preporuka nadobudnog uma:
otvorite jedan kvazi-gravejard sa samo jednom temom, pitanja newbova
napišite negdje na kraju registracije i u pravilnik da ako imaju bilo kakva pitanja uvezi vutre a tek su se registrirali
nek stave pod taj dio foruma jer će inače dobit bananu ili"predbananalnu penetraciju"

nakon određenog broja postova(npr50)mogu i na ostalim temama otvarat t.o.p.i.č.k.e i postavljat pitanja.
pa onda ako će bit takvih pitanja(a očito će ih uvijek bit

)bit će na jednom mjestu i ostatak foruma će bit "čist".
a kasnije ako previše mjesta zauzima

lako pobrišete to jer je ugl nebitno.
možda ovog već ima na forumu

samo nisam skužio.možda je glupa ideja.
al eto danas sam se naspavao pa imam izljeve kreativnosti

edit:zašto koj š.up.aki k.u.r.a.c p.ič.k.u s.isu materinu piše hrpa zvijezdica kad napišem P.IZ.DA ILI P.I.ZD.ETINA?P.IZDA kolko ja znam nije ogromna briljantna sfera vrućeg gasa čija je energija proizvedena u unutrašnim nuklearnim reakcijama.metaforički možda da
al u stvarnom životu to je topla mesnata rupa u koju se guraju nasumični predmeti
ili kad je moguće genetalije predstavnika mužjaka homo sapiensa(da sapiens lol).
ne kužim zašto su genetalije prostota?i probavni organi?ajde još kužim da se cenzurira
ako neko napiše j.e.b.o ti bog isusa i mariju što je djevica jer ju je netko silovo u snu.
al ovo stvarno nema smisla.mislim kužim da bi se zbog tog nekog moglo čak i benat

edit edita:e da i zaboravio sam također može poslužit kao zdravija altenativa octu u salatama ili umak za sendviče...sok za kompote.uistinu organ mnogih funkcija
i sve to je P.I.Č.K.A
personalna irska čvakasta koalcija aenemičara