Analno "konzumiranje" ulja

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
02.07.2015
147
158
43
U lečenju uljem, ja sam prošle godine došao do grama dnevno i izdržao 4-5 dana i nisam mogao više. Smanjio sam dnevnu dozu i gram sam koristio dva dana i bilo mi dobro. Nisam imao dovoljno ulja, ali kad sam ga završio uradio sam sve analiza i na moju ogromnu radost rak je nestao. I sad ga ponovo koristim. Došao sam malo brže do grama nego pre i izdržao sam 3 dana i teže mi je bilo sad da trpim delovanje na organizam nego tad. Imao sam neki kratkotrajni grip pa možda je i zbog toga Dva dana sam pravio pauzu i ponovo smanjio dozu. Ali sad koristim gram pet dana. Išao sam do jedan gram namerno samo da vidim kakav će osećaj biti ali i inače sad ulje koristim preventivno i mislim da je dvadeset grama sasvim dovoljno.
Pozdrav za sve forumaše, najbolji ste... (smo)... :)
A da..., još da i ovo kažem, koristio sam sad ovo ulje i za hemoroide i taj sam problem veoma uspešno rešio. Na kontroli mi rekoše da skoro kao da ih i nema više. Kontrola za godinu dana. Do sad je bila na tri meseca.
 
Poslednja izmena:

tri u jednoj

Aktivan Član
08.05.2015
48
285
53
56
München
Postovanje.Imam jedan problem u svezi cepica.Naime dobila sam cepice koji su ostali nekomu viska i skladisteni su u zamrzivacu.Dali kao takvi gube svoje svojstvo.?
Pozz
 
04.07.2021
5
0
1
36
Porucio sam 3ml supozitorije i kad stignu javljam kakve su reakcije bolesnika na analno uzimanje. Do sada je uzimao doze uvece i mucio ga je proliv, ali je lepo spavao, secer i pritisak odlicni. Poceli smo i sa blagom dozom preko dana, ali se zalio da mu ne prija
Radicu sa kokosovim uljem a doze za pocetak ce biti 1ml ulja-10cepica
Budite mi zdravi:wave:
Kak to izdradite?