Pozdrav svim vutromanima 
Koji tjedan odmora od growanja i evo me nazad,teško je kad lampa ne radi.
Oprema standard,iskoristit ću zimu (iako je toplo vani) da iskoristim hps,pa ćemo se apgrejdat s nekim LED-om kasnije.
Box 120x120x200
HPS 600W + Adjust a wing (medium enforcer)
Zemlja-Biobizz light+all mix
Gnojiva-HESI,cijela linija
Ispuh-ventilator VK100 (protok zraka - 250 m³/h) + 2 mala ventilatora za mješanje zraka
Sjemenke:
Tropicanna Banana,Wedding Cake,Pineapple Chunk (Barneys Farm)
Ubacim još možda nešto
Temperatura u boxu idealna,25-26,a noć oko 18-20,vlaga također odlična za vegetaciju,već je danima 80+
Plan ih je 6 stavit unutra u 14 litrene potove,3-3 formacija,koje topiranje i ne diranje više.
Ovaj reflektor je najviše zaslužan za dobar prošli grow,po mojoj procjeni...Stvarno radi razliku.
www.vutra.org
Nadam se da će se tako i nastavit
Ak sam šta zaboravio,budem dodao,DD odrađuje svoje.
Presađivanje Banane,dobar i zdrav korijen,mykoriza dodana,ništa drugo osim vode.
Traži već sad lagano hranu.
A evo i kako naslov kaže...mačak za kraj,navario se,vid mu očiju
Sretna svima nova,puno hedovine i zdravlja,ostalo bude nekako došlo.

Koji tjedan odmora od growanja i evo me nazad,teško je kad lampa ne radi.
Oprema standard,iskoristit ću zimu (iako je toplo vani) da iskoristim hps,pa ćemo se apgrejdat s nekim LED-om kasnije.
Box 120x120x200
HPS 600W + Adjust a wing (medium enforcer)
Zemlja-Biobizz light+all mix
Gnojiva-HESI,cijela linija
Ispuh-ventilator VK100 (protok zraka - 250 m³/h) + 2 mala ventilatora za mješanje zraka
Sjemenke:
Tropicanna Banana,Wedding Cake,Pineapple Chunk (Barneys Farm)
Ubacim još možda nešto
Temperatura u boxu idealna,25-26,a noć oko 18-20,vlaga također odlična za vegetaciju,već je danima 80+
Plan ih je 6 stavit unutra u 14 litrene potove,3-3 formacija,koje topiranje i ne diranje više.
Ovaj reflektor je najviše zaslužan za dobar prošli grow,po mojoj procjeni...Stvarno radi razliku.
HID/HPS - Dark Devil Auto - 600W HPS
Nakon dužeg vremena ide dnevnik,ovaj put sa ljubičastim automaticima. Radi se o Sweet Seeds - Dark Devil Auto koje bi trebale bit gotove od početka do kraja za 70 dana. 14.9. Stavljenje na klijanje,ovih dana idu u male potove i onda presađivanje u finalne potove 14l. Box 120x120x200 HPS 600W +...

Ak sam šta zaboravio,budem dodao,DD odrađuje svoje.
Presađivanje Banane,dobar i zdrav korijen,mykoriza dodana,ništa drugo osim vode.
Traži već sad lagano hranu.

A evo i kako naslov kaže...mačak za kraj,navario se,vid mu očiju

Sretna svima nova,puno hedovine i zdravlja,ostalo bude nekako došlo.