"pa kad prièamo o legalizaciji/dekriminalizaciji onda mi uvijek ovo (DrawUpYourPlant) pada na pamet kao jedini model po kojem bi lega/diskr kolko-tolko bila ostvarena
....a sdruge strane, još se ni mišljenje javnosti nije poèelo mjenjati tako da stvarno neznam dal opæe vrijedi o ovom prièati,mislim sirugno vrijedi u nekoj kategoriji fantazijaland
al gledajuèi realno na ova naša podneblja stvarno neznam gdje bih prvo poèeo, još se tolko toga treba promjeniti, uf.. mislim može se to promijeniti u dva dana al može i u dva stoljeæa..."
kanehbosem
Dobra ti je ova .
Ja sam prije nekih davnih 7-8 godina kad sam skužio neke stvari mislio da ako se u nas èuje za neke stvari da æe zemlja da se trese(ali ispade da sam mnogo duvao pa se prepo)

,... , ovo u vezi ulja i biblije i ostalo,...,ali pazi jednu stvar, ne kuže svi stvari kao ja i ti , ja sam bio u fratra i postavio mu par pitanja on sav glup ko ***** ne konta ništa(kao,pravi se glup ,ne zna o èemu mu ja zborim) još ja ispo gluplji od njega,...,ovo što se tièe imena ti tvoga forumskoga(kanehbosm) i ostalo...
Za njih je to inaèe sve sotonistièko

a jebo ja sebe samog u mozak ako ima veæih sotonjara(glupana i neznanja) od njih samih ... zamisli majmuna još uvijek vjeruje u killer weed prièe koje su Ameri lansirali ono 1937. pa nadalje .
Ako je killer weed ja sam onda zombie da ga nema veæeg
i ovo što pišem , radim iz groba ,preko svoga sluge tj.mene samoga.
Evo par stihova :
Jebi se Kane !!!
Bilo je to godine `37. ,
kad su našu planetu stigle nesreæe
lažovske novine osnov`o je Kane,
Citizen Kane jebem mu mater, ...
mogli bi cjelu pjesmu napravit , samo ja sam zapeo na ova 4 stiha i neæe dalje ...
Citizen Kane lik što je imao mnogo šume,pravio papir ,tariguz i ostalo industrija celuloze,...

...itd . , .. neda mi se sad pisat o tome i vutra mu bila konkurencija ,.... nije to tako luda teorija,... a gdje su Du-pont i nafta, svaki put kad spomenem te stvari nekim ovdje ljudima oko mene , gledaju me k`o da sam puko ko èernobil , a jebiga ako ništa nisam ja prièu o uroti , urota i ostalo , izmislio nego samo èitam i èini mi se puno vjerojatnije nego ove laži što ih neki šire i dan danas . Ali nije im zamjerit jer ne vjeruju,..., nisu svjesni koliko su ih zajebali .
A ja ne da vjerujem da vutra lijeèi , "ja znam" , jer me je(moja homegrown) izlijeèila od raznih sranja koja su me gonila od ovih u nas "ko biva kanabisa - a ono ko zna s èim je jebano"
Aj dosta od mene, jesam se zatipkao, baš sam se zatipkao.
evo zašto sam prepravljo : bilo je prvo ustani Kane , šalio sam se malo na raèun jarana Kaneh`a , pa sam onda skužio da mi fali h na kane,pa sam stavio i h, pa sam onda opet skužio èovjek je živ zašto ga zvati da ustane . Onda sam sam se sjetio nek se zove stvar Jebi se Kane !!! poserem mu se unucima u èarapu .
Canne glavo pijana , Don`t drink and surf !!!Laughing