Anime

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Pacox

Aktivan Član
20.04.2005
82
5
0
34
Dakle, ovo je mesto gde mogu i MORAJU :icon_smile: da se okupljaju ljudi koji vole ovu plemenitu daleko istocnu umetnost :). Bilo bi strava i da se ponekad nadjemo, pa da razmenimo par DVD-ova, jer ipak, neseg animea nikad dosta :b_evil: .
Anyway, pisite sta gledate, sta preporucujete, sta ne preporucujete itd...

Ja trenutno gledam (i sa mukom skidam :mrtva_banana: ) Serial experiments Lain, i mogu da kazem da je anime tripcina ziva. Jos se nista konkretno nije desilo a dosao sam samo do 3. epizode. Inace, ovaj anime ima 13 epizoda, sto je super :icon_cool:
Napisacu i moje ostale preporuke, ako saznam da ima jos anime otaku-ova na ovom forumu
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
Ja jednom legi skidam to tak da sam vidio mal tu i tamo ali meni to nije zanimljivo ali skinuo sam mu sav Bleach, Naruto i mislim ono s robotima onaj gundaw ili tako nešto
E da imam i hentai pornjavu s mjesečevom ratnicom i likovima iz zmajeve kugle
 

Pacox

Aktivan Član
20.04.2005
82
5
0
34
:icon_biggrin: Eto, svako se moze naci u animeu- ako ne zbog price, onda barem zbog pornjave :smileysex: Univerzalna umetnost :)
 
27.12.2007
13
0
0
36
za mene je serial experiments lain as good as it gets, fantastičan crtić. nemoj gajit iluzije da će se nešto konkretno dogodit, barem ne ništa transparentno i očito. ;)

osim S.E.L. koji mi je totalna opsesija, volio sam nekad davno gledat hitsuji no uta, no nažalost jako je kratak, a nasreću manga je prilično duga.

i one standardne koje svaki noob zna; neon genesis evangelion, trigun etc.

nedavno sam dobio "now and then, here and there", to su nekakva djeca robovi kolko sam skužio, al eto, nikako da pogledam. :)
 

Bugi

Aktivan Član
10.11.2006
515
14
0
37
ja sam gledao anime prije...umjesto filmova i tv serija i slicno...
ima jos barem 100tinjak DVDova sto smo skupili...samo 10ak% toga je pogledano.lol..
ostalo skuplja prasinu...i slicno...
eh...
koje su mi naj...

na tronu su:
-Evangelion, (moj prvi i zadnji anime, do zadnje sekunde me nije razocara)
-flcl, (zivim flcl)
-SE:Lain, (tri tisuce tockica)
-Rourini Kenshin:Romantic tales (definitivno svi imamo kenshina u nama)(vjecno stoji na prvom mjestu u top listi anima opcenito)

ostale dobre koje preporujujem, bolje su od svih filmova na tv sto mozete nac...

-Paranoia Agent (kako paranoja i strah ozive u nasim umovima, pogledajte ovo i budite sigurni da filmovi kao Zeitgeist ce dobiti puno vise smisla i ovo sigurno necete vidjeti u zivo snimljeno)
-Samurai Champloo (preugodan anime, komican, unique art, puno hip hopa i trancea, isto masterpiece za ljubitelje hip/trip/trap-hopa)(cak jednom pojedu gljive magicne i dozive bad trip, jednom zapale polje psihodelicne trave i cijeli grad bude sretan i veseo, woodstock, predobro)
-Elfen Lied (ako volite male gole djevojcice koje se kupaju u krvi i znaju izgovoriti samo par rijeci ovo je anime za vas -.- iako prica je bolje od ovog opisa)
-Hellsing (ovo je samo takav gust gledati, vrhunac mahnitog sadizma)
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
ma stavio bi pornjavu ali zauzima 700 mb tak da mogu slat poštom ak si baš željan iil si nađi
Sailor Moon And The 7 Ballz-2~Return Of The Ballz
 

Pacox

Aktivan Član
20.04.2005
82
5
0
34
Pa da ljudi! Kako ste zaboravili Death Note??? :) To je Anime koji me je ubio u pojam... Bolju seriju (mislim na zaplet ), ni animiranu, ni igranu nisam gledao. Preporucujem je svima, a ko zeli imam je na DVD-ovima pa nesto moze da se ugovori :icon_cool:
Gledao sam i Hellsing i od tada jos vise zelim da budem vampir :smilie_vampire: Samo ne kao ovaj smajli... Previse klise.... Gledao sam i jos uvek gledam Hellsing OVA-u, koja je, kao svaka OVA, radjena po mangi, i naravno razara :) za sada su izasle 3 cetrdesetminutne epizode a ocekuje se nova 60 minutna, mada samo tamo u februaru.
Berserk je strava manga (I to imam, citava 31 volumes, pa ko zeli :) ) a anime, koji nije zavrsen (mislim u smislu price) je samo neka vrsta reklame za mangu. Naravno, ne treba ni anime propustiti.

Problem sa svim ovim jeste sto ne postoji bas velika potraznja a ni adekvatna javna informisanost. Svi misle da su to crtaci za decu, a sve to zbog onih komercijalnih shitova koje su bili na nasem voljenom pinku. Zato svi vi koji zelite informacije o ovome- Pitajte!!! :)
 

RedSh

Vutra Veteran
21.08.2006
821
141
63
45
mani vam je Ninja Scroll milina jedna od crtica... predobro, akcija, krv, sex i bizarnost plus nevejerojatno dobar i karizmatican lik koji hara sve pred sobom i samo je KULLLLLLL :)
 

Yami_Raziel

Aktivan Član
18.01.2007
633
160
63
jedan jedini dobar anime: Ghost in the Shell...kao i njegov nastavak(iako ne ko original)...serija GitS je uzasna po meni...tak da^^...samo taj film...i Vampire hunter D.
ta 2 mogu gledat bilokad..nijedan drugi...

a od serija...Berserker...ako je itko gledao...uglavnom...puno krvi,nabildanih likova,i oruzja koja su veca od njih samih..pre pre...sve ostalo za bacit ak se mene pita^^
 

Laidback

Aktivan Član
12.08.2005
554
20
0
38
Yami_Raziel je napisao(la):
jedan jedini dobar anime: Ghost in the Shell...kao i njegov nastavak(iako ne ko original)...serija GitS je uzasna po meni...tak da^^...samo taj film...i Vampire hunter D.
ta 2 mogu gledat bilokad..nijedan drugi...

a od serija...Berserker...ako je itko gledao...uglavnom...puno krvi,nabildanih likova,i oruzja koja su veca od njih samih..pre pre...sve ostalo za bacit ak se mene pita^^

GitS je izvrstan anime film.

Berserk? Meni je ful dosadan. Koljaza, koljaza i koljaza...

Za vecinu anime-a trebas pogledat prvih 10-tak epizoda pa onda vidjet dal ti se svidja ili ne.

Death Note te zainteresira nakon 1. epizode, nakon 2. epizode si postao Death Note fan, jer je anime jednostavno genijalan.
Od radnje do animacije je izvrstan.