Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pa i sad mozeš malo da ih izdepiliraš.
Ja redovno na automatima poskidam donje lišće i te sitne grančice (krpelje),od kojih ništa nećeš dobiti a samo vuku energiju bezveze..
Čudi me da nisu poljubičastile već,inače ima 90% šanse da dobije ljubičastu boju,moje su dosta rano krenule na ljubičasto,imao sam jednu svetlanu koja je ostala "zelena"
Update
54.dan od sjemena
Temperatura: 19°-26°
Vlaga:40%-70%
Svjetla:500w
Režim:18/6
Evo,komadi su se počeli punit kako treba. Dobijaju hranu,svako zaljevanje i još traže
Rokam Tamaru vjetrom sa svih strana...Sad su bojom,tu negdje...Svetlana nije bila toliko svjetla,oslikao sam ju blicom ,a ova bijela pozadina ju je još posvjetlila. Malo je prcnuta,gutaju svakih 48h ;Svetlana 2L tekućine,Tamara 3.5L tekućine!
Čisto da ponovim,Tamara je u 18L potu,Svetlana u 7L,ali sam dodao 2L,tako da ima 9L....
Svetlana
Sitnih vrhova,ali ljepo miriši po limunu i do sada,jedan od čiščih mirisa citre što sam uzgojio...
Tamara
Večih li je vrhova....nisam ljubitelj bio mase,ali bit če ljepa za slikat
Sljedeće zaljevanje ide pola doze Tnt a i pola blooma+fosfor+boost+p.zyme...
Stari moj,donji vrhići,oni najdonji uz glavnu granu se pune. Možda neče biti kao gornji,ali za ulje par exelance!
Listove ostavljam,neka ih biljke posišu. Skidam kad se osuše...
Neče mene boje,zato im spuštam nočnu temperaturu do 19°,to je ono što jedino mogu napraviti. Ima za kupit Purpinator
Purpinator olakšava proizvodnju antocijaninskih spojeva i drugih flavonoida, koji poboljšavaju izražavanje fenotipska svojstva ljubičastih sorti.
Nije mi toliko bitna boja,večinom mi je tamni feno imao okus po diselu. Baš sam imao Tropicannu poison ,kao vočna aroma,ali ona koja je bila crna,ima okus po koži i diselu. Jako sličan okus L.S.D a od Barneya!
To bi bilo to za sada,a računam da sam ušao u drugu polovicu cvata!
Pozdrav
Ova ljeva Svetlana žica više dušika,a preko blooma ga ne dobija dovoljno. Početkom cvata je odmah pokazala,da ga vuče jače,pa još jednom pola doze tnt,pola blooma samo Svetlani,Tamara če dobijat bloom,boost i fosfor+ do kraja!
To radim sa sensi bloomom,tako da stavim part a(3-0-0) više od preporučene doze,a kod Hesia mješam Tnt i bloom!
Nije to neka velika razlika,ali biljci kad zafali jedan element,brzo krenu i drugi....
Na stranici prije smo pisali o Svetlani i Tamari i zašto se tako zovu
Update: 60.dan
Temperatura:19°-26°
Vlaga:40%-50%
Režim svjetla:18/6, oko 500w
Pogodile me dvije različite biljke. Nemaju sličnosti ni u izgledu,mirisu itd. Svetlana mi je draža,jer ne nabija bio masu,koja mi ne treba,a i lagano dobiju buđ(iznutra) na što ne mogu utjecati!
Turbina je bila na timeru(15min u satu),do kraja če radit 24/0,a bila je na timeru,jer su samo dvije biljke u 120ki,pa vlaga ne ide preko 60% rh
Tamara
I sa filterom vrhčine,ali....
Svetlana
I sa filterom
Ona se ljepo popunila i ima male,tvrde vrhove,dok Tamara ko sisa u stare bake
Predznanje zaljevanje,dobile bloom,fosfor+ i boost
Prošlo zaljevanje (jučer)bloom,cal/mag,p.zyma i boost
Jedu svako zaljevanje,a fosfor+ sam prvi put,dao full dozu(2ml/l)
Cal/mag koji imam od Atamia,ima npk 6-0-0 i tamo početkom cvata,sam ga počeo davat 1ml/L ,a do sada dozirao na kap(piše od 0.1-1ml)
Uglavnom,to im vrati boju i ima dovoljno dušika,samo da sam ga davao više!
Sad ih napadam sa Fosfor+ do kraja+bloom i boost!
To je to za ovaj tjedan. Biljke imaju mir,jednom dnevno ih okrenem za 180°,Tamaru obavezno,to mi nije problem....
Nažalost,slike ne pokazuju prave boje ni malo. Crvene nigdje....Tamara malo vuče na crnkasto,ali to je sve!
Ima još 15ak dana minimalno,javim sljedeći tjedan!
Spominjao sam situaciju u tranziciji,ali nastavit ču sa cal/magom,dok god dajem hranu!
Kao što sam napisao,totalno sam krivo koristio preparat,a biljke ga vole!
Sensi cal/mag imam,ali sam htio sve sa Hesiem odradit,lakše je pratit što sam dao!
Update: 67.dan od sjemena
Temperatura:19°-26°
Vlaga:30%-40%
Svjetla:cca 500w
Režim:18/6
Curke piče ko blesave,pune se,uvjeti su im idealni. Mrak im je od 9-15h i zaljevam sat,dva od paljenja svjetla
Ne stignem im dati čistu vodu. Svetlana je jednom dobila i to zato,jer nisam imao vremena,pa sam zalio s 2L čiste vode,inače svako zaljevanje bloom+fosfor+cal/mag+boost i tu i tamo ubacim p.zyme,koji če još iči ovaj tjedan. Sa bloomom idem do kraja,a mogao bi ubacit Ripen,da ih zaokruži. Imam meotvorenu bocu,pa ču probat ih ripat
Tamara
Debelo moje.... donji vrhovi su ogromni...
Svetlana
Moram ju slikat sa filterom,a počela je dobijat crnkastu boju po vrhovima,izgleda kao da je pecnuta kako ju god oslikao,jedino kad je ovako mutno ,vide se prave boje....
Znači,umjesto fosfor+ ču stavljat Ripen. Svetlana je kroz 10ak dana gotova, najvjerojatnije i Tamara. Piju malo manje,tako da mogu navuči zaljevanje,svaki 3 dan i malo ih posušujem pred kraj,što da nisu pune vode(Tamara),što zbog stresa!
Temperaturu sam spustio za stupanj,dva i to im je idealno,sad me samo buđ može sj.ali pazim na velike vrhove!
Stavio sam dolje,tablicu zaljevanja,zadnjih tjedan dana....
Još jedan update če najvjerojatnije,oa harvest. Kad mikroskop kaže,skidam