Autom u Amsterdam

Dobrodošli na Vutra Forum
Želite da se pridružite ostatku društva? Slobodno se registrujte ovdje.
Registracija
  • Vutra Radio is back. Možete ga slušati preko forum plejera ili preko web plejera. Slušamo se!
23.01.2015
6
2
3
21
#1
Vidio sam vec da ima Post o Amsterdamu ali nisam naisao na ove informacije.
Ovako imam strah od visina i umirem kada sam na vecoj visini on 4m ;) tako da put sa avionom Odpada.
Imam Auto tako da smo ja i bruazer kontali autom do Amsterdama, sada me interesuje koliko bi odprilike trebalo $$$ za gorivo da imamo, za smjestaj sam nasao hostel 15euro noc sto je jako povoljno, i koliko bi trebalo $ da imam sa sobom. Bio sam u Denveru kod rodjaka prije 3 mjeseca i mogu vam reci Ganja im je vrh (Sve je placeno bilo od strane rodjaka tako da ne znam koliko je potroseno u Americi) a sada koliko treba da imam sa sobom eura da fino se provedem, razmisljao sam u Coffe Shop otici i buksnu u jutro jednu, ponijeti sa sobom jedno 4g (Posto nas je 2 i punoljetni smo kako ja znam po 3g smijemo imati) i setati gradom gledati one mocne strane Amsterdama sve uz Dzoju, naravno ako ima jos ko da preporuci mjesto za obilazak i u okruzenju Amsterdama jer auto je tu, ali ne planiramo se mnogo voziti autom volim i ja isto tako i brat setati kada smo stoned. Pa ako je isao ko sa autom koliko traje put, gorivo i treba li se mijenjati za volanom :D Hvala vam svima :) i naravno ako se zeli ko ubaciti u put uvijek je dobro dosao :D
 

VenloNL

☆☆☆☆☆☆☆☆☆
07.06.2010
5.768
16.881
358
#2
Masa gastarbajtera putuje autom u njemačku a Amsterdam je samo malo dalje...tako da je izvodivo :D ,e sada...
Uzmi da ti imaš cca 1650 km do Amsterdama,potrošit ćeš 123 litre goriva u jednom smjeru,smještaj,klopa,dim,muzej voštanih figura,crvena četvrt,suveniri,6 eura krigla piva u ovom raju :D
Što ne pogledate preko neke agencije koja ima aranžman u svojoj ponudi.
To ti je opuštenije puno nego da sam gaziš tolike km.

Edit; na plaćanja autoputa do tamo sam i zaboravio :)
 
Poslednja izmena:

mario339

Medical Grower
Urednik
Grow Support
26.08.2012
1.996
6.647
258
#3
Ja sam vozio za Amsterdam i nije nimalo blizu ali ja sam bio sam vas ste dvojica ali neisplati se ici autom zbog visine troskova bolje vam je naci paket preko agencije i lijepo se zavalite u bus sa slusalicama u usima i nemoze biti bolje a tamo i tako vam netreba auto ima bicikla za rentat(a bilo je i besplatnih)pa cete se uklopiti u masu i tako svi zuje biciklima...definitivno agencija vam je najbolja opcija
 
Sviđa im se: 1310

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.355
16.116
358
36
Tacna
#4
Vlakom je čak jeftinije i od organiziranog. Jednom sam ošao organizirano busom, vozili se skoro 30 sati, smještaj 30 kilometara od centra bez autobusni linija, hrana odvratna, sendvić sa parizerom 8 eura, ma bježte od bilo kakvog organiziranog putovanja i hvatajte vlak. Veliš bojiš se visine a bio u denveru, šta sa brodom? To sa 3 grama po osobi neznam, ja sam uvjek nosio punu kesu po ulici i nikad ništa. Dobio jedino opomenu zbog pušenja na javnom mjestu jer nisam imao pojma da je to zabranjeno.
 

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.355
16.116
358
36
Tacna
#6
Pa sad sračunaj cestarinu još 200+ eurića u svakom smjeru ;)
By the way, moj autić troši između 8 i 10 litara i na 800 km potrošim tank od 350 kuna, ali bez da ga gazim.
 

Bizzzo

~ Herbalist ~
Poznanik Foruma
11.02.2008
2.686
4.693
188
47
Zbrkulja
#10
Definitivno zaboravi automobil. Jednostavno se ne isplati. Osim ako stvarno imaš keša da neznaš gdje ćeš s njim.
 
Sviđa im se: irieman

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.355
16.116
358
36
Tacna
#11
Isplati se nekim kombijem ili monovolumenom ali minimalno da ide 6 osoba. Kad se podijele troškovi na 6 ljudi cifra ispadne dost prihvatljiva.
 
Sviđa im se: qmica and Bizzzo

razman

Aktivan Član
10.07.2010
376
1.399
143
#12
tako smo ja i 5 frendova s monovolumenom 2005 ili 06 krenuli preko munchena,stutgarta al smo toliko bili pijani i naduvani da umjesto krenemo za koeln, mi produzili za duseldorf dortmund pa kad smo skuzili da smo fulali vracali se ponovno preko koelna,eindhovena do 'dama gore a noc je bila,taman smo dosli na kavu i jutarnji đoks u prvi cofe shop sto je otvorio..:)
avantura,mladost ludost.
 
01.04.2015
1
3
3
32
#15
Jednostavno sam se morao prijavit da komentiram . Idem u amsterdam vec 10 godina s autom i kazem ti da ti je to najbolji nacin ako se bojis leta u avionu .Put te kosta 2800 kuna u oba dva smjera ...ako vas je troje to je nista love . Preporucio bi ti da krenes rano ujutro tako da se vozis po danu jel se stvarno ispalti vidit cijelu njemacku i put Nizozemskom do AMsterdama . U amsterdamu imas parking za aute za 7 dana od 20 do 60 eura ovisno o tome u kojem dijelu grada parkiras auto odnosno u kojem ringu jel je to tako kod njih podjeljeno .Takoder mozes parkirat i za besplatno ali to uglavnom na rubovima grada gdje nije preporucljivo jel je dosta opasno i krade se .Takoder se da naci jeftin smjestaj u stanovima jer ti vecina nizozemaca kad ode na putovanje iznajmljuje svoje prostore da ne budu prazni . Vecina smjestaja im je dosta skuceno i usko ali i dalje jako zanimljivo tako da mozes naletit na stan od 3 kata sa terasom na krovu i to sve samo za 25 eura po osobi ( naravno u stanu imas sve kao i doma ) jos ako gazda ima u garazi par bicikala to ti je pun pogodak .....preporucio bi ti bicikl za obilazak grada a ako to ne volis amsterdam ti je najpovezaniji grad sto se tice gradskog prijevoza . Takoder bi ti preporucio OBAVEZNI obilazak kanala ali ne s onim turistickim brodovima gdje masovno ljudi plačaju voznje po 50 eura . kao i u svakom gradu i tamo imas puno caka gdje se moze ustedit i svi su spremni na cjenkanje . Kad budes u centru odi u red light street i tamo na kanalima ces skuzit par likova soliraju na svojim čamcima i cekaju da voze ekipu . Zadnji put smo se vozili s likom iz maroka 3 sata po kanalima za 10 eura po osobi jos nas je s tolko hasisa počastio da je to bilo predobro . Uglavnom preporucam ti odlazak autom i ako ti treba bilo kakva pomoc oko smjestaja ili neceg drugo javi se pa cemo vidit sta se da napravit . Pozdrav
 

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.355
16.116
358
36
Tacna
#16
Pa 25 eura po osobi noć je brate skupoooo. Na jadranu je prosječna cijena noćenja od 20 do 25 eura noć, a mi nudimo more i sunce, a oni su daleko od toga. 7 eura hostel noćenje faktički u centru amsterdama i dobiješ sendvič, di ćeš bolje. U hostelu imaš samo krevet, a šta ti drugo treba kad u biti i nebudeš tamo osim što prespavaš.
 
01.10.2012
36
40
18
#17
Evo moja preporuka mislim da ti je najjeftinija ja sam tako isao i mislim da ispada najjeftinije :D

1. Ryanair(www.ryanair.com) - karta do Brisela je 25-30e povratna 60e procitao sam gore da te je frka od letenja ali jbg budi musko nije to nista strasno :D ja sam letio iz Zadra
2. Kupis kartu na www.eurolines.be 25e povratna karta Brisel - Amsterdam
3. Kad stignes u Brisel tj kad sletis imas odma kad izadjes iz aerodroma 10e karta po osobi do Brussels Noord stanice, kada stignes u Brussels Noord stanicu vidjet ces veliki naslov EUROLINES, udjes u bus i za 4 sata si u Amsterdam :)
4. Evo ti hotel u koji sam ja bio cijene su prilicno pristojne jer je u centru a i u hotelu ima toliko djevojaka da te glava zaboli :D www.hotel-theglobe.nl
i tako nazad :)


Ja sam imao malo vise para tako da sam svuda bio ali mislim da ti je dovoljno da imas 700e za nekih 4 dana da ne znas dje ti je glava a dje guzica :p I auto mozes da zaboravis u Amsterdam jer ces bas tesko naci parking i ako ga nadjes bas ce te skupo ispanuti parking mjesto tako da je bolje da ides ovako i kad stignes uzmes biciklo na 4 dana to ce te ispanuti oko 60-70e i mozes da obidjes citavi Amsterdam biciklom jer uopste nije veliki grad(karta za gradski bus 15e-3 dana mozes i ovako ako neces biciklo) :) U koji god hostel ili hotel budes bio dobijas bespaltnu mapu Amsterdama na kojoj je sve lijepo objasnjeno :) I sto se tice Redlight-a cijena ti je oko 50e 20 minuta zavisi kako dje :D Srecan put :p
 
Sviđa im se: Whirlwind

lukas

Aktivan Član
20.06.2015
173
578
93
#18
700e tri dana,u brate pa mnogo je,nesto kontam da bi sa toliko para mogao ostat deset dana sa smjestajem u hostelu,a da imam i za hranu i cugu i crveni tepih i shopove.al ajd ja sam malo stariji,pa mi vise odgovaraju kulerske varijante.pisem ovo iz razloga jer kontam ubrzo da idem tamo,al jos nisam odredio datum.
 

Farmer

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
12.03.2008
393
665
93
33
#19
Pa sta hocete ljudi, da j*bete bez da ga umocite :D
Citam ove postove ranije i nekuzim , sta uopce ima smisla usporedjivati cijene Amsterdama i balkanskih prcvarnica ? Zna se sta je Amsterdam ... prijestolnica hedonizma u europi. I zna se sta se tamo ide raditi , i sto je dozvoljeno za neometani uzitak al bato, zato i kosta.
Radije usparati lovu i otici dozivjeti grad kako spada nego navlaciti neki mikro budzet pa spajat kraj s krajem i nadat se da imas za kartu kuci. Bar ja tako razmisljam, a tko hoce moze i autostopom i hostelima i parizerima :spliff:
 
Sviđa im se: mr.dr.Smok

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.355
16.116
358
36
Tacna
#20
Sad kad sam otkrio da je pol satna masaža penisa sa pogledom na stari grad Prag u češkoj samo 130 kuna, pa nikad više neću ić u Dam ;).
Svugdje se da otići, ja sam u bolonju otišao ko mulac iz zadra na stop sa 200 kuna u džepu, stigao za 30-tak sati i promjenio 15-tak vozila, bio 3 dana i super se proveo, ma parizer zakon :D.