A Model from Belgium - Draw Up Your Plant

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

kanehbosem

Rehabilitacija kanabisa !!!
Banovan
12.10.2006
619
46
48
pa kad prièamo o legalizaciji/dekriminalizaciji onda mi uvijek ovo (DrawUpYourPlant) pada na pamet kao jedini model po kojem bi lega/diskr kolko-tolko bila ostvarena
....a sdruge strane, još se ni mišljenje javnosti nije poèelo mjenjati tako da stvarno neznam dal opæe vrijedi o ovom prièati,mislim sirugno vrijedi u nekoj kategoriji fantazijaland
al gledajuèi realno na ova naša podneblja stvarno neznam gdje bih prvo poèeo, još se tolko toga treba promjeniti, uf.. mislim može se to promijeniti u dva dana al može i u dva stoljeæa...
 

imported_cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
58
3
0
"pa kad prièamo o legalizaciji/dekriminalizaciji onda mi uvijek ovo (DrawUpYourPlant) pada na pamet kao jedini model po kojem bi lega/diskr kolko-tolko bila ostvarena
....a sdruge strane, još se ni mišljenje javnosti nije poèelo mjenjati tako da stvarno neznam dal opæe vrijedi o ovom prièati,mislim sirugno vrijedi u nekoj kategoriji fantazijaland
al gledajuèi realno na ova naša podneblja stvarno neznam gdje bih prvo poèeo, još se tolko toga treba promjeniti, uf.. mislim može se to promijeniti u dva dana al može i u dva stoljeæa..."

kanehbosem

Dobra ti je ova .

Ja sam prije nekih davnih 7-8 godina kad sam skužio neke stvari mislio da ako se u nas èuje za neke stvari da æe zemlja da se trese(ali ispade da sam mnogo duvao pa se prepo) :lol: ,... , ovo u vezi ulja i biblije i ostalo,...,ali pazi jednu stvar, ne kuže svi stvari kao ja i ti , ja sam bio u fratra i postavio mu par pitanja on sav glup ko ***** ne konta ništa(kao,pravi se glup ,ne zna o èemu mu ja zborim) još ja ispo gluplji od njega,...,ovo što se tièe imena ti tvoga forumskoga(kanehbosm) i ostalo...
Za njih je to inaèe sve sotonistièko :lol: a jebo ja sebe samog u mozak ako ima veæih sotonjara(glupana i neznanja) od njih samih ... zamisli majmuna još uvijek vjeruje u killer weed prièe koje su Ameri lansirali ono 1937. pa nadalje .

Ako je killer weed ja sam onda zombie da ga nema veæeg
i ovo što pišem , radim iz groba ,preko svoga sluge tj.mene samoga.

Evo par stihova :

Jebi se Kane !!!

Bilo je to godine `37. ,
kad su našu planetu stigle nesreæe
lažovske novine osnov`o je Kane,
Citizen Kane jebem mu mater, ... :lol:

mogli bi cjelu pjesmu napravit , samo ja sam zapeo na ova 4 stiha i neæe dalje ...

Citizen Kane lik što je imao mnogo šume,pravio papir ,tariguz i ostalo industrija celuloze,... :lol: ...itd . , .. neda mi se sad pisat o tome i vutra mu bila konkurencija ,.... nije to tako luda teorija,... a gdje su Du-pont i nafta, svaki put kad spomenem te stvari nekim ovdje ljudima oko mene , gledaju me k`o da sam puko ko èernobil , a jebiga ako ništa nisam ja prièu o uroti , urota i ostalo , izmislio nego samo èitam i èini mi se puno vjerojatnije nego ove laži što ih neki šire i dan danas . Ali nije im zamjerit jer ne vjeruju,..., nisu svjesni koliko su ih zajebali .

A ja ne da vjerujem da vutra lijeèi , "ja znam" , jer me je(moja homegrown) izlijeèila od raznih sranja koja su me gonila od ovih u nas "ko biva kanabisa - a ono ko zna s èim je jebano"

Aj dosta od mene, jesam se zatipkao, baš sam se zatipkao. :lol:

evo zašto sam prepravljo : bilo je prvo ustani Kane , šalio sam se malo na raèun jarana Kaneh`a , pa sam onda skužio da mi fali h na kane,pa sam stavio i h, pa sam onda opet skužio èovjek je živ zašto ga zvati da ustane . Onda sam sam se sjetio nek se zove stvar Jebi se Kane !!! poserem mu se unucima u èarapu .

Canne glavo pijana , Don`t drink and surf !!!Laughing
 

kanehbosem

Rehabilitacija kanabisa !!!
Banovan
12.10.2006
619
46
48
ma da brate ima tih lobija kolko oæeš kojima odgovara ovakvo stanje.
a fratar i nije baš neki primjer znanja i otvorenosti ka novim spoznajama...
a što se tièe pjesama, i/ili nekih drugih propagandnih materijala kao naprimjer prijevodi raznih tekstova, majice i slièno
mišljanja sam da u ovom trenutku definitivno na tome treba raditi kako bi se poèelo mjenajti stanje
jer ako/kad ikad doðe do neke promjene,sumnjam da æe se to desiti a bez da se prvo ne promjeni mišljenje u javnosti
iz tog razloga treba napraviti udrugu sa puno teške artiljerije (materijala) s kojima treba izaæ u mainstream medije i onda se može reæ da je bitka poèela a dotad æemo mi napravit još pjesamma i pjseama i materijala i prijveoda i majica i rizli, i ovoga i onoga;)
aj ž.
 

kanehbosem

Rehabilitacija kanabisa !!!
Banovan
12.10.2006
619
46
48
ovi sa encoda su pitali da li nam treba webspace na www.cannabis-club.eu ?

ja njima reko da bi i mi htjeli uzgajati kak i oni i dal nam mogu pomoæi?
mejlali su mi neke savjete vezi toga da naðemo pravnike da oni naðu rupe u zakonu kako bi se opravdalo uzgajanje za osobnu upotrebu i onda naæ sudiju koji bi to odobrio, kako ne bi dolazilo do neželjenih sukoba s policijom.

da li mi želimo do legalizacie na taj naèin?
ako da.
da li nama treba webspace na www.cannabis-club.eu ?

ja sam totalno glup za to.
ajd nek neko javi,kontam da se vgenjo konta u to
 

Tihojla

Aktivan Član
04.09.2006
90
7
0
iskreno ne vidim razloga za webspace ako se vutra.org može pokriti iz sponzorstva. U koncu to je pitanje za administratore sajta ili za onog tko plaæa hosting.

Za ovo drugo vezano za rupe u zakonu ... nema ih!

U zakonu o opojnim drogama toèno piše za koju namjenu i kome se može odobriti uzgajanje i uz koje uvijete.

Dakle ništa nije pušteno sluèaju tako da od rupa u zakonu barem u Hrvatskoj neæe biti ništa.
 

kanehbosem

Rehabilitacija kanabisa !!!
Banovan
12.10.2006
619
46
48
evo ga zakon u rh
http://www.vutra.org/kazneni-zakon-hrvatske.php

ovo je zakon u rh.173
po meni ja tu ništa ne vidim o namjeni (osim jedne namjene drogiranje i narkopare ka ojedina moguæa namjena) veæ jednostavno paranoju vezano uz drogu,narkomane i pare koje se tu okreæu.bez obzira ko tu zaraðuje.
ovo je prohibicijski zakon, koji je više štetan nego koristan i to se èuje iz usta DEA èelnih ljudi...
mislim pogledajte samo stavku 5..pa to je nenormalno èvrsta prohibicija, ak ovako nastave uvešæe smrtnu kaznu

ja nisam pravnik, al kontam da se rupa moze naci ak se napravi ugovor o ovlastenom posjedovanju i uzgajanju za osobne upotrebe il tak nest.
mislim nije problem napravit rupu, ak je vec nema.
problem je nac sudiju koji ce to odobriti...

trebamo samo jaaaaaaaaako dobro složiti, argumentirati, potrkijepiti primjerima (španjoslka, belgija itd) legalni oblik pristupa prema drogama.
istvovremeno tražiti nekog sudiju za kojeg æemo procijeniti da bi mogao odobrit našu stvar.mora bit malo sklon novim idejama, poželjno ekscentrik he he. il tak nešt
ovaj frend što je pravnik je stalno zauzet nikak da ga ufatim,

a što se tièe legalizacije na nivou države kako je trvet postiro,optimistièan sam vezi toga samo zato jer se prohibicija temelji na laži,
al realno to se može desit tek odozdo, dakle ak se krene malo po malo,
udruga po udruga,
protest ovdje pa tamo,
pa izlet u mainstream medije (što je težak poso jer antiproh.ideja nije sasvim jasna u tim medijima)
i nakon još par stvari koje æe bit pozitivne vezane uz vu,
al DUYP bi definitivno bio kljuèan dogaðaj koji bi ne samo okupio kritiènu masu veè i poveèao broj mase,
zato jer bi se mnogi ohrabrili, a i skinila bi se ljaga laži sa vu,
moram iæ, ajd pišite nešt konkretno, vezi ovoga
 

GreenMan

Grizem beton,zvacem armaturu
Vutra Veteran
24.10.2004
1.801
169
88
49
www.legalizacija.org
Koliko sam ja uspeo da rastumacim ne postoji rupa u zakonu ni u Srbiji ni u Hrvatskoj jer zakon ne predvidja ni u kom slucaju da je upotreba dozvoljena.Ne postoji institucija koja bi mogla da ovlasti bilo koga da legalno uzgaja.
 

kanehbosem

Rehabilitacija kanabisa !!!
Banovan
12.10.2006
619
46
48
Tihojla je napisao(la):
èitaš krivi zakon ;)

postoji nešto što se zove zakon o suzbijanju zloupotrebe opojnih droga ili tako nešto. Odi na ured za suzbijanje .... www.uredzadroge.hr i tamo skini tekst zakona.

pa ak se budemo držali prohibicijskog zakona normalno da se nemože naæ rupa.
zato je potrebno angažirati pravnika,ak treba otvorit neki raèun iz kojeg bi ga se platilo pa nek napravi neki model ovlaštene uporabe droge il tak nešt.
ustvari još bolje nek nam pojasni da li uopæe postoji moguænost legalnih oblika uporabe droga tj. to ne bi bila uporaba droga veæ metoda u suzbijanju droga ali ne prohibicijskim metodama...
mislim da nisam kompetentan govoriti o tome
a jedino tko æe me moæi razuvjeriti da apsolutno ne postoji nikakva moguænost pravnih legislativa jest neko tko voli fumat a po struci je pravnik, ili radi kao pravnik il barem apsolvent prava.
 

vec

01.12.2006
49
0
0
ma ovaj nas hrvatski zakon je teska banana. ja mislim da su kod nas zabranili upotrebu i uzgajanje kanabisa samo zato jer su ju i svi ostali zabranili. sjecam se kad je raèan javno rekao da je duvao kao student pa su ga prakticki proglasili narkomanom. jebena katastrofa.
bas razmisljam o tome da posaljem upit sa par pitanja ovom uredu za droge u RH, pa da se malo smijem odgovorima :lol: