Bad trip?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
12.08.2019
4
5
3
22
Dakle, preksinoc mi je prvi put bio da pusim travu, sve je proslo kako treba (kako sam citao) i sasvim super iskustvo. Medjutim, nocas sam takodjer isao zapalit s curom. Rijesili recimo pola jointa i sjeli na balkon jer sam osjetio da me prima, pa nisam htio pretjerat. Uzeli smo si nes za jest i poceli pricat (nesvjestan da ce za par sekundi ona imat napad panike). Smirio sam ju i sve objasnio u vezi straha i vratio se po jos u sobu. Povuko sam 2 dima nakon ceg sam osjetio jaku vrtoglavicu, pa sam se vratio na svjez zrak. Uz to mi je pocelo bit jako mucno. Vrtoglavica je postajala sve gora i gora do te mjere da mi je najudobnije mjesto bilo s glavom na stolu jer mi jedino tak nije bila muka. Moram dodat da mi je bolja polovica imala jos jedan napad panike pa sam ju smirivao, sto nije tak dobro proslo jer sam cucnuo uz njezin stolac u nadi da cu ju utjesit, i kad sam se usto, balkon se okrenuo naopacke, tako da sam pao natrag u stolac.
Sjedeci tak 10-15 minuta, ruke i noge su mi pocele trnut, poceo me oblijevat znoj. Vratili smo se unutra, nekak sam se dovuko do kreveta, lego i tak zaspo do jutra.

Zanima me o cemu ovisi ovo i hoce li se to ponavljat s obzirom da nisam nikad ni obicne cigarete pusio, a ni travu.
Po forumu sam citao da je to mozda zbog duhana na kojeg nisam naviko, sto mi nekak ima smisla, ali ne znam sta da mislim vise.

Hvala unaprijed!
 

rKj420

2rep❤️
Poznanik Foruma
07.04.2013
1.375
6.806
258
Morocco
Manje vise svi su prosli to vatreno krstenje neko cak i povraca...cista pluca pa odjednom tras thc, a mozak nije navikao na taj rad pa se javi i panika i sta ja znam...mindset postavis i teras dalje...ja bi isao sa mikro dozama i posle postepeno povecavao, jednostavno povuces kolko ti odgovara i uzivas u highu.
 

Badi

☼ »» 113 «« ☼
Grow Support
30.04.2016
5.102
44.014
2.598
Nevada, USA
Malo si pretjerao za prvi put, ništa strašno ;)...sam kažeš, da ste popušili pola džointa, osjetio si da počinje djelovat, zatim ste stali jer niste htjeli pretjerat...to je tvoj odgovor, dobro ste napravili, trebao si ostat na tom i dalje chillanje, nisi trebao još pušit, jer vam je za prvi put očito ta doza bila taman :D
...kako kaže
rKj420, popušiš koliko ti paše i uživaš :)
 
Poslednja izmena:
12.08.2019
4
5
3
22
Uglavnom, kolko sam shvatio, za prvi put je to bilo previse, i usput posto nisam pusac, duhan je igro najvecu ulogu u mucnini i svemu ostalom. Hvala svima na dosad napisanim odgovorima:)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Badi

grouchy

theGrumpy
16.08.2013
7.177
23.425
1.098
moze biti da ti je duvan izazvao mucninu, mada sumnjam, ali preduvali ste, to se desava i preiskusnim korisnicima, a kamoli pocetnicima.
nista strasno, za koju godinu cete se smejati tom iskustvu :)

Vrtoglavica je postajala sve gora i gora do te mjere da mi je najudobnije mjesto bilo s glavom na stolu jer mi jedino tak nije bila muka.
super je to, neki leze u verandi, neki u predsoblju na spratu ispred kupatila, a neki bome i kod boksa sa kerovima u zadnjem dvoristu :lol:
 

Jednomsemora

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
19.06.2018
1.990
18.969
358
cucnuo uz njezin stolac u nadi da cu ju utjesit, i kad sam se usto

Kako je to nekad lijepo bilo, drustvo se uvijek smijalo koga udari na taj nacin... inace kod nase biljkice ako "naglo" ustanes, obavezno se zamanta a s obzirom da si na pocetku, nemoj to radit ;) generalno, poslusaj ekipu sve sta su ti rekli I adaptiraj se na nacin I kolicinu koja tebi odgovara:thumb:
A djevojka definition par dimova I neka onda "mjeri" sta se desava, zajedno s tobom:)
 

Stanaccc

Banned
Banovan
03.10.2018
1.094
7.559
258
Nama zato netreba ništa jače!
Naglo se dignem, opali me flash i što sam stariji, češče se dešava! :)
Mi smo ko klinci, bacali jedan drugog u nesvijest!
Čučneš i 10 puta udahneš i izdahneš. Uzmeš daha, koliko možeš, naglo ustaneš, dok ti ja stisnem pluča i padaš!
Neznam točno razlog, ali sve je ok, dok se netko ne probudi iz prve, onda tjedan dana, apstinencija! Tada nismo pljugali, jer nisam imao ni 10 godina. Sječam se toga, jer sam mislio, da se svi bacaju u nesvijest, namjerno! Onda sam ja čučnuo:)
Isto tako, povučeš par dimova, držiš taj dim(ne dišeš) i naglo se digneš!
 

Zodra

Smells like weed spirit
07.05.2015
819
9.436
233
Ja takva iskustva nikad nisam imao...Pusim 25 godina i ne secam se tako necega.Kad sam pocinjao albanka nije ni postojala, samo kvalitet...i niko nije bas tako overavao, samo oni koji su pili alkohol pre toga pusilo se majko mila...Malcice su pozeleneli...
I ko zna sta su ti mozda uvalili, posto danas ima svacega za pusenje, a odvaljuje momacki.. Dovoljno je samo malo posuti vutru sa onim sranjem za osvezivanje prostorije i eto ti ringespila...

A zene kad razviju toleranciju, gore su od muskih...Moja dok mi je vikala "majku mu stalno motas"....sad mi vice "jesi li smotao"...:joint2:
 

Badi

☼ »» 113 «« ☼
Grow Support
30.04.2016
5.102
44.014
2.598
Nevada, USA
Mi smo ko klinci, bacali jedan drugog u nesvijest!
Čučneš i 10 puta udahneš i izdahneš. Uzmeš daha, koliko možeš, naglo ustaneš, dok ti ja stisnem pluča i padaš!
...to smo i mi radili, ali to može biti opasno...kod mene je jedan nastradao na tu foru...počeo je padat, ovi okolo ga debili nisu uspijeli uhvatit i na kraju je lupio glavom u pod :(...mladost - ludost :)