Anksioznost (nerealnost) ?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

James Bong 0.7

Aktivan Član
01.04.2020
163
728
93
24
Mislim da bi trebalo u podforum > mentalno zdravlje otvorit ,good idea? A sto se tice anksioznosti i depresije i panicnih napadaja , derealizacije itd , bitno je stat pušit vutru kad mislis da ti je nepodnosljivo i pocet dovodit zivot u red , to je ono najteže od svega. Najlakse je zatvorit se u stan pusit jointe i gledat youtube / filmove / igrat igrice ili radit od doma i zanemarit real stuff probleme koji ti stoje u podsvjesti i onda zapalis joint iz "razonode" pa te pukne panic attack. Recimo imas te probleme zivot ti je u neredu i zovu te prijatelji na party , osjecas se kul , vidis njih skupite se i zapalite joint i odjednom svatis vau pa oni su uspjesniji od mene , pa pocnes dissectat svoj zivot u glavi pa negovoris nista nego samo potvrđujes , postanes sutljiv , nezelis zapocet razgovor mislis da ces ispast glup itd, i onda odjednom napetost anksioznost i panic attack odjednom i kao čudiš se pa kako to. Meni kad se to desavalo doslovno sam presta sa svim toksinima koje sam unosia svakodnevno. Pa onda kreneš dalje vjezbanje promjenis okruzenje , prijatelje itd. Ako ko treba pomoc moze mi se slobodno javit imam iskustva s ovim , donekle sam rjesio panic attackove imao sam ih svaki dan bilo je gadno , sada mi se zadnji put desilo pa ima pola godine i to blagi neki. Spread the love <3
Pratim...krenilo me vatat nakon 8 godina pusenja...