Automatika LED 200W (BB, WW, AD)

Hesi Original Sjemenke Hempatia Led Lampe
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija

Badi

☼ »» 113 «« ☼
Poznanik Foruma
Ma ništa se ne brini :D, sve je to kako treba bit...lagano pritisni i probaj rukom hedove, ako su na dodir već onako crispy/hrskavi možeš ih pospremiti u teglu...također, možeš probati slomiti granu ako se lomi suha je. Kad malo odstoje u tegli izgubit će taj miris klorofila.;)
 
Poslednja izmena:
OP
OP
dedskin

dedskin

Aktivan Član
16.06.2019
305
464
63
32
@Badi e to da , to sam probao , a ne bi reko da je crispy , jos to verovatno treba , koliko ti susis badove pre tegle , sad mi stoje u toj ciniji otvoreno, pratim gramazu da znam koliko se susi. a opet kazu ne valja ni presusiti . Bas je nezgodno kad nema covek iskustva
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Badi

Badi

☼ »» 113 «« ☼
Poznanik Foruma
Ne brojim tako dane nikad, samo tu i tamo probam kako sam ti napisao, kad sam zadovoljan skidam.;) Nije isto...ovisi gdje sušiš tj. kakva je vlaga zraka tamo gdje sušiš.
Ja sušim unutra gdje je vlaga cca. 40 - 50 %, ako sušiš negdje vani kod tebe je vlaga puno viša pa i treba nešto duže.:)
Također hedovi nisu uvijek isti, znaš i sam...što su nabijeniji i veći duže će se sušit naravno.:D

Koliko ja znam, što sporije to kvalitetnije.;)
 
Poslednja izmena:

Stanaccc

Aktivan Član
03.10.2018
956
6.164
233
Meni je u početku, znala imat miris po sijenu i pljesni.
Sušenje je za mene, bilo največe opterečenje!
Sada ih pustim 6 dana, da vise u mraku, jer ako ranije stavim u staklenke, dobiju taj miris! Prvi dan, ostavim staklenke otvorene i nikada pune do vrha!
Dobro ju osuši, a pucala bude!
Svaka čast, budovi su taman, kako treba!
 
OP
OP
dedskin

dedskin

Aktivan Član
16.06.2019
305
464
63
32
@Stanaccc jbg preskocio sam mrak ono dok su jos u saksiji , posle sam stavio u proseku 2-3 dana skinutog mraka , i posle toga malu jos malo susno i stavio u kesicu , odma sutra slama , a ove druge i dalje stoje u mraku , do duse poseceni badovi , stabljika odstranjena .
A koliko da drzim ne znam , stalno proveravam , cini mi se tih par badova od male sto najduze stoji poceli biti hrskavi , pa minimum dotle i ove druge
Ili mozda da cekam da boju izgubi , mislim kad izgubi zelenu boju onda ne moze da se oseti po senu , kad je hlorofil degradirao .
Dobro i ovo sto se cuje po senu , to je samo dok se ne stisne bad , onda dodje onaj pravi miris , mozda to tako i treba biti , ne znam
 
  • Sviđa mi se
Reactions: mr.dr.Smok