apsurD

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

TrueDimSino7ni_ašiš

Banned
Banovan
23.05.2009
29
2
0
82
(dakle od najbanalnijih do extravaganze :D)

:Da muškarac i žena još nisu naučili psihologiju ljubavi ;-)

;Da sam danas ovu temu dok sam kurio uhvatio u zraku...

ajmo apsurdajte :sun2:
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
Volim inače skroz apsurdne i nadrealne ideje, priče, slike i tako.

Eo da priložim jedan od svojih eksperimenata što sam prije koji mjesec napisao. Kad radim ovako nešto trudim se što brže pisati prvo što mi padne na pamet i to onda zna zanimljivo ispasti. Pa eto


Raskrilimo pluća da udahnemo nemir. Lako je meni razglabati i nabasavati na razne oštre travke, no što je s opetovanim jarebicama, kome su one skrivile da ih majmunčine, kao bezbrižno, ljuljuškaju u žitu a zapravo im smrtu urotu kuju. Plavi majmuni, blatnjava goveda, zrnate jarebice i tropski kišobrani; svi su nam zatrebali da otjeramo pošast mornarskih bolesti. Hej brodari i kuloari što ne bismo se namazali uljem s prese, možda napokon upoznamo smisao ribanja i molećljivih pogleda bez srdžbe kakve su nam često upućivale ozlovoljene nam majke.
Rabota! Rabora! Dajte nam koštica. Nismo mi za pandure. Treba nam priprema, ali ne bilo kakva nego grohotna i velebna, poput asirskih ravnica okovanih prijestolonasljednim tiranima tamnoputih jezgara bradavičaste sluzi. Di ste ognjeni Jaroslavi? Zar ste zaboravili na naše zajedničke pohode? Došlo je vrijeme da napokon prinjuškamo humcima zarobljenih toreadora. Nije vrag da je metla u priglavku zapela, to je ondenburško zlo koje se ne dolikuje jednoj bljedolikoj dami da ga ispravlja svojim potpeticama. Nije na meni da vas zovem no ja vas ipak neprestano dozivam, a što da radim kad sam i sam nekada bio sakupljač vinskoga octa poslije kišne godine. Krišom! Krišom su mi zavadili sestrinu rodbinu i to samo kako bi nasuli užeglo maslo u stevičin bunar. Govna elegijska. Mater im je ćaleta prije ženidbe rodbinom nazivala. Okolo luđaka nalazi se gomila šarafa. Di su Pirinežani? Zar im je maca odpetljala klupko. Di su bajakolski herodi? Nije vrag da je u Dardi opetovano nasilje uzrokovalo smanjene prinose za određe vrste repe.
 

TrueDimSino7ni_ašiš

Banned
Banovan
23.05.2009
29
2
0
82
mislim ono rahzi pile me infrakša zbog neke uvrede nekome koje se ja ni ne sječam i neke psovke koja je pa naravno da bezazlena! sad ču da ga sasječem na komade, pa da se istina nikad ne saznade!!!.. to su tekstovi edo majke, a nije da prijetim majko moja.... ccc apsurd!