Afghan Kush / 4 bilje / 400w

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Froggy

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
28.07.2009
412
1.001
93
35
www.mrs.com
Evo nabavio sam mikroskop i nabacio par slika danas i čini mi se da nije još za berbu...
Jedna grana mi je pukla pred tjedan dana tako da sam tu granu posušio jer joj nije bilo spasa nikako ni da je zaljepim.. Drugo sve normala napreduje.. Šta mislite po trihomima koliko još da držim?

rA1MyaC.jpg

2LaPNMP.jpg

qRQdbGA.jpg

r2neBK7.jpg

ZbHK2xC.jpg
 

Lunnamoon

Rise and shine, Mister Freeman, rise and … shine
12.07.2014
565
866
113
Probaj da uberes par uzoraka pa ih onda na miru uslikaj, na staticnoj podlozi. Slabo se vidi ovde, bar sto je do mene. Inace sto u teoriji znam (opet ide razlika od vrste do vrste) treba da imas bar malo smedjih trihoma, a ovde ih nema, tako da cekaj njih. Ja bih bar tako uradio, ovo mi sve lici na jos nekih 10ak dana :)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Froggy

Froggy

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
28.07.2009
412
1.001
93
35
www.mrs.com

Evo došao je i taj dan, Harvest Time :). Biljke su doživjele 103 dana. 40 dana vege i 63 dana cvjetanja + 2 dana mraka. Trihomi 60% prozirni 40% mlječni. Od trima sam napravio hashish koji sam probo i zabija nevjerovatno :)
Hvala svima koji su komentirali ovaj dnevnik, lajkali ili bilo kako pomogli da dođem do ovog cilja. Kad se sve osuši i malo iskjura nabacit cu neki smoke report a do tada slikice... Peazzzz

RJSWp3R.jpg

2w3gVVi.jpg


Xj1xQNj.jpg


hKRdCVm.jpg


ijzJ1jj.jpg

 

Froggy

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
28.07.2009
412
1.001
93
35
www.mrs.com
4ZuHRTV.jpg


Evo kako pišem ovaj post tako i palim ovaj gore joint. :)
Da napišem prvo što se tice samog growa. Grow je prošo bez prevelikih problema. Afghan je dosta lagan strain za uzgojit, nije osjetljiv na temperaturu što sam primjetio jer mi se dizala temperatura i do 40*C i nije pokazivao neki stres radi toga.
Na kraju suhog sam dobio oko 120g ali bilo bi i više da ih nisam presušio. Jbg moja greška jer sam ih sušio 6 dana na vlagi od oko 20-30% u potkrovlju di je bilo jako vruće. Izgorilo je vec pola i nije mi zao, uzivam u svojem trudu a i ljeto je bilo ovo ono zahebancija :)
Greške koje mislim da sam napravio su(ovo je više meni podsjetnik):
  • Previše drzao u vegetaciji mogao napravit bolji lst sa manjom vegetacijoom.
  • sljedeci put ubacit toping.
  • Sušenje!!
  • .....
:rasta:strain review smoke report:rasta:
Okus ko okus nije toliko loš ko sto sam mislio. Svi govore da je loš okus afghana, da ima okus po zemlji. čak na jednom video sam vidio B-real iz cypress hilla nije htio pušit koliko mu je bio loš okus.
Isušuje usta nevjerovatno te obavezno neka boca vode sastrane da se zaliju usta svako toliko. Nevjerovatan osjećaj gladi poslje pušenja što mi se jako sviđa kad ga pušim uvjek završi prezderavanjem. High je baš pravi tipičan za indicu.... Znaci stone totalni mozak radi usporeno, misli lete iz jedne u drugu poslje se nemozes sjetiti o cemu se radilo. Body high nevjerovatan. U vecim kolicinama osjecas trnce kako ti prolaze kroz tijelo. Uglavnom lijepi za fotelju i nije baš za pušenje preko dana.

Nadam se da vam se svidio smoke report nisam baš neki stručnjak ali pokušao sam prenesti moja zapazanja o ovoj sorti.
Hvala svima još jednom i moze u zavrsene i lokot... Pozzzzz :puuuh::