Alternativno liječenje - juvenilni idiopatski artritis

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
13.07.2019
1
0
1
26
Pozdrav.
Kako mi i samo "ime" kaže bolujem od juvenilnog idiopatskog artritisa. Zanimaju me vaša iskustva sa alternativnim načinom korištenja u medicinske svrhe liječenja. Vrlo mlada sam obolila od istog (osnovna 7-8 razred više se i ne sjećam) pod raznim sam terapijama godinama od medrola, mtx i sličnih tableta koje vuku jedna drugu.. zanimaju me vaša iskustva ako ste koristili. Pušim je inače u 'rekreativne' svrhe, da se opustim lakše zaspem i slično Rijetko mi je smanjivala bolove, najveća korist mi je bila jedno vrijeme da me opusti koliko je moguće, da lakše zaspem i da se ne budim tokom noći od bolova. Zanimaju me vaša iskustva i vaše korištenje, jel vam pomoglo, ako jeste na koji način i kojim postupkom korištenja.. Bolovi više nisu toliko strašni dok sam pod terapijom iako me svi liječnici upućuju na biološku koja je teško dostupna. Ne kažem da ne boli dok sam pod terapijom nego samo da su umanjeni bolovi koliko toliko, al opet pojavljuju se novi naravno popraćeni tabletama, želudac, jedno vrijeme bubrezi i slično. Obzirom da je eto već koristim zanima me na koji bih način mogla sebi olakšati, ugodno s korisnim, naravno. Je li to moguće samo preko ulja, čitala sam da baš i nije medicinski dokazano ili da ostanem pri odvratnim tabletama i terapiji koja mi je već propisana..
Lijep pozdrav, oprostite što sam razdužila haha :) pišite vaša iskustva i sve što bi mogli znati na ovu temu i ono što mislite da je važno i što je manje važno bit ću vam zahvalna :)
 
Poslednja izmena:

Z&N

Aktivan Član
27.12.2009
3.360
5.539
298

Lijep pozdrav i dobro nam došla!
Gore su ti neki korisni linkovi, a ima i cijeli pod forum medicina, pa prolistaj malo.

Osobno imam problema sa bolovima u leđima i iz svog iskustva mogu reći da dobrobit od kanabisa ovisi od sorte koju konzumiram, odnosno, ne pomažu mi sve.
Radi toga posebnu pozornost obrati na prvi thread koji sam ti linko i naravno, uzgoji sama svoj lijek.

Isprika radi boje fonta, originalni post je tipkan na nekoj od starijih verzija foruma, pa je očito izabrao pogrešnu boju fonta za ovu verziju. Popravit ću to, samo sad nemam baš volje :) :razvaljen::