Alati i dodaci za kreiranje sajta i njegovo održavanje

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
15.04.2008
29
37
13
37
Ok, pročitao si vodić za uzgoj. e=mc2 je u ovom trenutku ništa naspram znanja kojima ti trenutno raspolažeš. Na pameti su ti čak tri sajta, poravnata sa zemljinim energetskim točkama i sve češće imaš viziju sebe kako se gol maziš s biljkama u dugoj srpanjskoj noći. No, žvačući i procesuirajući informacije, zaboravio si na osnove osnova. Tipa, kako prošvercati lopatu do sajta. Čime raskrčiti sajt? I mnoga druga pitanja, koja nam se čine kao sporedna, a zapravo igraju veliku ulogu… Volio bih da na jednom mjestu sakupimo ove informacije i podijelimo ih na:

OSNOVNO (obavezni, must have alati i dodaci)
  1. Multifunkcijski alat (lopata, “kramp”, pila u jednom) LINK1 - odlična stvar za pripremiti i održavati sajt. Ima u sebi pilu, nož, služi kao lopata. Glavni benefit ove spravice je taj što je mobilna, stane u ruksak te samim time neprimjetna. Prisustvo lopate uvijek možete opravdati kao "survival" kit.
Screen Shot 2018-03-20 at 22.05.56.png

2.Lopata -
  1. Pila/Škare -
SPOREDNO (opcionalni, nice to have alati/dodaci)
  1. Posuda iliti bure za vodu



Slobodno pišite u komentare što je po vama neophodno, a što sporedno za održavanje/kreiranje sajta. Post ću editirati u skladu sa odgovorima i komentarima. Moderatori, slobodno se ubacite i editirajte. Cilj je skupiti što je potrebno za dobru funckionalnost sajta, sa što manje rizika. Lijepite linkove gdje naručiti ili fotke kako to izgleda. Topic je pokrenut kada sam skužio da ne mogu baš nesmetano hodati s lopatom na ledjima prema sajtu :)
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.