Pozdrav dobri ljudi, pripremam se uloziti neke vece novce u ovaj nas hobi kroz koji mjesec; stoga planiranje je krenulo i naravno potrebna mi je vasa pomoc
Pokazati cu vam kako sam ja zamislio jedan ultimativni box, pa da ne duljim krenut cu objasnjvati uz slike.
SPECIFIKACIJA BOXA:
Dimenzije boxa : (Š) 2,0 X (D) 2,0 X (V) 1,60 [metara];
Slika 1. Dimenzije boxa
- "Velika " i "Mala" vrata koja omogucavaju pristup boxu sa vise strana, također postoje i treca "mala" vrata sa zadnje strane boxa.
Slika 2/3. Interijer 1;2 razina
Na gornje dvije slike imamo pogled na gornji i donji kat bez nekih zidova,mozete zapaziti da u boxu ima mjesta za 5
biljki, te da bi te biljke rasle kroz mrezu odnosno bila bi koristena kao neka scrog metoda, svaka biljka ima osigurano
0,80 m kvadratnih prostora mreže
Slika 4. Pogled od gore
Slika 5. Svjetlost
Vegetacija:
CT - Cool Tube s upuhom i ispuhom
Pored svakog boka biljke nalazila bi se CLF 23 W
Slika 6/7. Ventilacija
mV 1;2 - 12 V
vV 1;2 - 220 V
F 1;2;3;4;5 -12 V
Plavom strelicom je oznacen ulaz svjezeg zraka, preko vV1, iz vana od kojega se dio upuhuje u box a dio u CT.
Tank je posuda sa vodom u kojoj je grijac te se stvara para odnosno vlaga koju ventilatori mV1;2
kroz cijevi te upuhe za vlazan zrak upuhuju u box. Oba ventilatora (mV1;2) pusu suprotno jedan od drugoga
Mozemo vidjeti Vlažne; Svjeze upuhe.
Takodjer vidimo da bi se iza svake biljke nalazio ventilator (F1;2;3;4;5) koji bi puhao u srediste boxa odnosno mrvicu prema gore kako
bi se biljka penjala po mrezi.
************** Postam sada ovo, kasnije se nadopunim, neocekivano moram ici.
Pokazati cu vam kako sam ja zamislio jedan ultimativni box, pa da ne duljim krenut cu objasnjvati uz slike.
SPECIFIKACIJA BOXA:
Dimenzije boxa : (Š) 2,0 X (D) 2,0 X (V) 1,60 [metara];
Slika 1. Dimenzije boxa

- "Velika " i "Mala" vrata koja omogucavaju pristup boxu sa vise strana, također postoje i treca "mala" vrata sa zadnje strane boxa.
Slika 2/3. Interijer 1;2 razina

Na gornje dvije slike imamo pogled na gornji i donji kat bez nekih zidova,mozete zapaziti da u boxu ima mjesta za 5
biljki, te da bi te biljke rasle kroz mrezu odnosno bila bi koristena kao neka scrog metoda, svaka biljka ima osigurano
0,80 m kvadratnih prostora mreže
Slika 4. Pogled od gore

Slika 5. Svjetlost
Vegetacija:
MH 600 W 7 CLF 23W 6500 K Cvjetanje: |
HPS 600 W |
7 CLF 23W 2400 K |

CT - Cool Tube s upuhom i ispuhom
Pored svakog boka biljke nalazila bi se CLF 23 W
Slika 6/7. Ventilacija
mV 1;2 - 12 V
vV 1;2 - 220 V
F 1;2;3;4;5 -12 V

Plavom strelicom je oznacen ulaz svjezeg zraka, preko vV1, iz vana od kojega se dio upuhuje u box a dio u CT.
Tank je posuda sa vodom u kojoj je grijac te se stvara para odnosno vlaga koju ventilatori mV1;2
kroz cijevi te upuhe za vlazan zrak upuhuju u box. Oba ventilatora (mV1;2) pusu suprotno jedan od drugoga
Mozemo vidjeti Vlažne; Svjeze upuhe.
Takodjer vidimo da bi se iza svake biljke nalazio ventilator (F1;2;3;4;5) koji bi puhao u srediste boxa odnosno mrvicu prema gore kako
bi se biljka penjala po mrezi.
************** Postam sada ovo, kasnije se nadopunim, neocekivano moram ici.