Svaka biljka treba NPK(dušik, fosfor,kalij) i to ne možeš fulat. Tri broja na boci su omjeri ili postotak dušika, fosfora i kalija. U vegetaciji se koristi vege gnojivo,koje ima veči udio dušika,malo manje fosfora i kalija. U cvatu,dušika treba najmanje,a fosfora i kalija više!moze pojasnjenje za N gdje i kako se to zove da kupim..folijarno sam naučio sta znači.. mogu li sa plantella list folijarno zaliti dali Ce biti dovoljno N ili ??
Temp 24-34°Ne pises nigde kolka je temp i vlaga
Ph varira od 6.2-6.8 kad ne stavljam bloom onda reguliram smjesom limunske kiseline i vode 50g kiseline na 0,5l vode i toga stavim odoka žlicu juhe malo više možda na 5 l vode i Ph padne sa 8.2 na 6.5PH otisao
jeste da ti temperatura malo visa,ali one ne pokazuju takve simptome,bile bi nakostresene da ih zeza temperatura i niska vlaga...Edit2: moram spomenuti da je biljka Cafe racer koja ima ove žute simptome na vrhovnim listićima zadnjih 5 od 6 zalijevanja dobivala full gnjojivo od Hesi s tim što su zadnja 3 zalijevanja s gnjojivom bile duple doze Blooma odnosno 40ml na 5 ml vode a ostalog po tablici.
Čega misliš da ima viška, ej 5 puta dobivala gnojivo, 1 put kontam dat ću joj jednom same vode i sad, 5 dana dok se osušila zemlja, dok sam zamješao Hesi i zalio, i sad ako je on sporootapajući dok je njoj došlo to do zuba ona je uvatila malo ove žute boje posebno po ovim listićima na vrhu što ih treba zapaliti skupa s čičkom.meni ovo izgleda kao da je malo pecnuta gnojivom