Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
09.07.2020
24
11
3
30
Kriva tema, obojica :)
kokozdrljko1990
Izgleda zrelo, koji je strain?
Jamrock
Misliš kad procvjetaju?...ja bih davao samo Plantellu Cvet :)

EDIT:
Vrsta/sorta/strain, kako god hoćeš.:D
Ma obična sorta, "PRIRODA" neka dobra vuja bila kada sam pušio, pa rešio da sačuvam od nje semenke i posadio...
Znači moze da se skida zrela je ?
Razmisljam do 20.09 da je ostavim jos nekih 6 dana...Razmišljam..:eek:
 
09.07.2020
24
11
3
30
Hteo bih da pitam iskusnije članove ovog foruma, da li bi mogli neko stručno mišljenje da mi daju po ovim slikama koje ću priložiti. Da li je ovo dovljno sazrelo i da li moze da se skida?

Jer nemam onaj mikroskop sa kojim mogu da budem dosta precizniji.

Od ovih 5 slika, samo na 2 slike su slikani vrhovi mahom su slikane donje grane..

Kako vam deluju moje biljoze ? ::ludak::::ludak::

Pogledajte prilog 363188Pogledajte prilog 363189Pogledajte prilog 363190Pogledajte prilog 363191Pogledajte prilog 363192
AKO NEKO IMA VOLJE NEKA MI ODGOVORI NA MOJ POST, JER ŽELIM DA ČUJEM ŠTO VIŠE MIŠLJENJA??? Hvala:D:D


Preporučljivo je korišćenje malih slova (velika slova označavaju vikanje).
 
Poslednja izmena od urednika:
  • Sviđa mi se
Reactions: Katica

FatOne

Aktivan Član
09.10.2016
895
3.766
163
Pozdrav ekipa, imam problem s gusjenicama jednu biljku su bi toliko izjele da sam morao skinut danas da spasim sto je ostalo, sve sam popabaco u vodu i odradit cu water curing jer ima pitroida po njima pa hash ili ulje. trihomi su mutni, nesto mljecnih. sto se vise isplati napraviti?

Ostale 2su prosle bolje tj nisu jos pojedene, na automatiku kojem treba jod 4 tjedna do kraja sam skinuo 10-tak komada također ostao je bez bola od 3 grane jer je pojedena.

Najveci problem mi je OG kush kooji je potpuno zdrav (zasada) ali je pun gusjenica. Ima on jos cvata ispred sebe 4-5 tjedana najmanje razmutio bih pitroid i pospricao sve detaljno, hoce li to otjerat gusjenice sigurno ili je pucanj u prazno? Sto se tice otrvoa odradit cu i kod njega water curing. Moram brzo reagirat jer ih ima puno rucno bi mogao skidat od jutra do sutra.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Katica

Saša443

Izmedju planina i mora..
13.03.2013
1.492
4.689
188
38
zao mi je kolega ali tu nema pomoci,nekom teskom hemijom ne smes da prskas,a ni pitroidom,meni nista nije pomoglo osim skidanja gusenica rucno i proveravanje svakog heda(bukvalno)...
gusenice su po meni jedina stvar od koje ne mozemo da se odbranimo...krenu u kasno cvetanje kad ne mozes nista...mozda bi trebalo preventivno delovati pa prskati necim biljku(bio-na bazi mente,ruzmarina,bosiljkom)sto odbija leptirice da ne nanose jajasce...kad se gusenice izlegu...shit...
kazem ti samo rucno ja da znam...ali mozda se javi neki iskusniji sa konkretnijim resenjem...
 
21.10.2019
82
84
18
32
Ljudi jel normalno da ovako zute listovi, presadio sam biljke zbog kisele zemlje pre 2-3 dana,uzeo i sve zute listove pokidao..
Ovako su izlgedale malopre
Jel kada se nadje zuti list na grani jel usredu i celu granu da skinem ako nema vise lista ili samo se list skine pa na tom mestu izraste novi?
DSC_0102.JPG DSC_0101.JPG DSC_0102.JPG DSC_0101.JPG DSC_0100.JPG DSC_0099.JPG DSC_0098.JPG DSC_0097.JPG DSC_0096.JPG DSC_0095.JPG DSC_0094.JPG
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Katica
21.10.2019
82
84
18
32
Zalivam na 3-4 dana , nije jos skroz suva malopre sam ih pomerao , sacekam da zemlja bude kao barut suva stavim prst nekih 7-8 cm da proverim da li je vlazna i podignem za svaki slukaj i tek onda zalivam.U subotu su presadjene i zalivene po 1.5L ciste vode (ph 6.6-6.7) ,ono sto je zanimljivo ni kap nije iscurela u tanjiric dok kod prosle zemlje kada zalijem sa 1.2L iscuri bas dosta a kod 1.5l i do 2x ispraznim tacnu.Planiram sutra da je zalijem 1.5-1.7L cistom vodom jer posto je nova zemlja (POT H i 10-20% perlita) mislim da nece biti potrebe da se gnoji jer ce sigurno imati hrane za 2-3 nedelje valjda ce do tada narasti dovoljno da je prebacim na 12/12.
Koliko odprilike da je pustim u visinu i da li da povecam razmak izmedju panela i biljaka da se izduze malo jer nekako su mi male oko 40cm imaju,ne znam koliko u strechu narastu?
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Katica