Bad trip na vutri?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
11.08.2007
5
0
0
35
pušili smo sinoć neku bolesnu vutru iz amsterdama. dodam frendu joint i sve normalno, lagani chill out, mjuza svira, odlično al odjednom me spićilo ko grom. teški gubitak ega! pokušavam se vratiti ali ne mogu. to više nisam ja..kako mi misli nadolaze tako me nešto kao besmislenost postojanja lupi u glavu. mislim u sebi: daj ****** to, čovječe, sve će biti ok..Neću se sad totalno zbedirat glupavom filozofijom, ali kako pokušavam još se zavlačim dublje. Ekipa gleda jesam ja dobro, ja nabacim smiješak i kažem sve ok. Ovo je jako...pretvaram se da je sve savršeno jer mi je bed. Mislim si što će ekipa reć ak me vidi sjebanog...Nisam baš redoviti cannabis user, ali ovako kada pušim zna mi nekad biti ovako...Dođem kući navečer i vrtim se u krevetu, a same bizarne i apstraktne misli nadolaze mi u glavu i ne mogu ih kontrolirati (osim ak ne upalim neku mjuzu il krenem svirat gitaru il nešto). Govor mi postane besmislen, tako da mi bude teško pričati sa starcima i pretvarat se da sam normalan.... kao da sam ušao u drugu dimenziju ili nešto slično ...jako drugačiju dimenziju. drugi svijet pored ovog i nikako da se vratim u realnost. Spoznam neke strašne stvari, tiču se mozga, naše percepcije i lažnog smisla o kojima mi je teško pričati i misliti o njima jer su stvarno užasne i totalno besmislene, ali također u tom trenutku tako jasne. A kada pričam s ljudima napušen znam često bit bezobrazan bez razloga, a kada gledam druge nekako shvaćam kako misle i kako se osjećaju, što nekad i nije lijepo znat. Slično mi je bilo i na gljivama, ali nije bilo bad tripa, nekako sam uspio potisnuti negativne misli.. Pušim već tri godine otprilike i par puta mi je bilo kao sinoć...Jel moguće da trava izazove bad trip? Znam da nema smisla, ali meni je izazvala jer mi je mozak valjda tako skrojen. Istina, atmosfera kad smo pušili bila je užasna, ali to me prije nije diralo. Uvijek sam znao kulirat, a jučer sam se četiri sata vrtio u krevetu u nemogućnosti da zaspem i non stop sam se pitao :kada ću se vratiti u normalu i što ako ostanem ovakav zauvijek...ah...grozno. Ne znam kad ću zapaliti sljedeći put, falit će mi vutra, ali mislim da je bolje da na neko neodređeno vrijeme prestanem.
 

Bugi

Aktivan Član
10.11.2006
515
14
0
37
ja bi rekao da nije nista lsoe sa travom, nego sa tebom..
ti problemi su tvoji i niciji drugi...
polako...naci ces rijesenje...samo budi hrabar i "kopaj" dublje...
naravno ako zelis..
iako ono sto zelis nije uvijek ono sto trebas...
al eto...
zove se zivot...
 

wannabeshaman1

Aktivan Član
31.05.2007
400
33
0
35
trabunjar.bloger.hr
bad trip?
sudeći po tvom opisu to je odličan trip.
iako je meni svaki takav...ono imam osjećaj ko da sam u drugoj dimenziji i sve izgleda drugačije ali to je samo izmjena percepcije...
otvorio sam vrata koja više ne mogu zatvorit :rofl:
 

DirtyDeeds

Aktivan Član
18.12.2006
415
11
0
Jednostavno je,ako ti ne paše nemoj pušiti ili puši manje kolicine.

Sve pa i trava može izazvati bad trip,ako netko misli da trava ne može izazvati bad trip onda ne može ništa izazvati bad trip....dodje na isto.
 

Makaveli OS Jug 2

Aktivan Član
29.06.2007
146
18
0
36
prejako brate mozda nisi navikao na tak sta...nasi ulicni dimovi u najvecem broju slucajeva nisu ni priblizno onome sto dobijes negdje vani...
 

elephant0r

Vutra Veteran
17.09.2007
1.495
60
0
39
Ima ljudi sta se preplase novim spoznajama koje otvara trava.
Poznat mi je taj osjecaj i za mene on vise znaci oslobadjanje usvojenih stereotipova i ponovno otkrivanje necega.
Kada gledam nesto pored sebe sta cijeli zivot uzimam zdravo za gotovo i po prvi put to uistinu shvatim osjecaj je zbilja.. predivan.

Usput.. ja sam novi clan pa ovim putem pozdravljam sve prisutne i ponosim se sto postoji ovakav forum i toliko osvjestenih mladih ljudi.. samo mi je zao sta nisam prije naisao na ovako nesto.
 
19.06.2011
4
0
0
33
meni je tako bilo prvi put kad sam probao sa 13 god. otrcao sam kuci ispricao kevi da su mi uvalili u cigaru....LOOOOL pomisljao sam da odem u bolnicu samo da me izlece...to je bilo od prejakog hibrida i jos prvi put...pff....posle nisam hteo da palim nikad.. al onda sam nasao pravu ekipu koja mi odgovara. nasli smo stek koji nam odgovara...i uvek je bilo full....i kad neko donese gajenu, i ulicnu vutru, i albanku, i domacicu, i hibride, i skunk, i hasis sve je bilo ful...samo trebas da nadjes sebe u svemu tome. i sve ostalo je extra.. zezanje, smejanje, razne price sve je ful....i uz sve to svakom pivo. i jedna dvolitarska koka kola.....SAMO NADJI SEBI PRAVU EKIPU MESTO KOJE TI ODGOVARA....I NEMOJ DA SE BRINES SVE IDE KAKO TREBA...PROBLEM JE SAMO U MOZGU :rasta1: :whacky084 :
 

SenzaPieta

Aktivan Član
03.06.2011
281
168
43
Paranoja (što dolazi od od grčke riječi παράνοια za "ludilo" ili "bezumnost") je izraz kojim se opisuje tjeskoba i strah neke osobe uzrokovan iracionalnim idejama i/li nesposobnošću razlikovanja mašte od stvarnosti.
Znaci bit je da skuzis da to o cemu razmisljas u datom momentu,sto bi rekli kad imas bed trip,je iracionalno,nerealno i ne povezano.
E kad to uspes skuziti,neces vise imati bad trip :) samo sto nazalost ne mogu svi doci do tog saznanja.
Imam frenda koji je duvao samnom prvi put,bilo je to davno,i imao je tako bad trip da nikad vise u zivotu nije zapalio dzoks.
 
28.11.2011
29
3
0
34
Bad trip od vutre možeš imati samo ako si ga ti sam stvoriš u glavi i počneš razmišljati o glupostima :)

Imao sam i ja svakakih "bad tripova", ali to se ne može nazvati bad tripom jer sam ga si sam stvorio u glavi, opteretio sam se nekim nebitnim stvarima koje su me skroz smorile pa se nisam osjećao baš najbolje.

U početku su i mene hvatale svakake paranoje od kojih sam se žestoko isprepadao. Ali to je na svu sreću prošlo.

Mislim da je svatko prošao nešto slično ;)
 

chifnotech

Aktivan Član
17.08.2011
119
63
28
44
Nikad nikakav bad trip ni od vutre ni od tripa ni od shroomsa ni od nicega u zadnjih 12 godina, jedino od alkohola, stoga vise uopce ne pijem :D (jedino tu i tamo kakvu malu rakijicu, ali mora biti neka fina hehehe).
 
28.11.2011
29
3
0
34
Nebih to nazvao bad tripom, ali jednom sam imao jedno jako neugodno iskustvo, i to sve zbog glupe kretenčine.

Dakle, pušili smo i kolega je otišao u toalet obaviti veliku nuždu. Kada u kupaoni je dosta mala i nema zastora, pa poslije tuširanja bude vode po cijeloj kupaoni. Kolega je otišao u toalet i nakon 15-20 minuta sam pokucao na vrata da vidim da li je sve u redu. Kolega nije davao nikakve znakove da je unutra, nikakvi zvukovi se nisu čuli i nije se htio javiti. Vrata se s vanjske strane ne mogu otključati. Izašao sam van na terasu i razmišljao što se dogodilo u kupaoni. Mislio sam da se poskliznio na mokrim pločicama, puknio glavom i pao u nesvjest, ili najgore - umro. Razmišljao sam o svemu tome kako će to na kraju ispasti, što će reći moji i njegovi starci, prijatelji, kako ću se ja osjećati nakon toga... Nakon 30-ak minuta hladno izlazi iz kupaone kao da se ništa nije dogodilo, a ja na terasi problijedio od straha. Pitao sam ga zašto se nije htio javiti, kaže da je bio u nekim filmovima da su došli moji, njegovi starci i policija, pa čekamo da izađe iz kupaone. Vjerujem da ni njemu baš nije bilo ugodno, ali mogao se barem javiti, a ne da se ja vani tresem od straha razmišljajući o najgorem.

Ovakvo iskustvo ne želim nikome priuštiti, jer odvratno je mala riječ za to kako sam se ja osjećao...
 
13.09.2009
24
19
3
32
najgori trip u mojih 20 godina je kad sam se extreme "high" vozio sa svoja dva jarana po gradu,ja sam vozio prema centru i odjednom sam ugledo brdo policije ,zaustavljali su svako auto koje je prošlo.Tolko sam se bio ucrnjacio da sam sebi umislio da je sve to zbog mene,da su me snimili kad sam duvo,i da ce me u po grada uhapsit,treso sam se ko Banja Luka 1969,skrenuo sam na neku benzisku pumpu i parkiro auto jedan jox je ostao u autu .Otisao sam u kafic ,popio piće,malo se smirio i skonto sam da je sve to jedan loš trip.kasnije sam saznao da je policija tu ustvari zbog neke pljačke i pretresaju automobile.Uglavnom jedan velikiii velikiii sjeb u životu sam imao tada .ROCK ONN
 

makisplit

Aktivan Član
07.03.2012
501
132
0
43
Theodor Scott je napisao(la):
pušili smo sinoć neku bolesnu vutru iz amsterdama. dodam frendu joint i sve normalno, lagani chill out, mjuza svira, odlično al odjednom me spićilo ko grom. teški gubitak ega! pokušavam se vratiti ali ne mogu. to više nisam ja..kako mi misli nadolaze tako me nešto kao besmislenost postojanja lupi u glavu. mislim u sebi: daj ****** to, čovječe, sve će biti ok..Neću se sad totalno zbedirat glupavom filozofijom, ali kako pokušavam još se zavlačim dublje. Ekipa gleda jesam ja dobro, ja nabacim smiješak i kažem sve ok. Ovo je jako...pretvaram se da je sve savršeno jer mi je bed. Mislim si što će ekipa reć ak me vidi sjebanog...Nisam baš redoviti cannabis user, ali ovako kada pušim zna mi nekad biti ovako...Dođem kući navečer i vrtim se u krevetu, a same bizarne i apstraktne misli nadolaze mi u glavu i ne mogu ih kontrolirati (osim ak ne upalim neku mjuzu il krenem svirat gitaru il nešto). Govor mi postane besmislen, tako da mi bude teško pričati sa starcima i pretvarat se da sam normalan.... kao da sam ušao u drugu dimenziju ili nešto slično ...jako drugačiju dimenziju. drugi svijet pored ovog i nikako da se vratim u realnost. Spoznam neke strašne stvari, tiču se mozga, naše percepcije i lažnog smisla o kojima mi je teško pričati i misliti o njima jer su stvarno užasne i totalno besmislene, ali također u tom trenutku tako jasne. A kada pričam s ljudima napušen znam često bit bezobrazan bez razloga, a kada gledam druge nekako shvaćam kako misle i kako se osjećaju, što nekad i nije lijepo znat. Slično mi je bilo i na gljivama, ali nije bilo bad tripa, nekako sam uspio potisnuti negativne misli.. Pušim već tri godine otprilike i par puta mi je bilo kao sinoć...Jel moguće da trava izazove bad trip? Znam da nema smisla, ali meni je izazvala jer mi je mozak valjda tako skrojen. Istina, atmosfera kad smo pušili bila je užasna, ali to me prije nije diralo. Uvijek sam znao kulirat, a jučer sam se četiri sata vrtio u krevetu u nemogućnosti da zaspem i non stop sam se pitao :kada ću se vratiti u normalu i što ako ostanem ovakav zauvijek...ah...grozno. Ne znam kad ću zapaliti sljedeći put, falit će mi vutra, ali mislim da je bolje da na neko neodređeno vrijeme prestanem.


sasvim normalno je da tako misliš....no to je na srecu skroz krivo razmišljanje!

1. budi presretan što te tako "opralo".....zašto? zato što si inteligentan i imaš dobru duševnu vibru.....

Da, to može biti zajebana percepcija,strah od toga može obuzeti i biti sveprisutan ali kada spoznaš bit u kojoj jesi biti ceš sretan i zadovoljan.

Ovo može zvucati jako cudno,znam ,al me zaboli,pišem za ljude kojima se te stvari primaju prirodno......

Moja plodnost u poslu s kojim se bavim je zapocet,nadopunjen i poentiran na tim i takvim spoznajama.

nisam zapalio 15 dana a imam hrpu dima doma,to nek govori samo za sebe....

idem,radim,pomicem svoje granice kad i kako hocu,diktator sam samome sebi i na kraju cu samom sebi i presuditi!
 

jesam

rokenrolerica
Urednik
Moderator
14.01.2012
2.238
10.096
358
mene opralo kad sam dragom popusila sit koji sam mu donijela na poklon, jer on nist drugo ne pusi, pa je on onda oprao mene, i nis, smotala sam jos i vutru da me prodje pranje, a lijepo sam mu rekla, da ak bum ja to spremila, vise toga nema, eto, kad muskarci ne slusaju