Normalno da je teško , i ovo dosad je koštalo generacija , u svakoj generaciji imaš budala koji su toliko radoznali ili su stvarno debili pa moraju jednostavno sve probati , a koštalo bi neka košta , ja mislim da bi se ipak nakon nekog vremena budale iskorijenile. Mislim , stvarno ko jebe nekoga ako je toliko glup da nakon toliko primjera koji su najebali s heroinom , on/ona opet ide probat i misli da æe proæ bolje ili ona njihova standardna prièa ti si glup misliš ti da ja to uzimam ma ja to samo malo , pa sine dragi prvo ti uðe glaviæ a onda cijeli ***** , a taj glaviæ sigurno nije `marihuana` na koju se ti štakori kad izaðu iz komune veæinom vade , dobro jest kod nas u nekim sluèajevima i to u pitanju ali veæinom je to tzv. marihuana a ono u stvari govno otrovano vjerovatno više puta ni oni koji je truju ne znaju èime je truju , zbog takve situacije u nas ja sam davno prestao dimit sve što se zeleni i podsjeæa na vutru , uzgajaj sam ako si sretan da imaš prostoriju u kojoj možeš i rješen problem .
Bit ovoga zašto se zalažu ovi ex-cops u Americi je da se uklone problemi koje nosi prohibicija a ne da se nekome samo tako pusti da se drogira .I normalno da bi skupa s tim išla edukacija o tome koliko su neke stvari loše , tako po meni i treba napravit evo to ti je to i to,posljedice su takve i takve pa ti izvoli pa ako si lud ko te jebe krepaj . Ja bih im dao heroina šakom i kapom samo da se ne šire i ne podvaljuju naivnoj djeci i na njima zaraðuju da bi se oni sami mogli opskrbiti, izvoli opali se tu i nema nosit drogu sa sobom gdje hoæeš , neæe te niko kaznit osim normalno što bi im zabranio vozit auta i takve stvari. Po meni ljudi koji odluèe probat nešto druge osim trave veæinom ili se žele polagano ubit, znaèi imaju želju za samoubistvom, ko zna iz kojih razloga u to ne želim ulazit, ili su glupi do kostiju , ili su stvarno najebali s kojekakvim nazovi travama ,pa se onda nisu znali izvuæ jer nisu jednostavno imali pravu stvar nego su samo tonuli dublje i dublje a onda im je ušao glaviæ i jebiga tad je kasno. Ja sam se sam izvuko od tih zajeba zahvaljujuæi tome što sam imao par mjeseci da pušim najbolju vutru , uzgojenu kako treba i bez ikakvih za THC zamjenskih dodataka.
I ako mi neko želi reæi da je vutra kriva za to što se neko želio ubit ili prodrogirat ili vidit da li æe on ostat normalan nakon što probao nešto što je jebalo 98 % onh koji su probali , ja mu samo kažem a kako ja nisam probo bog mu mater , koji sam ja ***** ? Svemirac ? I ovih 2 % ili èak manje koji se kao "izvuku" s heroina mogu samo srat da su se izvukli nkad oni više neæe biti isti i moraju živit po pravilima strožijim nego što su bilo kakvim samostanima ili šta ti ja znam gdje veæ možda im dobra vutra može pomoæ da se održavaju u normali ali to onda starno mora biti roba najveæe kvalitete i konzumirana iskljuèivo na one kojekakve vaporizere da unose što je moguæe manje štetnih sastojaka koji inaèe nastaju izgaranjem .
Opet kažem ti legalizirat i kontrolirat ne znaèi staviti droge u samoposlugu i da još bude gora stvar reæi nekome e ovo ti je 100%-ni heroin Švicarske proizvodnje i to ti je super stvar moraš probat. Svrha takve borbe protiv droge je èisto u tome da se onemoguæi ogromna zarada na neèemu što je zabranjeno a to je on o što u stvari kriminalce tjera da prodaju .
Kanehbosem skroz si pravu kad kažeš i sad je rukama vlada tj. govana koji u njoj rade , vidi se sasvim jasno iz mnogih primjera u Hrvatskoj šta se dogaða,onaj sluèaj sa likom u veleposlanstvu u New Yorku što su ga sa heroinom uhvatili, pa kao nije to njegovo , tako nešto ,pa tek nakon 2-3 godine se u nas doznalo za to, iz vlade i ih ima upletenih ali ko æe im šta kad oni to sve zataškaju i ništa .Ne mogu trenutno u detalje da se sjetim isprao mi je božiæ malo mozak

alkohol ,

, prodaju ga djeci bilo na TV više puta i nikome ništa a kao zabranjeno, a snimaju sve i cjela Hrvatska gleda ali jebiga izgleda da su to dokazi prikupljeni na nelegalan naèin ,pa im ne mogu ništa .
Nego jebo sve ovo gore šuplje teoretiziranje kako neko veæ reèe , GROW YOUR OWN , što bi reko Englez , Švabo Rus a bogami i Amerkanac ,nema bolje stvari , educiraj se hvala bogu,(u stvari onome ko je ovo pokrenuo, ne vidim da je Bogu baš do intervencija samo gleda možda mu je i smješno), evo sajta i na našem jeziku i onih na engleskom pun ***** pa stvarno treba bit papak a ne uzgojit pravu stvar nakon par pokušaja , samo prostorija i malo lampica , zemlje ima koliko ti volja (eno rade ljudi s LED diodama a ono ne troši skoro ništa) i na konju si , a debila æe sigurno uvijek biti teško da im ikakav sistem može pomoæi , i šta se tu može kad je sve u rukama vlade šta hoæe oni rade da zarade ako im nekad bude bolje odgovaralo, što se zarade tièe , oni æe okrenut politiku opet u svoju korist zabranjivali oni ili ne . Sad im odgovara da lažu da je vutra gateway drug i jebiga , u nas je tako a u Engleskoj 5,6,7 May 2007. održaæe Hemp Expo , Greenhouse jedan od sponzora , jebote u njih to ko u nas s taktorima i kukuruzom održavaju sajmove i takmièenja ko ima bolju vutru . Naša ðubrad imaju moæ da nas jebu ko i tako ti ga i biva,šta im može jedna vijest na HrRTL-u ono baš o Greenhouse shop-u, protiv svih ostalih laži koje serviraju, još æe neki ovdje reæi da je ono montaža i da je to mafija iscenirala, i šta ti ja znam šta sve nisu u stanju ovi bolesni umovi u nas da smisle ,***** ih ,...,nego kad æe opet onaj Vutra Marš u nas , je li opet sljedeæeg milenija ?