Americki policajac snima film o uspjesnom skrivanju droge

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Vuk_samotnjaK

nobody's puppet
22.07.2006
498
127
63
Fiji
Bivši amerièki policajac objavljuje film o tome kako uspješno skrivati drogu


JEDAN teksaški policajac koji je godinama uspješno radio u nekoliko istoèno-teksaških Odjela za suzbijanje zloporabe droge, najavio je objavljivanje video-filma koji od iduæeg tjedan namjerava prodavati svima koji žele što uspješnije sakrivati drogu od policije.

Barry Cooper, kojega je njegov bivši policijski šef svojedobno prozvao najboljim teksaškim policajcem na Odjelu za suzbijanje zloporabe droga, film namjerava prodavati putem web stranice koju bi trebao pokrenuti iduæeg tjedna.

Video kazeta "Never Get Busted Again" ili "Ne budite nikad više uhvaæeni", trebala bi zainteresiranima pomoæi u "skrivanju zaliha droge", "izbjegavanju profiliranja narkomana" i "uspješnom varanju pasa tragaèa za drogom".

Bivši policajac, inaèe zagovornik legalizacije marihuane, kaže kako se u izradu filma dao zbog èvrstog uvjerenja da je trenutni amerièki program borbe protiv droge èisto "gubljenje sredstava".

Cooper drži da hvatanje i pritvaranje uživalaca marihuane nepotrebno puni državne zatvore nenasilnim prekršiteljima zakona, a kao glavnu motivaciju za svoj rad navodi nepravdu i nepoštenost amerièkog kazneno-pravnog sistema.

Objava najave o skorom pojavljivanju filma na amerièkom tržištu izazvala je negodovanje lokalnih vlasti u Teksasu, a Richard Sanders, agent amerièke Agencije za suzbijanje droga iz Tylera, najavio je pokretanje istrage kojoj æe cilj biti utvrðivanje eventualnih kršenja zakona objavljivanjem filma.

Osuda Cooperovog poslovnog poteza od strane teksaške policije je jednodušna, a jedan ju je policajac nazvao "pljuskom u lice svemu onom što današnji policajci nastoje postiæi u poštivanu zakona i javne sigurnosti".
 

Inq

Vutra Veteran
12.08.2006
996
137
0
Ne mora da bude legalizovana. Neka svi panduri razmisljaju na ovaj nacin i sve ce biti OK.
 

Vuk_samotnjaK

nobody's puppet
22.07.2006
498
127
63
Fiji
nevergetbustedagain.com

Šuška se na netu da bi stranica uskoro mogla proraditi, a koja æe biti cijena dotiènog videa još uvijek se može samo nagaðati.

Nije teško zakljuèiti - potražnja je ogromna! :lol:
 

b r a i n c h i p

Vutra Veteran
12.12.2006
1.145
90
0
17
a mozda su u bunaru!

ajde ne budi paranoja, nego veseli se filmu, uostalom, ko kaze da moras "po filmu" ako bude blesav (kao i vecina americkih proizvoda) dobro cemo se nasmijati i opet sve vrh... :)

:spliff: