Alati i dodaci za kreiranje sajta i njegovo održavanje

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
15.04.2008
29
37
13
34
Ok, pročitao si vodić za uzgoj. e=mc2 je u ovom trenutku ništa naspram znanja kojima ti trenutno raspolažeš. Na pameti su ti čak tri sajta, poravnata sa zemljinim energetskim točkama i sve češće imaš viziju sebe kako se gol maziš s biljkama u dugoj srpanjskoj noći. No, žvačući i procesuirajući informacije, zaboravio si na osnove osnova. Tipa, kako prošvercati lopatu do sajta. Čime raskrčiti sajt? I mnoga druga pitanja, koja nam se čine kao sporedna, a zapravo igraju veliku ulogu… Volio bih da na jednom mjestu sakupimo ove informacije i podijelimo ih na:

OSNOVNO (obavezni, must have alati i dodaci)
  1. Multifunkcijski alat (lopata, “kramp”, pila u jednom)
    Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
    - odlična stvar za pripremiti i održavati sajt. Ima u sebi pilu, nož, služi kao lopata. Glavni benefit ove spravice je taj što je mobilna, stane u ruksak te samim time neprimjetna. Prisustvo lopate uvijek možete opravdati kao "survival" kit.
Screen Shot 2018-03-20 at 22.05.56.png

2.Lopata -
  1. Pila/Škare -
SPOREDNO (opcionalni, nice to have alati/dodaci)
  1. Posuda iliti bure za voduSlobodno pišite u komentare što je po vama neophodno, a što sporedno za održavanje/kreiranje sajta. Post ću editirati u skladu sa odgovorima i komentarima. Moderatori, slobodno se ubacite i editirajte. Cilj je skupiti što je potrebno za dobru funckionalnost sajta, sa što manje rizika. Lijepite linkove gdje naručiti ili fotke kako to izgleda. Topic je pokrenut kada sam skužio da ne mogu baš nesmetano hodati s lopatom na ledjima prema sajtu :)
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.