Automati s marihuanom stižu u SAD

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
18.01.2008
22
0
0
41
Automati s marihuanom stižu u SAD


U bližoj budućnosti će se u državi Kaliforniji uz osvježavajuće piće, iz automata moći kupiti i marihuana. No za razliku od automata s osvježavajućim pićima, korisnici automata s marihuanom trebat će posebnu potvrdu medicinske ustanove.
Takva kupnja marihuane (koja je u Americi ilegalna) biti će omogućena samo onima koji je konzumiraju iz medicinskih razloga. Pacijenti će morati nabaviti recept od svog liječnika, a prilikom svake kupnje uzimat će im se otisak prsta i fotografija. Jedanaest američkih država je dozvolilo medicinsku upotrebu marihuane, uglavnom zbog ublažavanja boli, no pitanje legalnosti takve odluke i dalje izaziva brojne kontroverze.
Vlasnik centra Herbal Nutrition u Los Angelesu, gdje se nalazi jedan od prva dva automata, tvrdi da će automati uvelike pomoći pacijentima jer će moći kupiti zalihe kad god im zatreba. Jednom kad se pacijenti fotografiraju, te kada im se uzmu otisci prstiju i kada pokažu recept, dobivaju karticu kojom mogu kupovati marihuanu iz automata. Prilikom svakog korištenja automata, korisnici će nakon provlačenja kartice morati ostaviti otisak prsta dok će ih kamera fotografirati kako bi se spriječila zlouporaba kartica.
:abducted:
Izvor:BH Telecom
 

prolaps_rektuma

Aktivan Član
19.04.2007
154
8
0
36
e care da čitaš znao bi da nema potrebe za otvaranjem nove teme jer je ovo 4 put da se spominju aparati...
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.