Pozdrav!
Evo ljudi da i ja započnem dnevnik uzgoja, pošto nisam neka teška iskusnjara svaka pomoć stručnih ljudi je dobro došla i svaki savjet znalaca će biti poslušan.
Za opremu ću koristiti sljedeću aparaturu.
Zemlja - BioBizz Light Mix
Air pot 19l x 4
Gnojiva - Advance nutritiens & Plagron
Sjeme - Auto Power Plant (Dutch passion) x4
Pirate box - 120x120x200
Upuh zraka - Vents TT 100 (187 m3/h)
Isphuh zraka - Vents VK 125 (355 m3/h)
Ventilator za mješanje zraka u box - clipfan
Rasvjeta - Pure Led 480W
PH tester - kupujem digitalni uskoro
Termometar/vlagometar
Za sad je to to od opreme, prostor je takav da je vlaga između 50%-60%.
Pošto mi je izutezno važno da ovaj grow prođe što bolje jel sam jedan ove godine već bacio radi spider mitesa koji su se nakotili i u 12 dana dok sam bio na moru prekrili biljke do te mjere da sam ih sasjeko i bacio, molio bih Bizzu da tu i tam baci oko i koji savjet ukoliko radim nekaj krivo.
Ovo su curke. 2.8 su izvirile iz onih malih kontejnerčića za klijanje, jučer sam ih posadio u 2L teglice pa ću ih presaditi u Air potove. Na žalost jedno sjeme nije proklijalo pa sam stavio novu na klijanje... Danas popodne ću ih preseliti u veliki box i neka igre započnu.
Evo ljudi da i ja započnem dnevnik uzgoja, pošto nisam neka teška iskusnjara svaka pomoć stručnih ljudi je dobro došla i svaki savjet znalaca će biti poslušan.
Za opremu ću koristiti sljedeću aparaturu.
Zemlja - BioBizz Light Mix

Air pot 19l x 4

Gnojiva - Advance nutritiens & Plagron

Sjeme - Auto Power Plant (Dutch passion) x4

Pirate box - 120x120x200

Upuh zraka - Vents TT 100 (187 m3/h)

Isphuh zraka - Vents VK 125 (355 m3/h)

Ventilator za mješanje zraka u box - clipfan

Rasvjeta - Pure Led 480W

PH tester - kupujem digitalni uskoro

Termometar/vlagometar

Za sad je to to od opreme, prostor je takav da je vlaga između 50%-60%.
Pošto mi je izutezno važno da ovaj grow prođe što bolje jel sam jedan ove godine već bacio radi spider mitesa koji su se nakotili i u 12 dana dok sam bio na moru prekrili biljke do te mjere da sam ih sasjeko i bacio, molio bih Bizzu da tu i tam baci oko i koji savjet ukoliko radim nekaj krivo.

Ovo su curke. 2.8 su izvirile iz onih malih kontejnerčića za klijanje, jučer sam ih posadio u 2L teglice pa ću ih presaditi u Air potove. Na žalost jedno sjeme nije proklijalo pa sam stavio novu na klijanje... Danas popodne ću ih preseliti u veliki box i neka igre započnu.