Ave Vutra Forumu!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
11.05.2020
13
61
13
42
Tko sam nije važno, odakle dolazim nevažno. Nekome bitan, nikome nebitan. Ime mi je Mr.CanaBis.
Sa gospom Canabis sam se susreo u ranoj fazi svog života, točnije u sedmom razredu osnovne škole. Kako sam rođen u prošlom mileniju i na leđima imam skoro četrdeset zima, mogu sa zadovoljstvom reći da je naše prijateljstvo dugo četvrt stoljeća. Bogami lijepe godine druženja.
Mnogi su me osuđivali(i dan-danas) da sam bio premlad, nezreo za susret sa gospom, sa zelenom ljepoticom. O kako ste svi u krivu bili! Na prvom susretu se rodila ljubav na prvi dim koja traje i dan danas!
I tako kroz godine ljubovanja sa gospom Canabis upoznao sam i svoju odabranicu srca (također ljubimicu gospe), te sa njom savio gnijezdo, pustio korijenje, produžio vrstu (ljudsku).
Reći će ljudi, tolike godine pušenja ostavljaju traga na psihi, on je tupi hašoman, blento! Ali opet netočno! Ja sasvim normalan, vodim obiteljski život, volim čitati, crtati, sport! Sve što vole mladi.
Zadnjih desetak godina sam grower, prve korake i većinu znanja dugujem ovom forumu te Vas growere ovim putem puno pozdravljam.
Ave Vutra Forumaši!
A sad brzo na dim. Ona moja odabranica srca iz teksta prije već zove!
 
11.05.2020
13
61
13
42
Pošto je moja ljepša polovica odlučila baciti svoje tjelešce u vodoravu i oplesti po onim svojim "iza osam" serijama, ulovih malo vremena da se malo razdrobim o sebi, točnije o svom iskustvu u growanju.
Za mene je to više od hobija. To je strast, ljubav. Nevažno radi li se o mudonjama ili dlakavicama, obožavam ih gledati kako rastu, kako cvatu, gladiti im listove. Mljac,mljac.
Sve je počelo jednim simpatičnim i naivnim pokušajem kad smo šogi i ja bacili dvije bobe na prozorčić sobe. Kako je to osunčani prozor ispadoše dvije lijepe sadnice koje su završile u prirodi. Al da bude jasno mi pojma nismo imali o growanju. Nije tu bilo nikakve pripreme, nikakvo kopanje rupe, kvalitetna zemlja, nikakva dohrana, ma ništa od toga. Tu i tamo smo došli zaliti u sušnim danima. Na kraju sve te priče ispade jedan anoreksični mudonja i jedna mala ženkica, toliko mala da je komotno mogu nazvati Palčicom. Mali cvijet, za dvije pljuge u konačnici. Ali te dvije pljuge nikad neću zaboraviti, najbolji dim u životu. Supruga mi tad nešto bila prehlađena, upalica grla pa nije baš mogla uživati al ja i šogi odljepili. Nikad mi to neće zaboraviti. Njoj suze od jada jer nemože dobro povući dim a nama također suze i grčevi u trbuhu koliko smo se smijali. Najbolji dim, nikad mi neće biti jasno kako je tako mala opstala, i na kraju krajeva koliku je samo količinu thc-a razvila u tom malom cvijetiću.
Tad sam se zaljubio u sadnju. Nakon još jedno neuspjelog pokušaja, malo pomalo u priču ulazi:rolleyes: i tu počinje moje putovanje u svijet growinga. Nakon puno čitanja i čitanja red je bio i da se krene. Jebeš čistu teoriju bez nekakve prakse. Kad se samo sjetim starog kuhinjskog elementa, pa kad sam ženi lijepo objasnio kako će morati tražiti drugo mjesto za svoje haljine. Čak se nije ni bunila, reče " Šišaš haljine kad je dim u pitanju".
I tako kroz godine, uzgoj za uzgojem sam stjecao iskustvo. Isprobao sve treninge, isprobao indoor & outdoor, eto nisam još oprašivao al se možda i na to odlučim, čisto da u praksi promatram proces.
Uf al se ja raspisa.
Na kraju ovog teksta odajem počast članovima vutre jer bez njihovih vodiča i bez njihovih dnevnika, ne bi bilo ni moga uzgoja.:clap::
Znanje dobiveno na ovim stranicama nema cijene!
Pozdrav svima::listomahanje::