A World Without Cancer - Svijet bez raka (1973) (titlovi)

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

veggma

Aktivan Član
25.08.2009
99
27
0
36
A World Without Cancer - Svijet bez raka (1973) (titlovi)


Možete li zamisliti svijet bez ove opake bolesti? Da li postoji lijek ili je to nešto što svakodnevno možemo pronaći u namirnicama?

Radi se o vitaminu B17 koji se još može susresti pod nazivom Laetril ili Amigdalin koji je na žalost odbačen od strane službene medicine. Vitamin B17 još je prije pedeset godina sintetiziran pod nazivom Laetril odnosno Amigdalin od strane biokemičara Ernst T. Krebsa. Sve do sedamdesetih godina prošloga stoljeća dr. Krebs je uz velik broj entuzijasta iste struke, zatim medicine i ostalih područja, nastojao etablirati ovaj jedinstveni lijek na tržite, tvrdeći da je rak u stvari avitaminoza, odnosno poremečaj u metablizmu izazvan nedostatkom jednog vitamina u prehrani. Vitamin B17 svakodnevno možemo susresti u pregršt namirnica, a to su prvenstveno koštice i sjemenke plodova: breskve, marelice, šljive, višnje, jabuke, zatim grahorice, proso i drugi izvori.

Kako je globalizacija uzela maha, a u interesu velikih farma kartela kao i službene medicine je potreba što većeg stjecanja profita, američka administracija za ishranu i lijekove (FDA) nazvala je ovaj lijek, odnosno vitamin B17 običnom prijevarom i zabranila njegovo plasiranje na tržište te svako saznanje o njegovim pozitivnim učincima.

No pojava Interneta opet je popularizirala ovu temu i zahvaljujući tome omogućeno je da se prenese istina o djelotvornosti ove supstance. Valja napomenuti da je ljudima koji su radili na promicanju vrijednosti vitamina B17 kao i samom dr. Krebsu na prvom mjestu bila etika i borba za zdravlje čovječanstva, a ne profit.

Jedan od najznačajnijih autora koji promiče ova saznanja je svakako Edward Griffin koji je autor dviju knjiga o vitaminu B17: "Politika u liječenju raka" i "Svijet bez raka". Prema potonjoj je i snimljen istoimeni film koji predstavlja dragocjeni dokument u saznanju o ovom jedinstvenom lijeku protiv raka.

Obavezno pogledati!



1zf75zc.jpg


5o738p.jpg


6oises.jpg


2href6x.jpg



Kod:
http://rapidshare.com/files/405396574/Svijet_bez_raka__1973_.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/405399546/Svijet_bez_raka__1973_.part2.rar.html