??

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

oz

Vutra Veteran
Poznanik Foruma
06.03.2008
1.401
7.652
258
Ushuaia, Patagonia
dali se kome desilo da koristi istu zemlju i jednako zaljeva sve biljke a da se zemlja u jednom od pitara puno puno sporije suši? zvuči glupo ali biljka koja je u tom pitaru je sjebana totalno provijerio sam ph,zaljevao sa peroksidom i gnojio koliko treba ali je i dalje takva,od samog početka.čak i prije presađivanja situacija je bila ista tako da sam oštečivanje korijena isključio. treba deset dana da se zemlja osuši dok kod drugih oko 3 dana.jednostavno kao da ne crpi iz zemlje potrebne elemente..možda če sve strunuti zbog toga.izgleda jadno i smoreno.neznam više što da joj radim..
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
Pa mislin da ako ti je najmanja onda najsporije crpi vodu,možda je malo ona "genski" shebana,ko šta i meni neko reče,uvik se nađe jedna takva.Meni je jedna od samog početka najviše žutila,pa ovo pa ono i sad je tek počela cvitati dok druge cvitaju 4-5 tjedana.Ko če ih znati.
Jednostavno je možda manje otporna zbog ko zna čega,možda si više nabija zemlju kad si je sadija...ko če ga znati.
Pusti još pa vidi,jednostavno biljke znaju imati čudan rast i ostanju manje i kržljavije,meni su one šta su sporo rasle sad največe i prešišale su sve,dok je drugima rast več polako usporija i polako bujaju samo vrhovi.
Biče to dobro :)
 

oz

Vutra Veteran
Poznanik Foruma
06.03.2008
1.401
7.652
258
Ushuaia, Patagonia
neznam može biti i to od samog je početka takva.sada izhleda puno gore od ovog na fotki nemam nove za stavit.baš to sve druhe cvjetaju odavno a ona nikako da počne.sasušila se skroz,održava se na životu.bed jer je to jedan od dva haze1 koje imam...sada ne diram ništa niti ne gnojim zaljevam jako rijetko samo kad je zemlja skroz suha a to je svakih tjedan i pol otprilike pa čemo vidjeti na kraju što če biti.možda se i oporavi
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
A da joj provaš full povečati svitlo,da je provaš šta više podigniti lampi da je grije ko ove,trebalo bi joj to podigniti temperaturu,zbog temperature bi se zemlja trebala sušiti več nakon 3-4 dana-logično,vruče i isparava,i možda joj tim pomogneš da se trzne.Jer previše je da je zemlja full vlažna 8-10 dana.
Ja bi joj podiga temperaturu bez razmišljanja i ravna se po tomu da zemlja bude suha za najviše 4 dana,makar joj i bilo toplije,ako moje nije ubilo 30-35 stupnjeva neče ni tvoje.
Ja bi tako pa vidi,razmisli.
Živija!

-EDIT-ma makar i da ne vuče korjen ako je zasad oštečen,samo neka se zemlja dovoljno suši,nekad i treba da suhoču osjeti.:sun2: