autoflower 2. mjesec

Hesi Prodavnica Hempatia Organics Nutrients

zuz1

Aktivan Član
12.07.2010
274
54
28
33
evo bacio sam jednu fem. easy bud autoflower sjemenku na klijanje jer je ovdje kod mene vec pocelo lijepo vrijeme..a i autoflower su otpornije na nize temperarure ako se ne varam.
ovo nisam zamislio kao dnevnik ovo je vise eksperimentalno(a ako uspije bit ce nesto za uzivati nadam se hehe) pa da ljudi pogledaju :) jer pravi dnevnik outdoor ce biti tek 4. mjesec negdje.
tako da ako proklije odmah kacim neke slicice i tako pozz
 

zuz1

Aktivan Član
12.07.2010
274
54
28
33
hvala oba dvoma :D
a i ja se nadam da ce biti nesto sad cemo prvo vidjeti kako ce se royal queen seedsi kao marka pokazati u klijanju :)
btw. sretno i tebi putnik unaprijed :)
 

ZOKI

Aktivan Član
21.01.2008
1.258
42
73
13
ma to ce biti ok samo je drzi na prozoru do polovine cvetanja pa je onda slobodno napolje ako bude sunca mozes je i unostiti po noci ... bolje ce se razviti ako bude unutra ipak unutra je toplije ..
 

SiD

bože petra!!!
Vutra Veteran
15.01.2008
1.088
633
138
34
samo ti pikaj, ja također trenutno imam jedan Lemon Skunk, radim istu stvar kako kaže Zoki...
preko dana je vani na :sun2:, iznesem ju na balkon ujutro prije posla, a stavim ju u kuću pored radijatora kad vani zahladni, 2-3 sata nakon što padne pravi mrak!

samo ti piči s tim, sretno!
 

zuz1

Aktivan Član
12.07.2010
274
54
28
33
hvala SiD :)
nakon 48 h klijanja ova jedna sjemenka sto sam je stavio jos nije proklijala,samo je nabubrila.Bojim se da uopce nece ni proklijati pa bi molio nekog da mi objasni tko zna kako cu je otvoriti mehanickim putem(znaci da je negdje zarezem i ostavim jos da klija pa da izbaci klicu)...jer tu metodu sam procitao ovdje negdje na forumu..
ja sam joj samo sada blagi rez napravio po bocnoj strani ali skroz blagi tako ako sam i pogrijesio nevjerujem da je mogu trajno zeznuti. :)
 

Tarki

Aktivan Član
11.01.2008
1.182
135
0
34
Ostavi ju još 2 dana pa onda mesari po njoj, to bih ti ja savjetovao.
A režeš tamo na špičastom dijelu di klica izlazi.
 

SiD

bože petra!!!
Vutra Veteran
15.01.2008
1.088
633
138
34
hmm nemogu se sjetit tko je radio zarezivanje, ja mislim zlo&naopako ili falcon... uglavnom javit će ti se sigurno netko od njih dvoje pa će ti reći...

možda je baš u tvom slučaju neka lijeva genetika, makar nebih rekao da je to u tvojem slučaju... napravi eksperiment, neke stavi na klijanje a neke odmah u zemlju, pa ćeš vidjet koja solucija će ti se bolje pokazati... ja nikad ne stavljam menke na klijanje, nego samo ravno u zemlju!
 

ZOKI

Aktivan Član
21.01.2008
1.258
42
73
13
JA sam nekada tak kad bi nabubrila pritisnuo sa prstima da se rascepi tj,. da pukne i to je to al ne da je spljostis sad :) klica nesme biti povredjena a i nesme seme biti prezaliveno tj. puno vlage jer ce klica istrunuti kad je vlage bar malo onda ce povuci i klijace nemas frke samo na toplo i mora da isklija ..
 

zuz1

Aktivan Član
12.07.2010
274
54
28
33
hvala tako cu i napraviti pa vas obavijestim :)
SiD nevjerujem da je neka lijeva genetika u pitanju je easy bud od royal queen seedsa :)
 

zuz1

Aktivan Član
12.07.2010
274
54
28
33
danas pogledam proslo je tocno 3 dana jos nije izasla klica ni na prvoj ni na ovoj drugoj koja klija 1 dan..pa sam ovu koja 3 dana vec klija pritisnuo prstima bas kako je Zoki rekaoi pukla je vidio sam klicu unutra evo sad sam je vratio na klijanje ali sam pamuk u kojoj klija toplom vodom namocio i nadam se da ce do sutra izaci klica na povrsinu..imam neki osjecaj :D
 

numero uno

Aktivan Član
22.04.2010
62
0
0
32
ja sam imao isti problem negdje prije samo nabubrila nije htjela van ostavio je u vodi jos dan i nista a smok mi reko da je bubnem u zemlju sto sam na kraju i napravio i za dva dana evo je pa bi ti savjetovo da je maznes u zemlju i ovu drugu takoder ako ne proklija za 2 dana isto samo u zemlju i pazi da se zemlje ne osusi pozz!!
 

zuz1

Aktivan Član
12.07.2010
274
54
28
33
a vidjet cu ako za 1 dan ne isklija morat cu u zemlju pa sta bude..al neznam nadam se da ce se otvoriti sad kad sam je rascjepio malo :)
 

zuz1

Aktivan Član
12.07.2010
274
54
28
33
stvarno me nerviraju ove sjemenke easy bud-a..od ove 2 danas pogledam i uopce nema pomaka..tako da sam uzeo 2 male plasticne casice izbusio rupe i napunio iz zemljon..stavio te 2 sjemenke u svaku casu ono par milimetara im je vrh ispod zemlje..i navlazio zemlju toplom vodom..uzeo prozirni celovan i pokrio otvor case s njim i izbusio rupice po njemu da ulazi zrak unutra..bas kako je Zoki opisao u jednoj temi..i sve to skupa stavio na sajt.sutra cu provjeriti jesu li izrasle iz zemlje i vidjet cu jel zemlja jos vlazna,ako nije opet cu je malo zaliti.
samo me muci jedna stvar..kad biljcice niknu iz zemlje nece moci proviriti na zrak jer je celofan oko case..a od zemlje do celofana ima oko 3 cm prostora..a biljka cim izraste ima malo vise od toga ako se ne varam pa cu mozda sutra i maknuti celofan pa vidjeti hoce li se zemlja osusiti bez njega,ako ne niknu uopce,onda stvarno neznam sta cu,a zelim ove autoflower a to opet moram narucivati(ostala mi je jos samo jedna sjemenka)
 

zuz1

Aktivan Član
12.07.2010
274
54
28
33
ma ne brinem se ja da ce ona rasti ispod celofana..nego da ce odmah cim izviri biti veca od ta 3 cm il kolko vec koliko ima prostora do celofana :)
a temp. ne znam po danu od 15 do 25 bice a jos na suncu i do 30 a preko noci nikad nije ispod nule ono 5 stupnjeva najmanje i jos joj je lijepo vlazno a nadam se da ce izviriti jer ako ne izviri u necemu drugom je problem.
 

zuz1

Aktivan Član
12.07.2010
274
54
28
33
a nije mogla ni na 25 u kuci dok je klijala,a sad je u zemlji..neznam vidjet cu sutra jesu li nikle mozda izadu,ako ne premjestit cu ih u kucu dok ne niknu
 
07.10.2010
15
0
0
31
zuz1 kada budeš stavljao ovu treču semu probaj je stavid u destiliranu vodu na sobnoj temperaturu znaš kako mislim uzmi si neku praznu posudu pokri dno s papirnatim rućnicima stavi toliko destilirane vode da rućnici budu navlaženi i onda priko njih još jedan ručnik ili papirnate maramice i još mrvicu vode i zatvori posudu i svakih 5-6 sati je otvaraj da se izmjeni zrak i ja mislim da bi ti tribala onda proklijat meni su bile tako proklijale nakon sad neznam točno ali neke za biće 2 dana klica je bila oko 1 cm