ali g

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
10.08.2006
23
2
0
Danas sam vratio Ali G In Da House,nakon pet dana,film je presavrsen,bojim se ici gledati Borata jer sam uvjeren da ce biti losiji,a onda ce me svi mrziti jer cu govoriti da je Ali veca faca od Borata.Fak,nemam blage sta napraviti.
 

kanehbosem

Rehabilitacija kanabisa !!!
Banovan
12.10.2006
619
46
48
ma borat je do jaja a ali g èika paja,
tako da te niko "neæe;)" zajebavat ak ti je jedan bolji od drugog
a ak i bude bilo kakvih problema samo ovdje prijavi pa æemo mi to da dovedemo u red he he he he
 
Prva stvar, Ali G mi je fakat jeben lik i smatram ga genijalcem, doslovno...ALI...Ali G in da house je NAJVEÆE SRANJE IKAD NAPRAVLJENO!!!
Isprièavam se na jeziku ali je to moje iskreno mišljenje. Neka se drži zajebancije sa pravim ljudima jer èim mu je film isceniran odma je u banani. Borata nisam gledao, te se jako nadam da æe biti što slièniji skitovima iz tv emisije jer je TO ono što valja, a ne neka loša parodija reperskih filmova.
 

kobasicat0r

Tehnička podrška
Administrator
23.10.2004
2.043
771
138
/dev/null
vutra.org
Ma dajte, to su dve totalno druge ličnosti. Mislim, znam da ih radi isti lik, Sacha Baron Cohen, ali oba su skroz do jaja. Borata još nisam gledao ali sam gledao neke starije scene sa njim u ulozi i predobre su. Okačiću ih ovde kad mi stigne ADSL
 

iffkica

Aktivan Član
27.12.2006
115
4
0
gledala sam oba i svaki je na svoj naèin vrhunski...ali borat je nešto što nitko nije napravio dosad i za to treba imat veliki želudac....pogotovo kad se hrva gol s onim debelim i kad mu ovaj sa svojom guzicom sjedne na glavu....ja sam vrištala cijeli film :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :sha: