Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav
Imam problem sa ovom biljkom (automatik je).Svjetlo je 400w led temp 24 stupnja rezim svjetla je 18/6 ,ph 6.1-6.7.Stara je 30 dana (još nije pocela cvjetati).Zadnjih par dana lisce joj blijedi .Jucer joj dao hesi tnt (za grow)ali nista se promjenilo nije.
Kao prvo, izvinjavam se na stvarno losim slikama, trebao sam slikat jutros kad su svetla bila ugasena. No, s obzirom da je prvo grow, biljke mi ne izgledaju lose, stim da sam ih malo pregnojio pa sada to ispravljam.
Muci me sledece, da li ove da kazem najvece listove smijem kidat, nekako me to nakvise brine koliko listova smijem skinuti a da ne naskodim biljci, s tim da su u cvetanju nekih 15 dana. Imam osjecaj da svetlo ne dolazi od listova nize, mada mozda mi se samo cini.
@Wragolan00 u ovoj fazi poslušaj kaj venlo kaže jer očito nemaš to mač iskustva(bez uvrede) poslje 2,3 tjedna kad krene punjenje onda lagano takticko skidanje uz daljnje podvlacenje
Prvi grow, random sjeme, nisam od pocetka mjerio ph niti sam uzimo neka specijalna gnojiva.samo neka univerzalna za cvjet i list i z ni jednom trenutku nije bilo problema, osim u zadnjih 5 dana kad se ovo desilo..dalje ide samo voda jer oko 65 dana cvate tak da joj treba jos malo, a i trihomi su jos dosta prozirni i mljecni druge dvije izgledaju dobro, sve tri proklijale isti dan
Hahaha..ma stima frende al 900 stranica s tim da pol fotki ne vidim, di bum to sad trazio..treba mi pomoc SAD da djelujem odma, a ne za tjedan dana dok u toj hrpi postova nadjem takav problem