Auto sorte i vasa misljenja/iskustva/preporuke

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop

oprez

Aktivan Član
02.06.2011
119
6
18
46
Zanimaju me vasa misljenja ili iskustva..Na ovom forumu nisam vidio previse rasprave o istima, dok na raznim stranim forumima nailazim na dosta kontradiktornih misljenja. Kao glavna negativna stavka istice se nestabilna genetika i dosta slabi urod. Dok opet na drugu stranu vidio sam i dobrih rezultata (Che* je zivi dokaz +30gr po biljci) + usteda struje itd..
Koje sorte smatrate "isplativim".....
Ajmo, vasa misljenja? :maryjane:
 

Smeh

Aktivan Član
09.08.2011
91
8
0
30
necu nista prvo pricat jer mi je prvi sad grow sa autobluebeery ali odlicno napreduje..i tako sad vidi sta kazu drugi...a za genetiku se nebi slozio sa tobom! jer ja sam pusio dosta auto sorty i mogu ti rec da su me posteno ukokale :D P.S
 

oprez

Aktivan Član
02.06.2011
119
6
18
46
@Smeh, pratim tvoj dnevnik bas zbog toga..i meni stize ista sorta ;)

Jesam zlo (hvala svejedno na linku), vidio sam to ali me nekako vise zanimaju osobna iskustva, iskustva prijatelja itd. Ja sam dosta ogranicen vremenom, i dosta mi znaci ustedjeti 20-30 dana..ako se, uz decentne uvijete, izvuce 30+ gr po biljci, to je i vise nego prihvatljivo...ali neka da cca 10 grama..to je bzv. Vidim da se malo ljudi odlucuje na auto sorte, pa sam nekako skeptican..
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.869
44.324
3.198
Bekaa Valley
Ja sam ove godine prvi put probao automatic. Nabavio sam 3 fem. Roadrunner#2; 3 fem. Speedy Gonzales i 10 reg. Jet 47. Pocetkom maja sam stavio po jednu R#2 i SpeedyG i moram priznati da sam se prilicno skenjao jer su ispale mudonje, a naruceno fem. seme. No, u tom periodu je bilo bas dosta hladnih dana bez sunca, nemam pojma da li je to ikako moglo da utice al' s tim sam povezao jer su ostale koje su kasnije sadjene (kraj maja i pocetak juna) ispale OK. Naravno, moja je greska sto sam ih stavio u male posude, mozda od litre, al' samo sam eksperimentisao i bilo je oko 10ak gr. u najobicnijim uslovima na terasi, bez prehranjivanja i bilo cega sem svetla i sunca koliko je bilo i vode. R#2 je bila znatno visa i "redja", sa naznakama bocnih grana koje bi sigurno krenule da sam ih drzao u growbox-u. Speedy je bio prilicno nizak i vrlo kompaktan, prakticno cela biljka je na kraju bila jedan debeo hed. Imam utisak da je Speedy nesto jaci, mada sa druge strane R#2 sam ranije skinuo, pitanje je da li je odradio tih min 65 dana. Generalno, i jedna i druga su bile OK za duvku, ne preterano jake da odvaljuju ali OK, u indica fazonu. Trenutno je na terasi Jet 47, i sa njim sam mozda najzadovoljniji. Od 5 reg. semenki dobio sam 4F i 1M, odnos je sasvim dobar. Takodje se ni sa njim nisam pretrgao u pogledu posuda, mozda 2.5L, ali mi je cilj bio i jos je da dodjem do semena za narednu turu, koja ce po svemu sudeci da ide u growbox pa sve po p.s.-u. Ostalo je jos nekih 15ak dana da pa skidam, genotipski je blizi SpeedyG, nizak i kompaktan bud sa odlicnim mirisom. Mislim da ni u ovom slucaju nece biti greske + vreme mi je u njegovom slucaju islo na ruku. Eto, u najkracem toliko od mene za sada po pitanju automatica, peace.