Amnesia Haze Regular Soma Seeds | Super Soil vs BioCanna | Organic | LED by FatOne
Box:
Rasvjeta: 2x Enfun 120w LM301B - 2x XLG 150 H
Ventilacija: PrimaKlima 125, 3x SJ Monkey Fan 20w, Stupni ventilator, novi karbonski filter ceka cvat.
Ventilacija: PrimaKlima 125, 3x SJ Monkey Fan 20w, Stupni ventilator, novi karbonski filter ceka cvat.
Potovi: Start potovi 0.2L, prvo presađivanje ide u 1L potove, pa sljedi u 6.5L potove, i zavrsno ide u 39L smartpot (Tkaneni potovi) u isti pot ide najmanje 50l zemlje ali vidjet cemo.
Substrat: Soma's Super soil VS mix BioBizz Light & All mix omjer 50/50.

Prehrana: Soma Super Soil & Compost Tea vs BioCanna (Vega, Flores, Boost) + Rhizotonic (Nije Bio linija, ali i ovaj je 100% organic)

Ostatak: Odvlazivac mali, T.A PH rucni tester, sprice 1-20ml, pipeta 10ml, Sprica na pritisak 6L, termo-hidro metri, filter za vodu (Aquaphor Modern), IC podno grijanje, el. radioatori
Strain: Amnesia Haze regular - Soma Seeds

Ukratko o planu: Krecem u novu avanturu, ovaj grow je organic koji radim prvi put u zivotu. Ujedno radim i neku usporedbu growa u Sominom Super Soilu i klasicnom soilu s organic preparatima BioCanna linije. Za strain sam tesko odlucio i odabrao sam Anmesiu Haze, ali iz regular sjemena. 5 Sjemenki sam direktno pikao u 0.2L light mixa, zalio to sa 50ml filtrirane vode + rhizotonic umjesan 1ml na pola litre vode. Potove s posađenim sjemenkama sam stavio u propagator te sve zajedno ubacio u box na plocicu podnog grijanja da bi se odrzavala temperatura idealna za klijanje. Svih 5 ce biti u dnevniku nekih 20-30 dana, presadnja ide kroz cca 7 dana od nicanja u 1.5l potove,
kasnije presađujem svih 5 u 6.5L potove i tako ce biti sve dok ne otrkijem spol biljaka, 2 najbolje zenske idu u 50L substrata, a ostatak cemo vidjeti.
Prizeljkujem barem jednu musku bijlku kako bih skupio polen da mogu oprasiti pokoji vrh za sjeme, a dio cu svakako spremiti.
Posšto je amnesia haze u pitanju sumljam da ce, ako i bude vise zenskih zavrsiti u outdooru jer ne vjerujem da stigne zavrsiti iaoko sam u toplijem kraju.
Izradio sam si i neku tabelu opet kao neki orjentir, da nebi opet preskakao dane i krivo radio.

Have a nice day!
Stay High & Keep Growing.
Poslednja izmena: