Auto Amnesia 2x400w WEEDetix grow

Hesi Original Sjemenke Hempatia
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
OP
OP
WEEDetix

WEEDetix

₴Ⱨ₳₥₳₦ - VⱤ₳Č - ĐⱤɄłĐ - ⱧɆⱤ฿₳Ⱡł₴₮
Urednik
Grow Support
11.10.2010
2.857
16.401
358
30
คภ๔г๏๓є๔ค
kad budem imo s cim kupit do tad i stiropor odraduje posao hehe ..Mylar foliju, dymond sam imao u manjim boxevima super je to svakako ali tu je malo vise kvadrata zida bilo a ja bio kratak s lovom a stiropor provjereno solidan... a breew od smokvi suhih sam radio 100 g suhih smokvi nasjeckane na sitno zalivene sa 1 litrom vruce vode ostavit da stoji 4-7 dana procjediti i ja cu to zamutit u 10 l vode i zalit biljke. 100g suhih smokava sadrzi oko 70 mg Mg-a i nesto manje CA-a ..
 
Poslednja izmena:

1310

Prijatelj Foruma
14.04.2014
3.409
12.222
398
Malo spama, vidim svašta ti tu križas, kao da po receptu radiš. Kužiš automate jelte! Eto imam novi boks, led panel zamisljen za vegetaciju, bez filtera. Veli mi @adri moći ćeš i cvatnju odraditi, automatika ili indike jer za njih imaš dovoljno crvenih fotona. I što bi ja sada? Automatika, bez mirisa, za ljetni uzgoj, pikiranje unutar mjesec dana (Lennon popizdio, zadnja dva dana, izbacuje pistile IMG_20170404_085658.jpg IMG_20170404_085745.jpg IMG_20170404_085754.jpg a vega mladuncadi se oduzuje. Bez mirisa, jesi li nabasao na takvo što?
 
OP
OP
WEEDetix

WEEDetix

₴Ⱨ₳₥₳₦ - VⱤ₳Č - ĐⱤɄłĐ - ⱧɆⱤ฿₳Ⱡł₴₮
Urednik
Grow Support
11.10.2010
2.857
16.401
358
30
คภ๔г๏๓є๔ค
@1310 Nisam dosad naiso na nista sta bi rekao da je bez mirisa ja inace smrdljivke preferiram volim da je puna terpena i da se to osjeti auto amnesia mi npr nije toliko jako smrdljiva ko ostale npr al kao sto rekoh vecinu koju probam sadit uzmem sebi peferiram da je thc jak sto samo po sebi donosi jak miris mozda da probas unutra odradit koju npr cbd sortu automata jer biljke sa visokim cbd i nizim thc manje smrde tj imaju neutralniji miris ili mozda ovak nesto za tebe koji voli bezmirisne hehe

Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
 
Poslednja izmena:

1310

Prijatelj Foruma
14.04.2014
3.409
12.222
398
Hvala Wed, možda onda ipak neki filter napravim, ak nema THC onda smo tužni :plac:.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: -BäR-!
OP
OP
WEEDetix

WEEDetix

₴Ⱨ₳₥₳₦ - VⱤ₳Č - ĐⱤɄłĐ - ⱧɆⱤ฿₳Ⱡł₴₮
Urednik
Grow Support
11.10.2010
2.857
16.401
358
30
คภ๔г๏๓є๔ค
Starost oko 75-76dana
Temperatura : 26-28c dan i 18-20 noc
Vlaga :50-60%
Stigla jesen heheh danas dobile melasu 15 ml i 7 dl breew od suhih smogvi za Mg i Ca i sadrzi naravno i vocne enzime i secere i 3 kapi super vita u 15 l vode i satim zalivene sad samo sljedi cekanje da se posusi zemlja skroz i ja mislim da ce to bit evo i par slika
IMG_20170405_201230.jpg IMG_20170405_201131.jpg IMG_20170405_201057.jpg IMG_20170405_201014.jpg IMG_20170405_152756.jpg IMG_20170405_152745.jpg IMG_20170405_152718.jpg IMG_20170405_152713.jpg IMG_20170405_152704.jpg IMG_20170405_152614.jpg IMG_20170405_152543.jpg IMG_20170405_152530.jpg IMG_20170405_152524.jpg IMG_20170405_152516.jpg IMG_20170405_152506.jpg IMG_20170405_152435.jpg IMG_20170405_152413.jpg IMG_20170405_151605.jpg IMG_20170405_151559.jpg
Toliko od mene do tipkanja WEEDetix:spliff::vutra::respect:
 

pecurko

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
25.06.2009
211
150
43
36
Ne mogu ni da zamislim kakav je osećaj biti u prostoriji sa ovoliko lepote.
Ja bih verovatno po ceo dan tu sedeo sa gitarom i pevaao im himne.:drull::drull::drull:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: WEEDetix

hazeri

Banned
Banovan
25.01.2016
7.676
34.171
2.598
Tocno znam koliko ovaj tvoj projekat iziskuje posla,volje..treba se tu naraditi:D(imao slicnu guzvu;))
Weed super je to..samo pici po svom jer ti ide odlicno:thumb:
 
OP
OP
WEEDetix

WEEDetix

₴Ⱨ₳₥₳₦ - VⱤ₳Č - ĐⱤɄłĐ - ⱧɆⱤ฿₳Ⱡł₴₮
Urednik
Grow Support
11.10.2010
2.857
16.401
358
30
คภ๔г๏๓є๔ค
Starost: cca78 dana
Prebacene u sobu pod prozor dan dva ce bit tu oa idu u mrak u podrumu je malo vlaznio padal kisa ovih dana pa da ne napadne pljasanj
Eto i slika svih curki
Svih 10 jedna po jedna
IMG_20170408_125857.jpg IMG_20170408_125318.jpg IMG_20170408_125301.jpg IMG_20170408_125232.jpg IMG_20170408_125221.jpg IMG_20170408_125155.jpg IMG_20170408_125116.jpg IMG_20170408_125027.jpg IMG_20170408_124938.jpg IMG_20170408_124916.jpg
I evo malo budova
IMG_20170408_125931.jpg IMG_20170408_125915.jpg IMG_20170408_125452.jpg IMG_20170408_125449.jpg IMG_20170408_125438.jpg IMG_20170408_125420.jpg IMG_20170408_125407.jpg IMG_20170408_125341.jpg IMG_20170408_125333.jpg
Sljedeci update za par dana bice ošišane a onda sljedi harvest
Toliko od mene do tipkanja WEEDetix:spliff:
 

bigeskalibur

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
25.01.2015
2.168
4.716
188
Weed bro,ovo treba da si u dobroj formi,treba sve to izneti i uneti.Znaci sitno brojis :makaze::respect:
 

pikadile984

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
25.04.2015
856
3.339
163
santos
Brate ima tu posla za ukenjat se ali respect bro svaka cast na growu ja jos par dana i :bocni::

:clap:::banana_rasta::bocni:::rasta:smiley9934
 
Poslednja izmena od urednika:
  • Sviđa mi se
Reactions: WEEDetix

rKj420

2repツ❤️
Poznanik Foruma
07.04.2013
1.091
4.372
188
Morocco
Odlicno obavljeno od pocetka pa do kraja :thumb: naostri :makaze:i spremi par dzokica dok se trima
 

Kaolite

Banned
Banovan
29.12.2016
47
31
43
Odlično, brate, svaka čast. Može samo jedno pitanjce, na kojoj udaljenosti si držao lampe i da li si ih uvjek držao na istoj udaljenosti od biljaka (naravno uz dizanje kako rastu biljoze)? Hvala
 
  • Sviđa mi se
Reactions: WEEDetix

huana.meri

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
30.11.2010
688
3.081
163
bogami etix utebe će klenje 2 tjedna ranije nego u mene, sa strahom gledam u tvoje, da mi je kod cura dan sad bi mjerio...ono piči me, pa isto smo krenuli skoro, njegovo je veće...., valjda ću dobit nadoknatu u narednim danima...

opako ti naoružanje, vutra terminator style:makaze::makaze::makaze:
:wave:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: WEEDetix
OP
OP
WEEDetix

WEEDetix

₴Ⱨ₳₥₳₦ - VⱤ₳Č - ĐⱤɄłĐ - ⱧɆⱤ฿₳Ⱡł₴₮
Urednik
Grow Support
11.10.2010
2.857
16.401
358
30
คภ๔г๏๓є๔ค
Up tj harvest has started....
81 dana starosti cca listovi poceli padati a na nekima i vrhovi poskidao sam 70-80% uvelg zutog velikog fan lisca danas ce jos prenocit u teglama sutra skidanje i na susenje pun je mjesec danas ako sta ima jos u zemljo lakse ce povuc jer pun mjesec olaksava unos hraniva iz korjena u vrhove eto i par slika zadnje u teglama dok su zive sljedece slike ce bit:makaze:
IMG_20170411_143543.jpg IMG_20170411_143532.jpg IMG_20170411_143258.jpg IMG_20170411_143248.jpg IMG_20170411_142855.jpg IMG_20170411_142843.jpg IMG_20170411_142745.jpg IMG_20170411_142731.jpg IMG_20170411_142512.jpg IMG_20170411_142446.jpg toliko od mene do tipkanja WEEDetix...