Alternativni nacini susenja ?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

shc

08.07.2007
23
0
0
34
Posto nemam bas prostora da kacim na strik da se susi a i ne bih bas smio to da radim, nista mi drugo nije ostalo nego da stavim u pec 10 minuta na sto stepeni ili sam razmisljao da stavim budove u veliku kutiju od cizama, probusim rupe i sakrijem negdje, kad mogu po mogucnosti stavim na promaju. e sad sta je bolje od toga dvoje. nigdje mi se ne zuri samo hocu da ispadne sto bolje na kraju. da li ce se ubudjati ako budem drzao u kutiji ? sta je sigurnije? hvala.
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
Mene je ista stvar zanimala i saznao sam da možeš staviti odmah u papirnatu vrećicu onu iz pekare smeđu i svaki dan malo prodrmaš i trebalo bi se osušit za nešto više od tjedan dana, ako ima pljesnjivih njih makneš.
Moš ak imaš gdje ventilator uljučit od kompa staviš ga na kutiju cipela i ostaviš da stalno radi.
Najbitnije koliko sam ja primjetio dosad je da ne bude na vlažnom mjestu tak da nemoj držat u nekom podrumu ili tako nečem.
A ovo za kutiju bez ventilatora ro i mene zanima jer se može tak osušiti i jel bi se upljesnjivilo?
 

Svizac_:)

Aktivan Član
13.08.2006
110
6
18
39
Mislim da je Brainchip napravio tako nešto sa kutijom i ventilatorom i da nije bilo problema. U pećnicu nikako!!! Ne bi se trebala pojaviti pljesan ako nije na vlažnom mjestu i ako je prozračno jer papir sam po sebi izvlači vlagu. Mislim da je dovoljno svaki dan to malo prekontrolirati i promjeniti papir i ne bi trebalo biti pljesni.
 

shc

08.07.2007
23
0
0
34
ventilator nemam al sam planirao da to drzim sakriveno u pretincu ispod kreveta u kutiji, a po prilici da odvrnem klimu do kraja pa da stavim da puse u to. uglavnom bojim se da se ne ubudja, a ne bih se bas zajebavao sa peci. ima dosta ljudi da su to radili i da je uspijelo al vise bih volio na prirodan nacin. uglavnom ako moze u papirnoj vrecici valjda bi trebalo da moze i u kartonskoj kutiji...

koja je ovo glupost, na thread o domacici ne vidim ni jednu poruku iza erine ''navijam za domaju'' il tako nesto. juce vidio danas ne vidim. Samane mozes mi copy paste na pm il tako nesto taj svoj zadnji post na domaja threadu?
 
29.08.2007
40
1
0
32
To sa Kutijom i ventilatorom je OK,ali u pecnicu nikako,izgubit ce kvalitetu i nece nista valjat,samo ces si upropastiti trud,zbog brzog i nepravilnog susenja!!!Sto je susenje brze to je gore za kvalitetu!!!Znaci sto sporije to bolje...!!!
 
29.08.2007
40
1
0
32
U kutiji ce ti valjat 100%,cak ti i netreba ventilator samo probusi rupe na kutiji radi zraka,i provuci u kutiji par konaca kao strik,i onda na te konce ili spagice sta vec stavis objesis dudove i bit ce dobro sigurno!!!Ponekad malo prozracis otvoris kutiju i stavis na zrak i sve 5!!!
 

shc

08.07.2007
23
0
0
34
eh hvala, znaci odlucio sam susicu u kutiji. a i na netu sam nasao na jednoj isto kazu da je kutija ok. ''Place the plants in shoe boxes or paper bags and stir them around daily. In about three weeks the buds should be totally dry and ready to smoke.'' :D
 

shc

08.07.2007
23
0
0
34
e jos jedno pitanje usput ako moze, vjerovatno glupo pravo al me zanima. kako to da kad kupim ket uvijek bude sjemenki a u ketu mora doci zenka bez polena. jel to oni namjerno stave il u cemu je stos ?
 

doors_of_perception

Aktivan Član
28.10.2005
1.095
51
0
37
shc je napisao(la):
e jos jedno pitanje usput ako moze, vjerovatno glupo pravo al me zanima. kako to da kad kupim ket uvijek bude sjemenki a u ketu mora doci zenka bez polena. jel to oni namjerno stave il u cemu je stos ?

Pa štos je u tome da je većina plantaža divlja i da se ide po principu "uspije-ne uspije" , mužjake nitko ne polividira, sve se opraši i nakraju puni ketovi sjemenki a ne prave trave.
 

b r a i n c h i p

Vutra Veteran
12.12.2006
1.145
90
0
17
Jel ti ozbiljno? Ne, nije dobro susiti peglom, da gubi se na kvaliteti za jedno 100%. I daj molim te objasni nam kako si ti to namjeravao uopce osusiti peglom, jer cini se da nisam jedini koji ne razumije tu medtodu?

(i dalje mislim da nas podjebava)
 

doors_of_perception

Aktivan Član
28.10.2005
1.095
51
0
37
Što kako brain? Pa ti stvarno kao da si s kruške pao. Sušenje peglom je najbolji metod sušenja, koji se u mnogim uzgajivačkim krugovima (al od milja, nije raširen termin) naziva 2 u 1.

Opranu robu mama treba opeglat... ti to već ranije predvidiš i dok odlazi po novu turu u kupaonicu, ti podmetneš 100grama svježe pobranog cvijeća (nećemo ipak pretjeivat da nas mama ne skuži, 100 je za početak dovoljno) u džepove odjeće... ona se vrati, to ispegla, a ti se kao dobar sin ponudiš da posložiš odjeću u ormar, a zapravo, bauljavih očiju i luđačka pogleda pobireš cvijeće i već rolaš jednog masnog topa iza leđa.



Ma ne podjebava nas...samo mu se izgleda renault više sviđa...
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Jojoman