Auto Hide IP

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
ruter...pa mislin da je ruter druga stvar,on bi treba svakin restartanjem davati drugu IP adresu šta je korisno kod skidanja s rapidshare recimo da nečekaš opet 15 min...neznam ovo kako da ovjasnim,samo znam kako radim...
Ali je največi problem šta uspješno prikrivanje IP adrese rezultira poprilično usporavanje surfanja,bar meni tako,iako nije pravilo ali večinom.
 

Bjelac

Aktivan Član
13.05.2009
299
49
0
38
jednio Ironport moze da ti kvalitetno zamaskira IP, al za to rijetko tko od obicnih usera ima love, firme da

Tor je za nase potrebe ok, makar je spor. Tor je koristen kod hekanja USA vlade, u 90ima il tak nesto. i nisu skuzili ko je probio,
makar imas nekoliko uber kvalitetnih proizvoda koji ti snifaju sav net trafic i koji te moze sjebat pa da koristis neznam sta... Od Cain& abela za fizicku lokaciju do wiresharka za snifanje. sve se moze kad se hoce i sve se moze kad se zna...imao sam negdi cijeli lnux boot dvd sa tim pizzdarijama al se nemogu sjetiti kak se zove ffs!
 

PimplaMan

Aktivan Član
16.06.2009
127
28
0
37
Isproba sam Auto hide IP i kad u goodle pogledam moj ip stvarno kaze tamo neki broj i kaze da sam iz amerike.Ali mi nešto i google zajebaje.Traže me svako malo da pisem ona slova i brojeve da vidi da sam živ.I čini mi se da mi net sporije radi dok je ukljućen.I ako sam dobro svatija upalim ga samo dok idem na vutru.org?
 

Beyond

Vutra Veteran
07.08.2006
1.948
335
0
38
Ne vidim smisao skrivanja IP-a zbog toga da bi se išlo anoniman na vutru. Ok sakrit ćeš se od vutra servera, ali njega ionako ne zanima tko si šta si, nego zanima eventualno muriju, a ona ak će htjet znati dal si išao na vutru org otići će tvom ispu (Internet service provideru) i tražit ispis. A na tom spisku će pisati u svakom slučaju da si ti pristupao vutri, sakrio ti svoju IP ili ne (iako neće znati šta si tamo radio ni iza kojeg si nicka jer je forum pod SSL-om). Net provider ti je prvi u lancu mreže i njega nemožeš lažirat. On zna sav promet koji radiš, zna šta šalješ i šta primaš. Dakle kad i ideš na vutru preko servera koji ti lažira IP, isp će vidjet taj tvoj zahtjev jer je ti je u lancu prije tog servera koji nudi uslugu skrivanja). I dakle dok je neka stranica pod ssl-om kao vutra org. onda je primo predaja informacija enkriptana i tada nitko nezna (niti tvoj isp) koje se informacije šalju, zna se samo da se šalju.

connection.png
 

SiD

bože petra!!!
Vutra Veteran
15.01.2008
1.091
648
138
36
lalaip je napisao(la):
i have this doubt, most of the time i've been questioned with, what's my ip-adddress, when i use http://www.ip-details.com/

, it gives my address, but my friend says, its only my ISP's IP and not my systems, how to find my systems ip address?


i think that you are looking for this mate!

If you want to see your settings, in Windows 95/98 try the following:
Go to Start/Run and do the command winipcfg
That will bring up a network screen with your values.

Windows 2000 you can go to a DOS prompt and do:
ipconfig

On the Macintosh to get your IP address try the following:
Apple Menu --> Control Panels --> TCP/IP Control Panel

On Mac OS X:
1. Open system preferences
2. Under internet and network, click 'network'
It will show you your IP address..


If you receive a dynamic IP address from your internet provider, it will likely be different on your next session. So if you need your IP address for later use, please check when you log on for that session.
 
11.06.2008
48
10
0
32
lalaip je napisao(la):
i have this doubt, most of the time i've been questioned with, what's my ip-adddress, when i use http://www.ip-details.com/

, it gives my address, but my friend says, its only my ISP's IP and not my systems, how to find my systems ip address?

The IP on that site IS your IP, not the ISP's IP, ISP only provides the physical layer (the cables, routers, modems and all that)... if you wana investigate further follow these instructions:
go to start menu -> run, type cmd into it, a black window with white letters will apear (command prompt) type: "tracert www.google.com" that will give you the route that your connection will take to google.com (from your computer, router, ISP, google servers etc.....)