest možda jest neizlječiva putevima "klasične" medicine, tj. pomoću operacija i njihovih otrova (kemo/zračenja), ali tijelo se može samo izliječiti ako mu damo priliku i pozitivnu energiju.