Autoflower / Automatik

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
04.03.2019
55
123
33
planet earth
pozdrav svima, prve semenke sam proklijao u mokroj vati i prebacio svaku semenku u jednu zasebnu kocku od kamene vune.
Covek u prodavnici opreme za gajenje (zemlje,i ostalih supstrata) mi je rekao da je to super nacin za razvijanje jakog korena na pocetku, tako da sam dobio i HESI pro line root gnojivo kako bih pospesio rast korena i ojacao stablo koje tek treba da izraste.
Za sad su klice jedva izbile na povrsinu, kora od semenke jos uvek nije otpala sa klice i trudim se da odrzavam te kamene vune konstantno mokrim. Zalivam ih samo vodom a taj hesi pro line root cuvam za malo kasnije, kad porastu koliko toliko... mislio sam za 10 dana da krenem sa tim da ih zalivam.

Kasnije mi je plan da ih posadim u zemlju sa sve tim kockama (koje nisu bio-razgradive, ali sta ima veze, nisu ni stetne za biljku...?) i naravno da otvorim dnevnik outdoor uzgoja... nemam sad fotke, ali mislim da sam sasvim solidno opisao situaciju u kojoj sam sad:)

svaki komentar bi mi znacio, savet, kritika - dobra i jos vise losa.

i da... simbolicno sam krenuo sa klijanjem 4.20.2019. ::listomahanje::
 
12.07.2016
81
50
18
34
srbija
Pozdrav ekipo,,
nadam se da sam na pravoj adresi

Sve što želim je da posadim par komada automatika,,pa me zanima koja je po vama najotpornija sorta,po pitanju suše i bolesti.

Jer kod mene je zemlja jako pjeskovita i prozračna (a neću moći baš često da ih obilazim),pa me brine to dvoje (suša i bolest)
 
04.03.2019
55
123
33
planet earth
zdravo svima. proklijale su mi semenke i to dobro vala kako mi se cine.
trenutno su obe u kamenoj vuni i redovno ih potapam u vodu tako da je vuna vlazna non stop, nikad potpuno suva.


:skot::

na slici je levo indica (kraca) a desno sativa(malo duza) i na indici mi je otpala ljuska sada kad sam pogledao.
ova sativa me malo brine sto ide ovako ukrivo, plasim se da ne pukne ili da ne krene stvarno da raste u krivo kada je presadim u zemlju...

da li ce biti ok ako ubacim ove biljcice sa sve vunom u jednu manju saksiju sa humusom pre nego sto ih presadim u veliku saksiju sa pravom zemljom koju sam pripremio za njih (u pitanju su 20l smartpot saksije sa potground H zemljom)... ?
citao sam da automatike nije pozeljno presadjivati vise puta, ali situacija mi je takva da nisam u prilici odmah da ih zasadim u finalnu saksiju sa sve ovom vunom...

bilo bi super da mi neko da neki savet posto se prvi put bavim proklijavanjem semenke marihuane:))
 

Nogud

“Bolje piti vodu nego naftu.“
24.08.2017
530
841
113
dali LST produzava vege na super topiranom (ipak FIM) automatiku? ne bih da ga berem u septembru..:) inace 45 dana star 5 grana po pola metra.
 
29.11.2018
63
234
33
Pozdrav,pošto je napolju jesen a meni su menke na klijanju,imam osunčano dvorište gde ih mogu držati,sad me zanima da li će preživeti u kišnim uvjetima ili ima bolje rešenje?
Hvala.
 
30.11.2018
8
7
3
34
@DoomDublin Nije adekvatno pitanje za ovu temu ali ajd,verovatno da ce uspeti zbog ruderalis gena ali koliko ce se razviti to je pitanje,naravno podrazumeva se da ih drzis bar 2 nedelje u vegetaciji pre nego sto presadis...
 

ledeni6

Aktivan Član
06.02.2018
386
1.315
143
Pozdrav,pošto je napolju jesen a meni su menke na klijanju,imam osunčano dvorište gde ih mogu držati,sad me zanima da li će preživeti u kišnim uvjetima ili ima bolje rešenje?
Hvala.
Isprobano, ne radi..
Irsko vrijeme je takvo da zaboravi outdoor,
Ne pomaze tu ni ruderalis, vutra je otporna biljka ali ovakvo vrijeme nista ne moze prezivjet, mozda u green housu ak zatvoris ali dok kupis greenhouse se isplatiti ti se bolje opremu za indoor kupiti,
Ak pricS za Hr onda ne znam, pretpostavio sam zbog nicka gastarbajter u Irskoj
 
Poslednja izmena od urednika:

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.456
3.198
Bekaa Valley
koliko vidim, covek nije u irskoj :) @DoomDublin - pa druga polovina maja meseca je, ne bi trebalo biti problema, zasto ne bi prezivele. daj im sunca sto vise mozes, ako je dobra drenaza kisa ih nece ubiti, uostalom, kada roka skloni ih negde pod nadstresnicu gde nece kisnuti pa opet izbaci na sunce cim grane
 
19.05.2019
9
0
1
Ee ovako imam jedno pitanje. Trenutno imam automata +speed koji je vec 12 dan napolju znaci outdoor, ima sve sto je potrebno i gnojivo i dovoljno vode i lepo raste i procenjuje se da se ciklus završava u roku od 60 dana ali kao sto vidite temperatura i vreme nisu bas nesto idealni dnevna je oko 20 do 25 stepeni sunca ima više nego oblaka ali zato predvece se već menja i dolazi kisa i smanjuje se temp pa bude od 13 do 15 stepeni, ujutru je cak i manja malo,pa da li ima nesto lose sto bi uticalo na rast sto se tice noćne temperature i da li je neko imao iskustva sa ovom vrstom u outdoor ili indoor nebitno, i kakav dim daje na kraju ciklusa? Znam da su automati otporni na mnoge uslove ali pitam jer +speed mi izgleda zanimljivo i zelim da bude u fulu odradjen sto se i trudim da uradim i jedino to zbog nocne temp i vasa iskustva sa ovom vrstom, hvala unapred?
 
09.05.2014
37
57
18
Split
Pozdrav vutrasi, jedno pitanjce.. imam 4 autosa u malim saksijama koji su poceli cvjetati prije nekoliko dana... zbog okupacije poslom i drugim obavezama nisam se stigao prije zabaviti s presadjivanjem u jupolke, e sad dali je kasno za to posto je zapoceto cvjetanje prije neka 4 dana ili 5
 
  • Sviđa mi se
Reactions: BrokulaBranko
29.11.2018
63
234
33
Pozdrav,da li kada autos udje u flowering stage dajem celu dozu plantella cvet?
I da li nastavljam sa plantella list ili to odbacujem?
Hvala unapred.